Petìcia za omilostenie Jozefa Andreja z Popradu.

Quoted post

Hosť

2015-10-07 05:47

Je mi nesmierne ľúto Jozefa a jeho rodiny. Vidieť, ako trpí Vaše dieťa bez možnosti pomôcť mu, je bolesť, ktorá je pre rodičov iste väčšia, ako utrpenie dieťaťa. Kto pomáha im a čím? Som proti eutanázii, ale toto NEPOVAŽUJEM ZA EUTANÁZIU!!!..Opovažujeme sa súdiť človeka, ktorý nedokázal ďalej sledovať utrpenie svojho dieťaťa a nesmiernu starostlivosť o neho? Kedy už konečne prestaneme byť hnusnými farizejmi? Kto nezažil starostlivosť o bezvládneho človeka - nielen obetu, materiálny nedostatok vďaka trvalej starostlivosti a nezvládeteľným nákladom na liečbu, ale neporovnateľne viac obrovskú bolesť z nemožnosti pomôcť, nemá právo hodnotiť jeho chovanie. Neviem, či by som mala silu vydržať toľko rokov, ako on. Verím, že to, čo urobil, urobil z lásky. Kto sme, ak sa opovažujeme súdiť za lásku?

Ak mám niekoho odsúdiť, tak tých, čo čo sa opovážili siahnuť na otca, hoci pre vyliečenie dieťaťa a pomoc rodine neurobili nič.

Replies

Hosť

#633 Re:

2015-10-08 08:41:56

#42: -  

a co je podla teba eutanazia?? Hm zvlastne,ze ked niekto odpoji pristroj podla teba to nie je eutanazia ale ked niekto poda liek ktory ti dovoli v pokoji zomriet to uz neschvalujes? Ked vidis utrpenie u zvierata zajdes k veterinarom a das mu pichnut a tiez rozhodujes o niekom kto nemal sancu ani steknut svoj nazor,to schvalujeme vsetci ,ba prave ked vidis ako nejake zviera trpi tak  odsudzujes ako to mohol nechat len tak. Ale ako nahle sa jedna o cloveka tak to uz mame iny meter ze ano?Nik by nemal trpiet ak vieme ze nic sa nezmeni a ten clovek sa len pomaly dotrapi do konca. Aky je to zivot ked nevies co sa deje ,ale vnimas kazdu bolest a vlecie sa to roky?Podla mna by sa eutanazia mala schvalit aj na SK.

Hosť

#1317 Re: Ste vinná !

2015-10-11 17:48:01

#42: -  Som proti eutanázii, ale toto NEPOVAŽUJEM ZA EUTANÁZIU !!! to su Vaše slová. Tak potom ste odsúdili tohto človeka na 20 až 25 rokov basy ! Mám rád hlupákov čo idú pochodovať za život a potom, keď sa narodí nevyliečiteľný zmetok a rodičia mu obetujú 24 rokov života ,len preto , že nemáme zákon o EUTANÁZII ,pretože oni mohli mať ďalšie 3 zdravé deti , ale obetovali sa pre jedného ,aby ich debilná spoločnosť súdila a odsúdila !

Platená reklama

Túto petíciu budeme propagovať pred 3000 ľuďmi.

Dozvedieť sa viac...