Odvolanie prezidenta SR Andreja Kisku

Quoted post

Hosť

2016-03-10 20:28

Ľudia,však sa už zobuďte !!!! Prezident,poslanci,vláda a všetci štátni zamestnanci sú platení jediným zamestnávateľom a tým je občan Slovenskej republiky. Znamená to len jedno, všetci uvedení sú povinní sa v úrade správať nie podľa pravidiel aké si oni určili zákonmi, ale podľa vôle a potrieb občana. Ak si ja ako občan zvolím zástupcu do parlamentu,jeho psou povinnosťou je hájiť môj záujem a potrebu a nie jeho vôľu alebo presvedčenie. Čiže poslanci,vláda,prezident si nemôžu dovoliť ignorovať ani jedného občana platiaceho obrovské priame či nepriame dane do spoločnej kasy, či už je to robotník,riaditeľ,podnikateľ,cigán, a už vôbec si nesmie dovoliť ignorovať predsedu strany ktorá bola v demokratických voľbách zvolená do parlamentu 8% občanov platiacich nehorázne dane a kopec poplatkov. Ja občan štátny veľkozamestnávateľ ostro protestujem a dávam návrh na prepustenie neposlušného zamestnanca - prezidenta za porušenie pracovnej disciplíny a neplnenie si pracovných povinností. Pán prezident, Vy ma ako občana ignorovať nebudete,to si vyprosím. JA VÁS PLATÍM..........MÁTE PADÁKA !!!!!!

Replies

Hosť

#2965 Re:

2016-03-10 20:32:52

#2961: -  

Tak toto je krasne napisane,svata pravda,takto som to nikdy nebrala,ale veru je to tak.