Vyhlásenie Petra Porošenka za "personu non grata".

Quoted post

Hosť

2014-07-22 16:38

Zatiaľ len veľmi stručne. Myšlienka je to dobrá a správna, ale nereálna. Vážne si myslíte pán prezident by dokázal oficiálne odsúdiť politiku USA. Ja si to nemyslím. Skôr som toho názoru, že by sme mali vyjadriť odpor podobnou formou a spôsobom ako to bolo pri Gorile. Cez internet sa organizovať a dohodnúť otvorené vystúpenia. Len nie som presvedčená, že v tom pôjdeme všetci. Veď sú aj ľudia, ktorí nechceli aby bolo ich meno zverejnené a verím, že ich obavy sú opodstatnené.
Viera Klimentová

Replies

Miroslav Rybár
Autor petície

#38 Re:

2014-07-22 17:52:25

#37: -

No súhlasím, že cez internet by sa ľudia možno dokázali zorganizovať a ísť do ulíc. ...a čo potom??? 1.x príde možno 20 000 ľudí -z toho 1/4 provokatérov a bitkárov, 2.x príde len polovica a 3x tam budú len zvedavci. Politici nás nechajú vykričať sa a tam to skončí. Internet k zmene môže veľmi napomôcť - dostane ľudí do ulíc - ale zmenu nezorganizujete cez internet. kto si to vezme na svoje bedrá?? Treba brať do úvahy strach a ľahostajnosť - a" iný" názor. Zatiaľ sme sa nedokázali zmobilizovať ani k takému jednoduchému gestu, ako je nosenie slovenskej trikolóry na prsiach. Mylím, že všetko má svoj čas - aj davy v uliciach.