Proti zrušeniu ZŠ Veternicova 20.

Quoted post

Hosť

2016-02-11 20:25

Skúsme spočítať ako asi dopadne hlasovanie ak sa vec postaví na hranu buď-alebo (žiadne elokované pracovisko):

Za zrušenie školy (14): Rosina, Kmeťko, Lenč, Horecký, Magátová, Kadnar, Zemanova, Dulla, Buzáš, Lukačovičová, Borovička, Šíbl, Martinický, Krampl

Proti zrušeniu školy alebo nerozhodnutí (11): Savčinský, Záhradník, Záhradníková, Zajac, Poláchová, Volková, Džerengová, Bendík, Hanulíková, Kuriová, Labuda

Tesne, ale predsa škola skončí. Niekto može chýbať, niekto možno zmení názor. Skôr si myslím, že sa ešte zmenší skupina proti a nerozhodnutých a zahlasujú podľa starostky.

Replies

Hosť

#82 Re:

2016-02-11 22:52:25

#81: -  

Dovolte mi na zaciatku sa predstavit. Som hore spominany Kmetko. Je velmi polutovania hodne, ze anonym vie, kto a ako bude hlasovat. Musim konstatovat, ze zavadza a verejne vsetkych klame.

Venoval som velmi vela casu, aby som si urobil vlastny nazor na danu problematiku. 

Osobne ma uraza, ked ma spaja s kradnutim, privatizaciou a pozemkami. Pokial nieco taketo o mne, resp. o mojej rodine vie, nech to tu zverejni aj so svojim menom. 

Hosť

#92 Re:

2016-02-15 23:00:59

#81: -  

So rodič žiaka ZŠ Veternicová a hoci mám názor, že racionalizačným opatrením by nemalo byť rušenie ani zriadenie elokovaného pracoviska, Vaše škatuľkovanie je mi vrcholne nesympatické a vonkoncom sa s ním nestotožňujem.

Ani v najväčšej snahe porozumieť čo sa tu deje by som si nedovolila hovoriť o tom kto a ako bude hlasovať. Pevne verím, že sme všetci rozumní ľudia a že pádne argumenty môžu zmeniť aj názor niekoho, kto je možno v danej chvíli absolútne 100% presvedčený, že zrušenie je najvhodnejšia alternatíva.

Tak prosím miesto Vašich debilných škatúľ skúste dúfať, že ich presvedčenie je len v dôsledku nedostatku informácií a že títo ľudia fakt škodiť nechcú. No a Vám vyššie spomínaným prajem triezve a slobodné uvažovanie na zajtrajšom dôležitom hlasovaní. Prosím buďte k sebe len úprimní.