Za zákaz privatizácie vody a jej predaja do zahraničia bez súhlasu občanov SR
Táto diskusná téma bola automaticky vytvorená k petícií Za zákaz privatizácie vody a jej predaja do zahraničia bez súhlasu občanov SR.
Hosť |
#512014-06-25 06:19Toto sa nedávno dialo v Španielsku a šokuje ma, že sa to deje aj u nás. Máme fantastickú zásobu pitnej vody, ktorá nás v rozhodujúcom momente môže zachrániť a je neuveriteľné, že by mal o jej použití rozhodovať niekto iný. Fascinuje ma, ako je možné, že iba 83 občanov z celého 5-miliónového Slovenska môže rozhodnúť o použití prírodného zdroja. |
Hosť |
#532014-06-26 05:48Už sa toho predalo dosť, sme energeticky a potravinovo závislý od "zahraničných investorov", ktorí poťahujú motúziky a už im nejde ani tak o peniaze, ale o manipuláciu s ľudským myslením. Je to veľká hra s ľudskými osudmi. Ja len dúfam, že sa im to vymkne z rúk a doplatia na to tí, ktorí to riadia, tak ako to bolo v 2.svetovej vojne. |
Hosť |
#542014-06-26 07:46Uskutocnila sa verejna kradez narodneho majetku. Az sa sprivatizuje aj voda, poda a vzduch, co pride na rad? Nase telesne organy ? |
Hosť |
#552014-06-26 08:26Prave som si v radiu vypocul vyjadrenia kompetentneho ministra na temu - voda.Ostal vo mne dojem ako by aj jeho voda z neznama priniesla a vyplavila ho na ostrov pokladov s primitivnymi domorodcami |
Hosť |
#582014-06-26 11:42Nepochopím, ako je možné, že všade je vyhlásené, že treba šetriť vodou a nakoniec ľud šetrí a politici ju idú predávať? Komu to pôjde do vačku? A o pár rokov niekto povie, že vtedy bolo vody dosť...to bude ospravedlenie a nápravu kto potom urobí a ako, keď nebude voda? Klimatické podmienky sa menia, zrážky sú pod priemernou úrovňou, štúdie na to upozorňujú, že jej bude nedostatok a náš štát ju chce predávať!!! Namiesto toho, aby zásoby vody ostali na Slovensku pre Slovákov. Ten, čo žije z almužny v paneláku šetrí ako môže,pretože voda je tak drahá,že si nemôže dovoliť nedoplatky. Veď keď je tej vody toľko, tak prečo nezlacnie alebo prečo nie je zadarmo pre domácnosti? Lebo by to bol spravený krok pre ľud a nie vrchnosti do vačku? Matka Tereza sa vyjadrila presne: "Hlad na svete nie je preto, že nedokážeme nasýtiť chudobných, ale preto, že nedokážeme nasýtiť bohatých". |
Hosť |
#602014-06-27 06:56chcem sa pridat k peticii o privatizácii vody a jej predaja do zahraničia |
Hosť |
#612014-06-28 15:09Na to sa dá ťažko niečo komentovať. Národ, ktorý si ide predať do cudziny najdôležitejšie, čo človek potrebuje k životu, čím voda bezpochyby je, je chorý národ. Najlepšie sa múti v mútnych vodách, dúfam, že sa to tým chytrým jedincom, či skupine nepodarí. Nedovoľme to!!!Veď zásoby pitnej vody sa pomaly, ale iste míňajú, máme €, však Slovensko z toho môže raz žiť, ako žijú arabské národy z ropy. Jaroslav |
bajo |
#62 o tejto teme na Slobodnom vysielaci2014-06-28 19:38som jednoznacne proti tomuto zakonu a som za uplny zakaz predaja nasej vody!!!! o tejto teme bola aj relacia na Slobodnom vysielaci. Mozte si ju vypocut na: http://www.slobodnyvysielac.sk/redata/other/play.php?file=informacna%20vojna%20-%2023.06.2014%20voda.mp3 alebo stiahnut na: http://archive.slobodnyvysielac.sk/informacna%20vojna%20-%2023.06.2014%20voda.mp3 |
Hosť |
#642014-06-29 17:32toto je vrchol drzosti .... podporujem tuto petíciu, držím palce a je mi ľúto že máme takých skorumpovaných a nenažratých politikov...!!! |
Hosť |
#672014-07-01 09:14Je to smutné, že vláda rozhoduje v neprospech svojich občanov. Bez nás a proti nám. |
Hosť |
#692014-07-01 16:54Vrchol sprostosti. Voda nikomu nepatrí, a už vôbec nie politikom či štátu ako takému. A ako niečo, čo je nevyhnutné pre život nášho i iných živočíšnych druhov, je jej predaj to isté, ako sa rovno teraz dvihnúť a vpáliť si guľku do hlavy. |
Hosť |
#702014-07-01 20:09koho taka sprostost napadla, treba odsudit za vlastizradu. Skoda, ze sa zrusili popravy. :) tito spekulanti by si rozmysleli, ak by ich za taketo vymysly likvidovali. a to som pacifista :) |
Hosť |
#712014-07-02 09:07Tuto iniciativu je potrebene, samozrejme podproit a aj ked som duchom pacifista - za toto budem bojovat. Je neuveritelne, ako arogantene a bez ostychu sa snazia niektore "bezchrbtove spolocnosti par mocnych" predat aj to, co im vobec nepatri a este sa skryvaju za Vladu SR, ktora im v tom vsetkymi desiatimi pomaha (samozrejme nie nezistne a zo srdca). Tak, ako to p. Hrasko hlasa: obchod s vodou , ktora nam bola Bohom pozehnana na nasom uzemi a ktora neptari nikomu a je tu pre vsetkych je VLASTIZRADA!!! |
Hosť |
#722014-07-02 19:03Dobrý večer, ... nedávno som čítal, že po Rakúsku máme tu na Slovensku, čo sa týka Európy, najviac vody. Nevidím dôvod, aby si aj toto prírodné bohatstvo mali sprivatizovať gauneri. ... nefandím ani ľavici ani pravici, toto divadlo je už prekonané, a takisto netúžim ani po elitných oligarchoch, ktorí sú údajne bez straníckej príslušnosti, pritom sú to Trójske kone zahraničných spoločností. Zostávam s pozdravom |
znechutená |
#752014-07-03 15:59Najskôr sa mi nechcelo veriť, že je toto možné...že drzosť nami zvolených politikov je až taká veľká a neúcta k svojmu národu bolestne groteskná , nie, že nám popredávali podniky, nabalili sa, neuveriteľne spyšneli, ale ich arogancia je taká obrovská, že nám neváhajú siahnuť aj na naše prírodné bohatsvo akou je voda...kto sú títo ľudia? akým právom opovrhujú svojim národom, svojou vlasťou, ktorú v parlamentných voľbách majú stále vo svojich klamilivých ústach... je to hanba, je to podraz, podvod...je to veľké sklamanie, že takíto ľudia sedia na vysokých poziíciách a rozhdoujú o nás bez nás...fuj a hanba a hlavne smútok, že žijem v tejto zemi plnej falošnej demokracie, ktorú hlásajú akoby naši najvyšší, ktorí sú v podstate najnižší a najúbohejší vo svojej vládnucej podstate |
|
ŽIADOSŤ O ODVOLANIE JÁNA MIKASA Z POZÍCIE RIADITEĽA "ÚVZ"
Osobnosti protestujú proti vystúpeniu predsedu vlády SR Róberta Fica v ruskej televízii
Petícia za zníženie platov a paušálnych náhrad poslancov NR SR
Povedzme nie urážkam a ponižovaniu žien
Je tu niečo, čo chcete zmeniť?
Zmena sa nestane tým, že zostaneme ticho. Autor tejto petície sa postavil a podnikol kroky. Spravíte to isté? Vytvorte petíciu a začnite so spoločenským hnutím.
Začnite svoju vlastnú petíciuIné petície, ktoré by vás mohli zaujímať
Stojím za lekármi
2623 Vytvorené: 2024-12-09
Petícia za zrušenie sankcií proti Ruskej federácii
4164 Vytvorené: 2024-11-09
Petícia na podporu Lekárskeho odborového združenia (LOZ), MUDr. Petra Visolajského a proti zákonu o výpovediach lekárov
1271 Vytvorené: 2024-12-14
Výzva na vyjadrenie podpory výsledku výberového konania na pozíciu riaditeľa Divadla Andreja Bagara v Nitre.
1245 Vytvorené: 2024-12-04
PETÍCIA za neodkladnú realizáciu hĺbkovej obnovy budovy ZŠ na Majerníkovej 60 v Bratislave
1106 Vytvorené: 2024-12-05
Petícia za zákaz psov v osadách na celom území Slovenskej republiky.
22447 Vytvorené: 2021-01-17
Sme proti novému cenníku MHD V PREŠOVE
635 Vytvorené: 2024-12-05
Za zachovanie študijných a učebných odborov „Ekonomické a administratívne služby v podnikaní“ a „Murár/Murárka“ na Strednej odbornej škole služieb a lesníctva v Banskej Štiavnici.
500 Vytvorené: 2024-11-28
Nesúhlas so zahraničnou politikou premiéra Slovenskej republiky Roberta Fica
889 Vytvorené: 2024-11-02
PETÍCIA za zmenu návrhu VZN č.2/2024 o miestnych daniach a o poplatku za komunálny odpad a drobný stavebný odpad
342 Vytvorené: 2024-11-28
Petícia za rozšírenie modernej liečby pre pacientov s cystickou fibrózou - aby lieky KAFTRIO/KALYDECO® boli hradené z verejného zdravotníctva.
7057 Vytvorené: 2024-10-07
Odstránenie symbolov zločinného komunistického režimu z námestia v centre Prešova
269 Vytvorené: 2024-11-25
Vyhostenie Fun Frky zo Slovenskej republiky
253 Vytvorené: 2024-12-18
Výzva obyvateľov ulíc Ľubovnianska a Žehrianska na bezodkladné zaistenie ochrany pokojného stavu
189 Vytvorené: 2024-11-30
Predmet petície: Zmena zákona č. 56/2012 Z. z. o cestnej doprave – pravidiel podnikania v taxislužbe
220 Vytvorené: 2024-08-13
Petícia za návrat k pôvodnemu grafikonu MHD Trenčín
342 Vytvorené: 2024-11-17
ZABRÁŇME STRIEĽANIU VLKOV - HROMADNÁ PRIPOMIENKA PROTI ZRUŠENIU CELOROČNEJ OCHRANY VLKA DRAVÉHO (Michal Kiča a Jaromír Šíbl)
1138 Vytvorené: 2024-11-12
Osobnosti protestujú proti vystúpeniu predsedu vlády SR Róberta Fica v ruskej televízii
6414 Vytvorené: 2024-11-01
Nesúhlasím s výstavbou veternej elektrárne v Stupave.
551 Vytvorené: 2024-10-18
Petícia proti umiestneniu a realizácii „Prevádzky na spracovanie batérií LI-ION v priemyselnom areáli mesta Šurany“
71 Vytvorené: 2024-12-21