Najväčšia petícia za reguláciu poľovníctva - 50 tisíc podpisov
- Petícia
- Oznamy 12
- Podpisy 12 227
- Komentáre
- Štatistiky
- Zásady ochrany osobných údajov
- Lepšia viditeľnosť
Quoted post
Hosť |
#72017-02-20 08:42Nebudem tu spomínať zážitok keď sme boli so psom na prechádzke, pes viditeľne označený, počúva na slovo, neodbieha a bol pri nás asi na 10metrov. Na to poľovník či už na posede alebo v kríku začne revať, aby sme si toho psa odpratali niekam preč. Po slušnej odpovedi - v poriadku nič sa hádam takého hrozného nedeje. Vám dotyčný odpovie ber si ho preč lebo ti ho odjebem. Podhorie-Žilina. Alebo sa zaoberať tým, že poľovníci prikrmujú zver kukuricou, zemiakmi, repou, kapustov.... A potom sa dočítate, že keď sa robil monitoring s medveďom ktorý mal obojok a podľa toho zistili, že pravidelne sa chodil prikrmovať práve na tieto miesta. Z toho je úplne očividne, že to čo robia poľovníci je úplne na hlavu, niet sa čomu čudovať že zver doslova býva v poliach. Ale čo mňa nasralo najviac je, že som bol s kamarátom dňa 18.10.2008 (dátum viem presne podľa fotiek )na túre vo Vrátnej doline z Tiesňav do Tiesňav. Túra je časovo trochu dlhšia a sa aj skôr stmievalo. Auto sme mali odparkované dole v Tiesňavách. Keď sme sa už vracali k autu bola už tma. Sadneme do auta a v tom sa za nás postavilo auto a vyskákali nejaký ľudia. Zrazu mi niekto búcha na sklo hlavňou guľovnice alebo čo to bolo, že okamžite otvor okno. Hovorím v žiadnom prípade. Stále tam ziapal za tým oknom aby som otvoril. Nakoniec som otvoril a tam nejaká ženská asi 40rokov na mňa kričí, že čo tu robím a nech jej ukážem kufor (podotýkam, že naše auto bolo VW polo) a podobne. S ňou boli ešte 3ja muži. Otvorili sme im kufor a keď našli dva prepotené ruksaky tak sa ich kamarát už slušne nasratý pýta, že čo vlastne chcú? Ta baba začala hovoriť, že my tu máme prenajatý poľovný revír a majú tu pytliakov, tak si to tu strážia. Ako sorry ale čo ju oprávňuje mieriť zbraňou na turistov v národnom parku?????? Osobne navrhujem, aby sa poľovníkom dávali robiť námatkovo testy na alkohol a v prípade, že buď nafúkajú, alebo spáchajú iný prehrešok im zakázať doživotne možnosť loviť. Môj ujo bol poľovník, ale nebol to lovec, nestrieľal všetko čo chodí, ale staral sa o les, čistil ho, bojoval proti holorubom a podobne. Takže nie som nasratý na všetkých poľovníkov, ale na kreténov ktorý chodia nič iné len zabíjať do lesa. Dal by som povinnosť, že každý kto chce byť poľovníkom, musí sa o les aj patrične starať. Nie si len zaplatiť a ísť strieľať. |
Replies
Hosť |
#8 Re:2017-02-20 11:47:18Polovnici odjakziva platili smiesny najom za revir vdaka zakonom ktore si sami schvalili. Teraz je to sice viac. Je ale logicke ze mnoho PZ zdruzeni najom neplatia z vlastneho vrecka, vlastnych penazi. Peniaze na najom ziskaju z hory !!! predajom zabitej zveriny, trofeji (pravdepodobne moze ist aj o pofiderne sposoby) z poplatkovych hostovacich polovaciek, dotacii, roznych podujati. Cize poluju skoro zadarmo presnejsie clen necaluje prachy z vlastneho vrecka. Neobstoja preto recicky polovnikov, kolko musia z vlastneho vrecka calovat. Ved tu plati naco mam kupovat mäso a platit zan ked mi beha po hore zadara? Naco mam platit z vlastneho ked mozem platit z cudzieho? |
Tento príspevok bol odstránený autorom petície (Show details)
2017-02-20 12:01:00- Date of removal: 2017-02-20
- Dôvod odstránenia: spam
Tento príspevok bol odstránený autorom petície (Show details)
2017-02-22 13:54:06- Date of removal: 2017-02-22
- Dôvod odstránenia: spam
Povedzme nie urážkam a ponižovaniu žien
ŽIADOSŤ O ODVOLANIE JÁNA MIKASA Z POZÍCIE RIADITEĽA "ÚVZ"
Osobnosti protestujú proti vystúpeniu predsedu vlády SR Róberta Fica v ruskej televízii
Petícia za zníženie platov a paušálnych náhrad poslancov NR SR
Je tu niečo, čo chcete zmeniť?
Zmena sa nestane tým, že zostaneme ticho. Autor tejto petície sa postavil a podnikol kroky. Spravíte to isté? Vytvorte petíciu a začnite so spoločenským hnutím.
Začnite svoju vlastnú petíciuIné petície, ktoré by vás mohli zaujímať
Osobnosti protestujú proti vystúpeniu predsedu vlády SR Róberta Fica v ruskej televízii
6320 Vytvorené: 2024-11-01
Úprava návrhu Zákona o integrovanej posudkovej činnosti a o zmene a doplnení niektorých zákonov
5774 Vytvorené: 2024-11-05
Petícia za zrušenie sankcií proti Ruskej federácii
3022 Vytvorené: 2024-11-09
Petícia za zachovanie samostatnosti Gymnázia Boženy Slančíkovej-Timravy v Lučenci
2006 Vytvorené: 2024-11-11
Petícia za rozšírenie modernej liečby pre pacientov s cystickou fibrózou - aby lieky KAFTRIO/KALYDECO® boli hradené z verejného zdravotníctva.
6814 Vytvorené: 2024-10-07
ZABRÁŇME STRIEĽANIU VLKOV - HROMADNÁ PRIPOMIENKA PROTI ZRUŠENIU CELOROČNEJ OCHRANY VLKA DRAVÉHO (Michal Kiča a Jaromír Šíbl)
1061 Vytvorené: 2024-11-12
Petícia za zákaz psov v osadách na celom území Slovenskej republiky.
21961 Vytvorené: 2021-01-17
ZACHRÁŇME MAJETOK OBYVATEĽOV PRIEVIDZE!
658 Vytvorené: 2024-11-08
Nesúhlas so zahraničnou politikou premiéra Slovenskej republiky Roberta Fica
531 Vytvorené: 2024-11-02
Hromadná pripomienka za dostupnejšie možnosti ako chrániť domácich miláčikov
515 Vytvorené: 2024-10-04
Nesúhlasím s výstavbou veternej elektrárne v Stupave.
489 Vytvorené: 2024-10-18
Hromadná pripomienka k návrhu novely nariadenia vlády Slovenskej republiky č. 668/2004 Z. z. o rozdeľovaní výnosu dane z príjmov územnej samospráve
409 Vytvorené: 2024-11-12
ZACHRÁŇME PRÍRODNÝ AREÁL JAZERA KUCHAJDA PRED DLHOROČNÝM PRENÁJMOM A VÝSTAVBOU.
388 Vytvorené: 2024-11-12
Stop the death penalty
374 Vytvorené: 2024-11-08
Za transparentné a komplexné vyšetrenie opatrení proti Covid-19 – Podpora pre MUDr. Petra Kotlára
1726 Vytvorené: 2024-10-10
Petícia za vyriešenie dopravnej situácie na kruhovom objazde v Bardejove
840 Vytvorené: 2024-10-17
Návrat k pôvodnemu grafikonu MHD Trenčín
260 Vytvorené: 2024-11-17
PETÍCIA ZA VYHLÁSENIE REFERENDA O PREDČASNÝCH PARLAMENTNÝCH VOĽBÁCH
1043 Vytvorené: 2024-09-25
PETÍCIA proti dobudovaniu zariadenia na nakladanie s nebezpečnými odpadmi v obci Košúty
189 Vytvorené: 2024-11-07
Špehovanie nie je ochrana!
127 Vytvorené: 2024-11-05