Vyhlásenie Petra Porošenka za "personu non grata".

Vyhlásenie Petra Porošenka za "personu non grata". / Oznamy / Poďakovanie a vysvetlenie / Komentáre

Laco

#26 Re: Súhlasím

2014-07-22 06:24

#7: M.M. - Súhlasím

plne suhlasim, ze ziadny politik by sa do toho miesat nemal!!!

Hosť

2014-07-22 06:36

Pán poslanec V.Novotný mi v Košiciach operoval chrbát/platničku/, operáciou sa to nezlepšilo/mali sme "rande"v KE po asi 2.rokoch,mrzelo ho,že mi veľmi nepomohol/, tak mu napíšem /o petícii/ako sa na dnešnú situáciu pozerá on. Ale keďže je v SDK s americkou onucou Dzurindom, pochybujem, že sa ozve. Veľa zdaru

Hosť

#28 Re:

2014-07-22 06:57

#25: - môžete zverejniť aj mená signatárov ktorí túto stranu založili a či je aj zaregistrovaná? Lebo sa mi zdá že si trochu protirečíte. Ak je to len dalšia strana do zbierky tak takých je tu dosť a treba ich zrušiť. Tým nechcem povedaťže je to práve táto.

Hosť

2014-07-22 07:07

Precital som si vas odsek o medializacii zostreleneho lietadla nad Ukrajinou. Celosvetovym mediam a aj nam ostatnym odchadza jedna skutocnost. Kto mal tu drzost a poslal civilne lietadlo nad uzemie bojujucich stran ? Ktori dispecer ? Ktora dopravna spolocnost ? Ktory stat ? Ktora vlada ? Osobne som si myslel ze tento koridor je zruseny a ako vidime nie. Preco ???
holala

2014-07-22 07:08

dobry, jasny clanok, lenze vacsina ludi necita diskusie, neveri nicomu alebo potichu suhlasi s mediami. osveta posobi pomaly a tazko. vraj od zajtra celoplosne budu v televiznych novinach  pravdive a objektivne infosky :)

Hosť

2014-07-22 08:26

Prečo práve pani Mezenskú ? A prečo vôbec do toho montovať politikov ? Aj tak väčšinou zastávajú prozápadnú propagandu.

Hosť

2014-07-22 08:30

Žil som, pracoval som a študoval som v Rusku a na Ukrajine. Bolí ma to, čo sa tam deje. Kto môže uteká, kto nemôže hladuje. Situácia v Juhoslávii je nič proti tejto genocíde. Ak chcete podporiť Porošenka, tak pripravte priestor aspoň pre 100 utečencov, chudákov, ktorý nič nemajú.

Hosť

2014-07-22 10:15

Súhlasím a podporujem tento návrh. Najlepšie by bolo osloviť viac poslancov, aby sa angažovali ohľadom tejto petície a dali prezidentovi najavo, na pôde parlamentu, ako zmýšľajú občania a aký majú názor k tejto otázke. Pán Prezident sa nás nepýtal, či súhlasíme s tým, ako sa postavil voči Ukrajine, voči Rusku a či súhlasíme s jeho prisluhovačskou politikou voči USA. Veď sa stále vyhlasuje za prezidenta, ktorý bude rešpektovať názory ľudí a že ich bude počúvať! Tak nech aj tak koná. On nemôže presadzovať svoje osobné názory. Už je prezidentom všetkých občanov Slovenska a mal by počúvať hlas a vôľu ľudu aj v takýchto otázkach!

Hosť

#34 Re:

2014-07-22 10:29

#25: -  

Ejha! Na to marx-leninské učenie pozor. Nie je všetko tak, ako vyzerá, resp. dlhé roky vyzeralo. Nová strana možno to myslí dobre, ale  ak bude stavať hneď na začiatku na citovaných základoch bez toho, aby poznala skutočné pozadie vzniku ideológie, dopustí sa  omylu a privedie nás to presne tam, kde sme aj dnes.

Hosť

2014-07-22 15:55

Vážený pane,
Petíciu som podpísal v dobrej viere, že má seriôzny cieľ.
Už len spomenutím možnosti angazovania pani Mezenskej do protestu mi to vychádza na komédiu. Jet to škoda,dúfam, že od tohto kroku upustíte, v opačnom prípade butdete na smiech, rovnako ako je citovaná poslankyňa.
S pozdravom,
Tadek Rzyman

Hosť

2014-07-22 15:55

Nosim okuliare tak mam menej pozorne oci. Treba dat najavo nazor ludi. Ked je niekde les musi byt vidiet i stromy.

Hosť

2014-07-22 16:38

Zatiaľ len veľmi stručne. Myšlienka je to dobrá a správna, ale nereálna. Vážne si myslíte pán prezident by dokázal oficiálne odsúdiť politiku USA. Ja si to nemyslím. Skôr som toho názoru, že by sme mali vyjadriť odpor podobnou formou a spôsobom ako to bolo pri Gorile. Cez internet sa organizovať a dohodnúť otvorené vystúpenia. Len nie som presvedčená, že v tom pôjdeme všetci. Veď sú aj ľudia, ktorí nechceli aby bolo ich meno zverejnené a verím, že ich obavy sú opodstatnené.
Viera Klimentová
Miroslav Rybár
Autor petície

#38 Re:

2014-07-22 17:52

#37: -

No súhlasím, že cez internet by sa ľudia možno dokázali zorganizovať a ísť do ulíc. ...a čo potom??? 1.x príde možno 20 000 ľudí -z toho 1/4 provokatérov a bitkárov, 2.x príde len polovica a 3x tam budú len zvedavci. Politici nás nechajú vykričať sa a tam to skončí. Internet k zmene môže veľmi napomôcť - dostane ľudí do ulíc - ale zmenu nezorganizujete cez internet. kto si to vezme na svoje bedrá?? Treba brať do úvahy strach a ľahostajnosť - a" iný" názor. Zatiaľ sme sa nedokázali zmobilizovať ani k takému jednoduchému gestu, ako je nosenie slovenskej trikolóry na prsiach. Mylím, že všetko má svoj čas - aj davy v uliciach.

ABC-dko

2014-07-22 18:32

Neviem prečo práve pani Mezenská? To už rovno oslovte Hlinu alebo Matoviča. :-)

Hosť

#40 Re:

2014-07-22 19:07

#39: ABC-dko -

... a prečo nie?? ...nikto nikoho neoslovuje - bol to len návrh a Mezenská tam bola s otáznikom a ak by to mohlo pomôcť nevidím dôvod prečo nie. Uvedomte si, že tu už nemusí ísť iba o petíciu...

Hosť

#41 Re:

2014-07-22 19:15

#35: -

...všetci beriete návrh na Mezenskú ako hotovú vec - je to návrh, nápad s otáznikom. A netreba hľadať problém, ale riešenie. Netvrdím že Mezenská je riešením, ale na každý návrh sa tu hneď vytiahne niekoľko otáznikov, ale takmer žiadny konštruktívny protinávrh.

Hosť

2014-07-22 19:21

súhlasím, že je najvyšší čas niečo začať, lebo politici majú svoje korytá a iné ich nezaujíma
Ivan

2014-07-23 08:13

Vcera zverejnili goebbelsovske media americku verziu zostrlenia letu MH17...
(vid. na: http://www.nwoo.org/2014/07/22/us-vlada-zverejnuje-udajny-dukaz-o-trajektorii-rakety-na-mh17/#comment-2203)

Podobny podvrh poskytla CIA a jso Saddámovými zbranami...
hromadneho nicenia (ZHN)… Powell to prezentoval pred OSN… Neuveritelny podvrh to bol aj vtedy… Powell ukazal snimky akychsi hal, kde kazda vrhala tien od slnka inym smerom (zrejme v Langley svietili vtedy dve slnka) a na otazku, kde su tie ZHN odpovedal, ze Saddam ich skryva za palmami… A to povedal pred delegatmi vsetkych clenov OSN, ktori v naivnosti cumeli s otvorenymi ustami…

Jednu zasadnu chybu robi Malajzia…, ze dava desifrovat cierne skrinky do Britanie… No a tam bol aj za Saddama zlocinec, ktory vsugerovaval britom nebezpecie ZHN, vraj Saddam dokaze nimi napadnut G.B. do tridsiatich minut… MI6 patri tiez k najvacsim statnym teroristickym intituciam na svete (popri CIA, MOSSAD, BND atd.)…!!! Takze vysledky budu vopred jasne…

Hosť

2014-07-24 08:07

Súhlasím s Vami vo všetkom čo ste napísal,každému súdnemu človeku musí byť jasné,že USA ani EU neide o naše dobro,jedine o vykorisťovanie,očividné je aj to,že USA a určitým politikom EU ide o rozpútanie vojny a keď neurobíme nič sme spoluzodpovedný ,USA si nemôže svoje vojská zobrať domov (nevedeli by si snimi doma čo počať a ani platiť)na nešťastie sme členmi NAČO .Prajem Vám pekný deň.

Hosť

#45 Re:

2014-07-24 08:11

#43: Ivan -

Včera som pozerala tlačovku z Ruska ,kde ukázali satelitné snímky ,kde boli rozmiestnené BUKY UA, na našu skodu patríme do spoločenstva klamárov.

Hosť

2014-07-30 13:59

Keď sa s pomocou Otto von Bismarck podarilo premenit Kyjevsku Rus na Ukrajinu a stvorit "ukrajinsky narod" tak tym sa začalo novodobe taženie proti Rusku, ktore posilnil Lenin v 1924 pripojenim Novorosijska (juhovychodna Ukrajina) a dorazil Chruscov v 1954 pripojenim Krymu. To uz stacilo len pridat fasizmus a brat proti bratovi sa obratil. Prekrucovanie dejín je veľmi účinným nástrojom manipulácie, však za I. republiky sme vlastnili Zakarpatskú RUS a nie Zakarpatskú Ukrajinu, a preto asi máme menšinu Rusínov.

Hosť

2014-08-14 08:25

Ďakujeme autorovi petície. Je to skvelé, že niekto sa stará aj o to aby názory ľudí ktorí majú svedomie konečne boli zverejnené.