Za zachovanie priepustnosti Staromestskej ulice v Bratislave Peticia

Primátor Matúš Vallo, Magistrát hlavného mesta SR  Bratislavy a Metropolitný inštitút  sa rozhodli opať zaútočiť - teraz na tisíce vodičov, ktorí využívajú vstup do mesta  most SNP  a Staromestskú ulicu teda na dopravenie sa do zamestnania, k lekárovi, dopravenie deti do školy,  na zásobovanie, na nákupy a za voľným časom !   Aj v súčasnosti sa už na moste tvoria kolóny.

Takéto nezbedy vyrábaju  Magistrátnici a MIBáci bez reálnych podkladov. Ked sme sa zaujímali na základe akých štatistík (nehodovosti) vznikli napríklad úpravy križovatiek Mýtna/ Vazovova a Mudroňova/ Fialkové údolie tak bolo zistené, že žiadne neexistujú - aj Magistrát aj MIB napísali, že štatistiky nehôd nemajú !

Preto my, dole podpísaní občania, na základe čl. 27 Ústavy SR a zákona č. 85/1990 Zb. (O petičnom práve, v znení neskorších predpisov) - ako dotknutá verejnosť  žiadame  Magistrát hl. mesta SR Bratislavy, p. Matúša Valla a jeho suitu z Magistrátu i MIBu: Zrušte závadový nápad na zúženie Staromestskej ulice !

Ivan Matusik, Razzle    Kontaktujte autora petície

Svojím podpisom súhlasím, že Ivan Matusik, Razzle bude môcť vidieť všetky informácie, ktoré poskytnem v tomto formulári.

Vašu e-mailovú adresu nebudeme verejne zobrazovať online.

Tieto informácie nebudeme verejne zobrazovať online.

Udeľujem súhlas so spracovaním informácií poskytnutých v tomto formulári na nasledujúce účely: