Súhlasím s vybudovaním základne NATO

Quoted post

Artur F.

#68 Re: Re:

2014-09-13 12:52

#66: Starý Moskvič tvrdé auto - Re:  

Aby som to vysvetlil, ja som proti akejkolvek vojne. Chcem aby bola Europa bezpecne miesto, co vsak ohrozuje agresia ruskeho medveda. Pride mi, ze si velmi zaslepeny tym panslavizmom (ak som o tom dobre cital). Rusom nikdy neslo o nejake blaho slovanov, ak ano, tak mi prosim povedz historicke obdobie, ze kedy islo.

Replies

Stary Moskvič Tvrde Auto

#105 Re: Re: Re:

2015-11-24 17:30:36

#68: Artur F. - Re: Re:  

Aj ty my prezraď kedy vám Nemcopm išlo o Blaho Slovanov či Francúzom a Britom? Tak že nás vydali nacistickému nemecku a rozhodli o nás bez nás je podľa teba Jasný dôkaz že im išlo o naše blaho? No poprosím jednú udalosť kde iným nároédom ide podľa tab o naš blaho... Rusom možno nešlo o naše blaho ale nezradili nás  tak podlo ako Francúzi Briti a Nemci takže nechápem tvoju Slovanofóbiu respektíve Rusofóbiu čo je tiež určitá forma rasizmu a človek ktorý tvrdí že mu nikdy nešlo o vojnu by nikdy nepodporoval NATO.. Ak tvrdíš že ti o vojnu nejde a podporuješ NATO potom si pokrytec.. A ešte o tej Ruskej agresii ukáž my kde nás Rusi ohrozujú inak je to len šírenie poplašnej správy.. Ak by Rusi predstavovali hrozbu už dávno žerieš hlinu pod Ruskov čižmou fricek...