Odvolanie prezidenta SR Andreja Kisku

Kontaktujte autora petície

Táto diskusná téma bola automaticky vytvorená k petícií Odvolanie prezidenta SR Andreja Kisku.

Hosť

2016-03-09 19:01

peticiu som podpisal preto,pretoze Andrej kiska ako prezident sr ide proti vlastnym obcanom.
Michal

#2502 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-03-09 19:01

#2325: - Re: Re: Re: Re: Re:  

Evidentne ste si nevšimol, že v tom hnoji už dávno sme od kedy sme ako krajina vstúpili do EÚ a začali čerpať eurofondy a zadlžovať sa voči zahraničným bankám. Pán Magát evidentne mal na mysli oddanosť Hitlera svojmu národu a čo je na tom zlé? Kiežby svojmu národu bol oddaný každý slovenský politik, ktorý od roku 1989 bol vo vláde!!!! Boli by sme pravdepodobne inde ako v tom hnoji, ktorý tu spomínate a slepo si myslíte, že v ňom ešte niesme!!! Neviem ako ste starý, alebo mladý, ale trochu Vám pripomeniem z akej ideológie vzišiel p. Fico. Pán Fico vzišiel z rozpadnutej komunistickej strany, ktorá sa hlásila tiež k určitej ideológii. Viete koľko životov má na svedomí táto ideológia??? Naštudujte si trochu históriu, než sa pustíte do nejakej debaty, pretože táto ideolģia vďaka Stalinovi a jemu podobným, krajinám ako je Čína, Severná Kórea, ale aj bývalé Československo a pod. stála ľudstvo omnoho viac životov ako tá Hitlerova. Týmto nechcem obhajovať ani jednu z nich, ale viete vy koľko denne stojí životov táto súčasná kapitalistická ideológia, ktorú razia USA a západná Európa??? To sa nedozviete, lebo to sa nemedializuje a nekŕmia nás tým súkromné médiá! Kŕmia nás tým, čomu ste aj vy prepadol a myslíte si o strane p. Kotlebu aká je to strašná strana, ktorá sa hlási k svojim národným hodnotám a poukazuje na Hitlerovu ideológiu, ktorá v zásade chcela len ochrániť svoje hodnoty národa (netvrdím, že zrovna správnym spôsobom). Tým Vám chcem ale povedať, že či je to komunistická ideológia, kapitalistická ideológia, alebo akákoľvek, na ktoré ste evidentne zabudli, alebo ste ich nezažili, všetky stáli, stoja a budú stáť ľudsvo mnoho životov, pretože tá ideálna neexistuje a nikdy existovať nebude (a ak si to myslíte, tak ste sa z histórie ľudstva nič nenaučil a možno ste nedával v škole pozor).

Ale viete ktorej ideológie sa desím najviac a mali by ste sa aj Vy??? Nie tej, ktorá je stále omieľaná médiami, ale tej dnešnej EURÓPSKEJ MULTIKULTURÁLNEJ v spojení s tou kapitalistickou, ktorú naši súčasný politici bez menších výčitiek prijímajú (veď ani inak nemôžu, keď máme toľko dlhov voči EÚ pri ktorých zbohatli a Slovensko dostali do toho hnoja). Podľa mňa by ste sa mali Vy aj každý ozajstný slovák začať obávať konkrétne tejto ideológie, lebo podľa mňa to bude tá najkrvavejšia ideológia akú ľudstvo ešte nezažilo. A neprajem nikomu, kto má deti, aby sa dožil toho čomu je momentálne Slovensko a celá Európa vystavená a začína čeliť. A pevne verím, že strany ako je tá Kotlebova (nakoľko v každej krajine sú podobné nacionálne orientované strany a len tú našu všetky médiá prepierajú) preberú každý jeden národ EÚ a postavia sa viaceré štáty voči tejto novej veľmi nebezpečnej ideólógii, pokiaľ si chcú zachovať stáročia budovanú identitu!!! A ak si niekto myslí, že bez EÚ neprežijeme nech sa pozrie na to ako to zvláda Švajčiarsko.

PS: Už Vám ale nebudem odpovedať aj keď mi odpíšete, nakoľko nie pre Vás, ale pre mňa je smutné, že médiá dokážu takto jednostranne manipulovať s verejnou mienkou nášho národa.

Hosť

2016-03-09 19:02

Pretze Kiska porusil vsetky zasady slusnosti,ked nepozval pana Kotlebu na stretnutie predsedov zvolenych stran

Hosť

2016-03-09 19:02

Pretoze Kiska ma zastupovat zaujmy vsetkych obcanov Slovenska a nemoze na zaklade jeho osobnych alebo medialne uvadzanych osobnych nazorov urcitych jednotlivcov ignorovat cast obcanov ktori volili stranu ktoru on osobne povazuje za fasisticku a pritom ignoruje mafianske praktiky takzvanych standardne kradnucich stran , ktore naplnaju definiciu fasizmu viac ako strana ktoru ignoruje.
Politicka korektnost plati v jeho pripade len pre tie vybrane strany ?
Prec s nim

Hosť

2016-03-09 19:03

Nie je prezidentom v š e t k ý ch. občanov Slovenska.

Hosť

2016-03-09 19:03

Je načase, aby ten zradca národa odstupil. Poroštenky a Erdogan mu nevadia, hoci majú na rukách krv. Hambím sa, že som ho volil. Ak tak zbožňuje tú Ameriku, nech si tam ide, ale mám nech tu NATO neťahá. Ďakujeme pán prezident!

Hosť

2016-03-09 19:05

Prezident by mal služit svojim voličom aj keď maju iný názor alebo potreboval len hlasy od voličov.Hanba takemuto prezidentovi.

Hosť

2016-03-09 19:05

som volic Kotlebu, prezident ma neuznava ako plnohodnotneho obcana, ja ho neuznavam ako plnohodnotneho prezidenta

Hosť

2016-03-09 19:07

Demokraticky zvolený prezident neakceptuje výsledky demokratických volieb a teda popiera demokraciu.

Tento príspevok bol odstránený jeho autorom (Show details)

2016-03-09 19:07

Tento príspevok bol odstránený jeho autorom (Show details)

2016-03-09 19:08

Hosť

2016-03-09 19:14

neprijal vo volbach demokraticky zvoleneho kandidata
edomy
Hosť

#2513 slizolín

2016-03-09 19:15

Prezident SR má presadzovať záujmy slovenského národa a slúžiť mu! On slúži americkým imperialistom a vojnovým štváčom. Kotleba mu vadí, ale ozajstní fašisti ako Jaceňjuk, Porošenko, Erdogan nie.

Hosť

2016-03-09 19:20

Nesuhlasim s jednaním prezidenta demokratickeho štatu

Hosť

2016-03-09 19:20

Treba ist do ulíc,toto co spravil je nehorazna drzost!!!

Hosť

2016-03-09 19:22

Najvyšší čas zbaviť sa vlastizradcov. A tento najviac bije do očí.
andy

#2517 Re:

2016-03-09 19:27

#2476: -  

Trebalo by si naštudovať  povinnosti prezidenta,pred tým ako tu vypisuješ tieto hluposti....pretože povinný sa stretnuť nie je.A ak pán Kotleba vykrikuje ,že do žiadbej vlady nepojde,tak načo ho pozývať.

Hosť

2016-03-09 19:28

Pretože je to zaujatý ignorant,ktorý slúži skupinovým záujmom a nie občanom sr..je to šovinista vhodný do divadla a nie do prezidentského kresla..
100000

#2519 Re:

2016-03-09 19:31

#2457: -  

Trebalo by si naštudovať  povinnosti prezidenta,pred tým ako tu vypisuješ tieto hluposti....pretože povinný sa stretnuť nie je.A ak pán Kotleba vykrikuje ,že do žiadbej vlady nepojde,tak načo ho pozývať.

Hosť

pretože bola porušena Ustava SR...a Porušil ju prezident SR...demokracia zn...hlas Ludu....My sme štat a vy ..vlada s prezidentom nas zastupujete...ak to tak nie je ...tak vystupte z demokracie a chodte preč..my vas tam nechceme!!!!myslim si, že je to jasny odkaz...

Hosť

Preto lebo sa porusilo pravo....Kolebu!!!!!!!
D&D

2016-03-09 19:36

mne, občianke SR prekáža, že prezident SR v prezidentskom paláci vítal a podával si ruky s prezidentom Ukrajiny, ktorý poslal armádu na ľudí, žijúcich na východe Ukrajiny... a tak isto si podával ruky s prezidentom Turecka,ktorý momentálne vydiera Európu kvôli migrantom. 

Hosť

#2523 Re:

2016-03-09 19:40

#2501: -  

Presne tak ide proti nám občanom ktorý sme ho volili...... všetci pred voľbami sľubujú......., ale nikto nejde do volieb tak ako išiel pán Kotleba s výsledkami v BB kraji.... Budem dúfať že ten dá náš štát do správnych koľají, z ktorých je už dlhší čas vykoľajený......

Hosť

2016-03-09 19:40

Nedoverujem prezidentovi.Je to vlastizradca oona proti slovenskemu narodu.zaujmy inych statov su mu prednejsie.Krivo obvinuje legalne zvolenu politicku stranu z Fasizmu pricom sa verejne prezentuje s fasisitickym prezitentom ukrajiny ktory ani nebol legitimne zvoleny a robi ako najvyzsi predstavitel ozbrojenych sil ukrajiny vojnove zlociny.

Hosť

2016-03-09 19:45

Lebo prezident sa nespráva ako prezident SR,ale ako rukojemník Spoj.statoch amerických,neúcta k voličom