Otvorený list na ODVOLANIE JUDr.A.Cisárovej riaditeľky CIPS
Quoted post
Anton Selecký |
#5 Re:2014-01-06 12:48Prosím vás o čo tu ide? Tu sa idete oháňať tzv. Slobodným vysielačom, ktorý je založený kvôli presadzovaniu ultraľavice? a kryje sa tzv. "informačnou vojnou"? To sa už odvolávajte aj na Rádio Jerevan! Prečo tam nezavolali aj Cisárovú, keď proti nej niečo majú? Prečo tu nevyhadzujete z ministerstva Práce a sociálnych vecí Oľgu Pietruchovú? Čo sú toto za hry? |
Replies
Hosť |
#6 Re: Re:2014-01-06 13:15:21pan Selecky, odporucam kontaktovat pani Studencovu, urcite vam rada vysvetli, ako im v ich pripade pomohla slecna Cisarova ake mate vy konkretne dobre skusenosti s jej posobenim na poste riaditelky CIPS? |
Milan Horelican Autor petície |
#8 Re: Re:2014-01-06 13:30:58Vazeny pan Selecky, odvolanie pani Pietruchovej je uz ukoncene. Bol tiez zverejneny Otvoreny list za jej odvolanie, ktory bolo mozne podpisat. Odvolanie JUDR. Cisarovej vobec nie je na podnet Slobodneho vysielaca. Osobne poznam pani Slviu Maher, ktora ma vyprovokovala, totalne pasivnym postojom Centra pre medzinarodnopravnu ochranu deti a mladeze, ze som inicioval tento otvoreny list. Poznam osobne dalsich cca 15 slovenskych rodin, kde zasluhou prace CIPS-u prisli rodicia o svoje deti, vnucence a dalsich minimalne 200 pripadov, kde CIPS vobec nekona Prajem nadherny den S pozdravom Milan Horelican |
Milan Horelican Autor petície |
#9 Re: Re:2014-01-06 13:36:32Prepacte pan Selecky, nevsimol som si v rychlosti stranku, na ktoru sa odvlavate. Viete mi vysvetlit, ako moze byt za Slovenku roka vyhlasena statna uradnicka ? Mal som osobnu cest vidiet a pocut pracu JUDr. Cisarovej na odvolaciom Najvyssom kralovskom sude v Londyne. Tak totalne NEPRIPRAVENU osobu som este v sudnickej brandzi NEVIDEL a ani NEPOCUL. Nebyt toho, ze sa do pripadu Eleonora Studencova versusu Social Service zaangazoval pan Telensky, tak chlapci Boorovi su este dnes stale v Anglicku a boli by uz definitivne adoptovany A pripad Elliota Maher bola posledna kvapka, ktoru som bol ochotny akceptovat, aby som nepodal navrh na jej odvolanie. Ta osoba nema co robit na tak dolezitom poste ! |
Hosť |
#19 Re: Re:2014-01-06 17:13:25Pán Selecký, aj vy ste boli oklamaní a dôverčiví ak o my ... po odvsielaní rozhovoru s pani Maher sa ozvali viaceré rodiny, ktoré sú znepokojené a postihnuté nekonaním CIP/Su pod vecením A. Cisárovej - zaviedla aj Magnificat, pretože ľudia si mysleli, že tie jej chyby sú z dôvodu že je tam nová, že jej tgreba dať čas a podporiť ju - dodať jej chuť do Ďalších ťažkých vecí, Ale - mýlili sme sa. Len sa to zhoršuje a s prepáčením na prípady ktoré sú na jej konaní závislé z vysoka ... kašle. Prosím vypočujte si informačné vojny, SV neviem akého je zamerania, ale jediný je schopný dodať informácie, ktoré sa iné sgtanie boja odvysielať a taja čo sa deje ... |
Verejná výzva na podporu Žiadosti OZ Mier Ukrajine podanú na Generálnu prokuratúru, aby preverila konanie Roberta Fica v Moskve
PETÍCIA ZA ODVOLANIE MINISTRA ŠKOLSTVA SR TOMÁŠA DRUCKERA
Slovensko je Made in Europe! Otvorený list podnikateľov, investorov a zamestnancov vláde SR
ŽIADOSŤ O ODVOLANIE JÁNA MIKASA Z POZÍCIE RIADITEĽA "ÚVZ"
Otvorený list akademickej obce vláde SR
Osobnosti protestujú proti vystúpeniu predsedu vlády SR Róberta Fica v ruskej televízii
Otvorený list vláde Slovenskej republiky od zamestnancov rezortu školstva
PETÍCIA ZA VYHLÁSENIE REFERENDA O PREDČASNÝCH PARLAMENTNÝCH VOĽBÁCH
Ani cent navyše na zbrojenie!
Zastavme výstavbu spaľovne odpadu v Hontianskych Tesároch, okr. Krupina
Je tu niečo, čo chcete zmeniť?
Zmena sa nestane tým, že zostaneme ticho. Autor tejto petície sa postavil a podnikol kroky. Spravíte to isté? Vytvorte petíciu a začnite so spoločenským hnutím.
Začnite svoju vlastnú petíciuIné petície, ktoré by vás mohli zaujímať
Petícia proti neetickej likvidácie zdravých zvierat
19820 Vytvorené: 2025-03-26
Ani cent navyše na zbrojenie!
9788 Vytvorené: 2025-03-06
Petícia za udelenie milosti Jánovi Káľavskému
5258 Vytvorené: 2025-03-06
Za zachovanie samostatnosti Obchodnej akadémie D.M. Janotu v Čadci
2198 Vytvorené: 2025-03-17
Petícia proti zdražovaniu cestovného vo vlakoch
1956 Vytvorené: 2025-03-05
PETÍCIA ZA ZABEZPEČENIE KONTINUITY REKONŠTRUKČNÝCH PRÁC HRADU KRÁSNA HÔRKA
1951 Vytvorené: 2025-03-10
Neobetujme malých farmárov – žiadame ministerstvo, aby uprednostnilo karantenizáciu pred zabíjaním zdravého dobytka v domácich chovoch a na malých farmách!
1594 Vytvorené: 2025-03-26
Podpora - Hromadná pripomienka verejnosti k návrhu zákona č. 461/2003 Z.z. , ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 461/2003 Z. z. o sociálnom poistení
1046 Vytvorené: 2025-03-06
PETÍCIA ZA ZACHOVANIE ZASTAVOVANIA VLAKOV V ŽELEZNIČNEJ STANICI SEKULE
924 Vytvorené: 2025-03-07
Fólie na predných oknách
4793 Vytvorené: 2025-02-25
Petícia za ochranu akademických hodnôt
655 Vytvorené: 2025-03-23
PETÍCIA ZA ODVOLANIE MINISTRA ŠKOLSTVA SR TOMÁŠA DRUCKERA
8148 Vytvorené: 2025-02-24
Petícia za povolenie prejazdu motorovými vozidlami cez obecné pozemky OFF ROAD LÚKY 2025
637 Vytvorené: 2025-03-29
PETÍCIA ZA ZACHOVANIE OBSLUHY PRI POKLADNIACH V PREDAJNIACH TESCO, KAUFLAND, LIDL
816 Vytvorené: 2025-03-03
Hromadná pripomienka - Legislatívny proces LP/2025/96
582 Vytvorené: 2025-03-18
Petícia za zrušenie strany Progresívne Slovensko.
20063 Vytvorené: 2024-01-25
Petícia za zmenu zákona o zbraniach a strelive v oblasti vzduchových zbraní
274 Vytvorené: 2025-03-25
Petícia za odmietnutie zámeru na výstavbu “Veterného parku Telek”
1294 Vytvorené: 2025-02-23
Petícia za zrušenie sankcií proti Ruskej federácii
6049 Vytvorené: 2024-11-09
Zastavme týranie poľnohospodárskych zvierat.
188 Vytvorené: 2025-03-08