Otvorený list na ODVOLANIE JUDr.A.Cisárovej riaditeľky CIPS
Quoted post
Hosť |
#116 Re: Štvavá a dezinformačná kampaň.2014-01-09 08:03#102: Učiteľ - Štvavá a dezinformačná kampaň. na to aby neumrela Lucka musia nejake deti odobrat? Ake? Preco sa neodoberaju len tie tyrane? Lucku si naozaj nik nevsimal a najviac socialne pracovnicky. mame novy zakon, aby takymto pripadom zabranil - nahlasovacia povinnost v 3 rokoch. Ako by Lucke pomohlo, keby mama v jej 3 rokoch nahlasila, ze ziju v tom byte v Ruzinove? Nijako. Neviem, mozno Selecky ani Holerican nevidia veci komplexne, ale na druhej strane, to co tu pan Holerican uviedol, su dost vazne argumenty, ak to nie je pravda, nech to jednoducho pani Cisarova vyvrati a nech povie, ako postupovala v jednotlivyvh pripadoch, ved to by malo byt jednoduche |
Replies
Hosť |
#117 Re: Re: Štvavá a dezinformačná kampaň.2014-01-09 08:30:43#116: - Re: Štvavá a dezinformačná kampaň. Vážený hosť, to by tu najskôr muselo byť na čo reagovať a nie na neurčité a nekonkrétne výmysly pána Horeličana a spoločnosti anonymov. Tie linky pod petíciou (akože doplnené) sú ničnehovoriace. Len pre informáciu dôkazné bremeno je vždy na tom, čo preukazuje a nie na tom, ktorý sa má brániť. Ak má niečo konkrétne pán Horeličan a spol., nech to preukáže a vydokladuje relevantnými skutočnosťami a dokladmi. Inak je to ohováranie a osočovanie, a to je na trestné oznámenie. Pán Horeličan všetkých OPONENTOV osočuje preto, že neuvedú svoje meno v diskusii. Ja mu len odporúčam, aby sa pozrel na vyše polovicu tých, ktorí nezverejnili svoje meno na petícii pri podpise a na druhú polovicu tých v komentároch, čo ho podporujú, a ktorí sa nepodpisujú. Hmmm, znie to tak dôveryhodne.
Pán Horeličan sa pasuje za odborníka v oblasti školstva, vedy, odborových organizácií, kolektívneho vyjednávania ale aj oblasti práva a súdnictva, ak vie, ako má prebiehať konanie, a duplom na kráľovskom súde, určite si je vedomý aj trestnoprávnej a občianskoprávnej roviny jeho vyhlásení. Je to taký náš polyhistor (ale on by zrejme po skúsenostiach s gramatikou v jeho predchádzajúcich príspevkoch napísal polihyster....:))
Pevné duševné zdravie prajem
|
Biologický rodič Lucky spomína ako ostal bez pomoci |
#128 Re: Re: Štvavá a dezinformačná kampaň.2014-01-09 21:37:20#116: - Re: Štvavá a dezinformačná kampaň. Hľadal som ich po Bratislave a našiel ju aj s malou v Devínskej Novej Vsi v záhradkárskej oblasti, v chatrči, v ktorej nebola voda, plyn, no nič. Vtedy som Jura poriadne zbil, nebolo to prvýkrát, a malú som si zobral so sebou preč. Saša však zavolala policajtov, tí ma chytili hneď na zastávke a malú mi zobrali. Skoro zo mňa spravila únoscu... Hovoril som im, nech sa tam idú pozrieť, ako žije to decko, no podľa mňa ich to ani nezaujímalo. Hľadal som ich aj neskôr, dokonca som bol na ,Februárke‘ policajtom dať ich opis, nech ich nájdu, no nič sa nedialo. Vraj ak ich stretnem, nech im to oznámim http://zivot.azet.sk/clanok/12198/otec-utyranej-lucky-dcerku-mu-umucil-byvaly-kamarat.html Tesne pred smrťou dievčatka, sociálni pracovníci klopali na dvere Hrotákovcov. Otvorila im vtedy samotná Lucka, ktorá bola doma sama a s cudzími ľuďmi sa bála rozprávať. Sociálni pracovníci vtedy za dievčatkom zavreli dvere a odišli. Lucka krátko po tom, zomrela. http://www.topky.sk/cl/100370/1326673/Socialni-pracovnici-mohli-smrti-Lucky-zabranit--Bojim-sa--ze-ma-rodicia-zbiju--povedala-im- |
Verejná výzva na podporu Žiadosti OZ Mier Ukrajine podanú na Generálnu prokuratúru, aby preverila konanie Roberta Fica v Moskve
PETÍCIA ZA ODVOLANIE MINISTRA ŠKOLSTVA SR TOMÁŠA DRUCKERA
Slovensko je Made in Europe! Otvorený list podnikateľov, investorov a zamestnancov vláde SR
ŽIADOSŤ O ODVOLANIE JÁNA MIKASA Z POZÍCIE RIADITEĽA "ÚVZ"
Otvorený list akademickej obce vláde SR
Osobnosti protestujú proti vystúpeniu predsedu vlády SR Róberta Fica v ruskej televízii
Otvorený list vláde Slovenskej republiky od zamestnancov rezortu školstva
PETÍCIA ZA VYHLÁSENIE REFERENDA O PREDČASNÝCH PARLAMENTNÝCH VOĽBÁCH
Ani cent navyše na zbrojenie!
Zastavme výstavbu spaľovne odpadu v Hontianskych Tesároch, okr. Krupina
Je tu niečo, čo chcete zmeniť?
Zmena sa nestane tým, že zostaneme ticho. Autor tejto petície sa postavil a podnikol kroky. Spravíte to isté? Vytvorte petíciu a začnite so spoločenským hnutím.
Začnite svoju vlastnú petíciuIné petície, ktoré by vás mohli zaujímať
Petícia proti neetickej likvidácie zdravých zvierat
19869 Vytvorené: 2025-03-26
Ani cent navyše na zbrojenie!
9799 Vytvorené: 2025-03-06
Petícia za udelenie milosti Jánovi Káľavskému
5259 Vytvorené: 2025-03-06
Za zachovanie samostatnosti Obchodnej akadémie D.M. Janotu v Čadci
2199 Vytvorené: 2025-03-17
PETÍCIA ZA ZABEZPEČENIE KONTINUITY REKONŠTRUKČNÝCH PRÁC HRADU KRÁSNA HÔRKA
1952 Vytvorené: 2025-03-10
Petícia proti zdražovaniu cestovného vo vlakoch
1957 Vytvorené: 2025-03-05
Neobetujme malých farmárov – žiadame ministerstvo, aby uprednostnilo karantenizáciu pred zabíjaním zdravého dobytka v domácich chovoch a na malých farmách!
1620 Vytvorené: 2025-03-26
Podpora - Hromadná pripomienka verejnosti k návrhu zákona č. 461/2003 Z.z. , ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 461/2003 Z. z. o sociálnom poistení
1046 Vytvorené: 2025-03-06
PETÍCIA ZA ZACHOVANIE ZASTAVOVANIA VLAKOV V ŽELEZNIČNEJ STANICI SEKULE
924 Vytvorené: 2025-03-07
Fólie na predných oknách
4793 Vytvorené: 2025-02-25
Petícia za ochranu akademických hodnôt
655 Vytvorené: 2025-03-23
Petícia za povolenie prejazdu motorovými vozidlami cez obecné pozemky OFF ROAD LÚKY 2025
639 Vytvorené: 2025-03-29
Hromadná pripomienka - Legislatívny proces LP/2025/96
584 Vytvorené: 2025-03-18
PETÍCIA ZA ODVOLANIE MINISTRA ŠKOLSTVA SR TOMÁŠA DRUCKERA
8152 Vytvorené: 2025-02-24
PETÍCIA ZA ZACHOVANIE OBSLUHY PRI POKLADNIACH V PREDAJNIACH TESCO, KAUFLAND, LIDL
820 Vytvorené: 2025-03-03
Petícia za zrušenie strany Progresívne Slovensko.
20064 Vytvorené: 2024-01-25
Petícia za zmenu zákona o zbraniach a strelive v oblasti vzduchových zbraní
274 Vytvorené: 2025-03-25
Petícia za odmietnutie zámeru na výstavbu “Veterného parku Telek”
1294 Vytvorené: 2025-02-23
Petícia za zrušenie sankcií proti Ruskej federácii
6049 Vytvorené: 2024-11-09
Zastavme týranie poľnohospodárskych zvierat.
191 Vytvorené: 2025-03-08