Odvolanie prezidenta SR Andreja Kisku

Kontaktujte autora petície

Táto diskusná téma bola automaticky vytvorená k petícií Odvolanie prezidenta SR Andreja Kisku.

Hosť

#2701 Re:

2016-03-10 07:22

#2693: -  

nezdá sa ti že ani Fico ani Sulík ho nechcú prizvať na rokovania o vláde nielen prezident?????

Hosť

2016-03-10 07:24

Nepáči sa mi jeho správanie,využívanie štátneho lietadla na súkromné účely,neprijatie predsedu strany p.Kotlebu po voľbách

Hosť

2016-03-10 07:25

nevolila som Kotlebu ale každý v štáte má svoje práva a povinnosti a keď pán prezident nezastáva záujmy občanov a neustále porušuje ústavu žiadam o odvolanie z jeho funkcie ....Nepáči sa mi , že s Kotlebom nekomunikuje, nezaujímajú ho občania SR, čo sú proti migrantom v Gabčíkove, aj tak ich tam nasťahoval a teraz ho nezaujímajú voliči pána Kotlebu. Fuj!

Hosť

#2704 Re:

2016-03-10 07:26

#2479: -  

a ty sa môžeš hanbiť :-)

Hosť

2016-03-10 07:31

Každé kráľovstvo má svojho kráľa ale aj svojho šaša..Nám kráľ chýba

Hosť

2016-03-10 07:34

Ľudia zbláznili ste sa? Podporujete názor nejakého človeka len aby ste uchlácholili svoju nenávisť voči prezidentovi, pritom ani Fico a Sulík nechcú s Kotlebom rokovať o zostavení vlády, čím vás Kotlebových voličov tiež odsunuli na vedľajšiu koľaj, nemyslíte?

Hosť

2016-03-10 07:43

Pretože súdruh Andrej Kiska koná dlhodobo proti záujmom slovenských občanov, podporuje ekonomickú migráciu mužov, ktorí ani nie sú z krajín kde je nejaký vojnový konflikt, zastáva sa asociálov a cigánov, ktorí v živote nepracovali, je poslušným lokajom ameriky.

Hosť

2016-03-10 07:47

Lebo som dal p. Kiskovi hlas a on nepracuje podľa toho čo sľuboval a teda ani podľa mojich predstáv. Nechcem tu žiadne americké vojská, ani základne a taktiež sa mi nepáči jeho proamericky orientovana podpora. Čo sa týka volieb, tak neprijatie p. Kotlebu považujem za ignoráciu ba až aroganciu. Pán Kotleba je taký aký je, ale suverénne vyhral vstupenku do parlamentu s 8%. Ak je p. Kiska veriaci človek tak nech sa tým aj riadi. Ježiš nerobil v ľuďoch rozdiely! Prijal aj pohanov. Nemám rád ľudí, ktorí sa nad niekým povyšujú. Nechcem p. Kisku za prezidenta!
gbr2

#2709 Re: predtym ako podpisete..

2016-03-10 07:53

#2669: Andrej Kiska - Prvy prezident mimovladnych organizacii - predtym ako podpisete.. 

Síce laik, ale predsa len chápem, že petícia nemá význam. Źe je to iba priostriedok občanov ako vyjadriť nespokojnosť.

Dalo by sa pomôcť vyhlásením referenda? 

Hosť

2016-03-10 07:53

Prezident ma hajit zaujmi obcanov SR ved mi sme mu dali moc , navise spolupracuje s tureckom a ukrajinou , neni jednostrany a nevie komunikovat z kazdym politikom ktorych sme si vybrali mi obcania

Hosť

2016-03-10 07:57

Lebo ako prezident mal prijat aj stanu Kotleba LS NS ktorá bola riadne zvolená v demokratických volbách aj ked nesúhlasí s ich politikou tak mal by bit nestranný tak ako to slúbil po zvolený za prezidenta a pre všetkých občanov tejto republiky

Hosť

2016-03-10 08:03

HANBA - horšie ako komunizmus a ani štipka demokracie - porušovanie ústavy prezidentom, okamžite odstúpiť, nie je iná možnosť.
Martin Šimsa, Česká republika

#2713 Kiska je vynikající slovenský prezident.

2016-03-10 08:21

My Češi Vám takového prezidenta závidíme, máme tu jen vulgárního populistu.

Hosť

2016-03-10 08:23

lebo som slovak a nie američan

Hosť

2016-03-10 08:26

NEPLNÍ SI POVINNOSTI VYPLÝVAJÚCE Z ÚSTAVY SR.

Hosť

2016-03-10 08:28

Pán Kiska ma sklamal svojim prístupom,dvojitým metrom a nedodržiavaním ústavy. Nemôže fungovať podľa nariadení niekoho len preto,lebo tu hrozí spravodlivosť.

Hosť

#2717 Re: Re:

2016-03-10 08:34

#2701: - Re:  

To je ich vec a hlavne je to obrovský rozdiel. Že s ním nechce niekto spolupracovať je jedna vec. Ja takisto nesúhlasím s niektorými Kotlebovými názormi a preto som ho nevolil. Väčšiu šancu na obnosvu slovenskej ekonomiky vidím v rukách Sulíka,keďže má v tíme výborných odborníkov ako napr.pán Kollár ktorý je skvelý ekonóm.(nie Boris). No na druhej strane,čo sa týka korupcie v politike,tu má Kotleba bohužiaľ pravdu a toho sa boja. Ale prezident nesmie ignorovať právoplatne zvolenú stranu a bodka..Fico bol členom KSČ a preto mal sedieť a byť ignorovaný rovnako. A takisto všetci bývalí členovia KSČ ktorí sú aj vo vláde a v politike do dnes. Lenže tu sa požil dvojitý meter a to je protiústavné..

Hosť

2016-03-10 08:35

AJ VRAHA VYPOČ JU PRED SMRŤOU A MARIÁN KOTLEBA NIE JE VRAHOM !

Hosť

2016-03-10 08:35

Je to nehoráznosť, čo náš prezident ako hlava štátu stvara

Hosť

2016-03-10 08:38

Lebo uz mam dost toho ako politici ktory boli pred volbamy vo vlade nicia nase slovensko zotrocuju obycajnych ludi vsetko je v krachu zdravotnicto,skolstvo adt.na policii a na sudoch je neskutocna byrokracia a hlavne KORUPCIA slusny clovek sa nedovola prava a spravodlivosti a verim p.Kotlebovi a jeho strane ze chcu toto vsetko zmenit k lepsiemu a p.Kiska nepatri do funkcie hlavy nasho statu lebo tym ze nepozval p.Kotlebu na rokovanie o zostaveni vlady podla mna PORUSIL ZAKLADNE PRINCIPY DEMOKRACIE A USTAVY SLOVENSKEJ REPUBLIKY A TYMTO HO JA OSOBNE UZ NEPOKLADAM ZA PREZIDENTA!!!!JE OBROVSKA HAMBA A NA ZAVER CHCEM ESTE DODAT ZE P.KISKA AJ INY OZNACILI PANA KOTLEBU ZA FASISTU A TYM PADOM AJ 209 000 JEHO VOLICOV AJ MNA A HLOBOKO MA TO URAZA A TREBA STYM NIECO UROBIT ABY SA ZA TAKETO URAZKY AJ ZODPOVEDALI KEBY SOM JA V MEDIACH NIEKOHO NAZVAL FASISTOM TAK VAM GARANTUJEM ZE UZ SOM VO VÄZENI A TU VIDIET KRASNE AJ DVOJITY METER ZAKONA PRE NIEKOHO PLATI A PRE INEHO NIE.

Hosť

2016-03-10 08:38

Pán prezident Kiska ignoruje slobodnú vôľu viac ako 200 000 občanov Slovenskej republiky, ktorej je prezidentom. Ak neuznáva výsledky demokratických volieb do Národnej rady SR, tak nemá tam čo robiť a mal by byť odvolaný, samozrejme demokraticky a v súlade so zákonmi SR.

Hosť

2016-03-10 08:39

moj nazor:
Kiska nielenze nehaji zaujmy obcanov Slovenskej Republiky, ale naopak kona proti zaujmom nasim a nasich deti.

Vojnovy stvac (zakladne NATO na Slovensku), patolizac zlocineckej vlady z Washingtonu, navyse sa bratrickuje s fasistickou juntou, ktora sa chopila moci na Ukrajine ozbrojenym prevratom. Je to hanba pre nas narod, predstavuje riziko pre nasu bezpecnost a buducnost nasich deti.

Stavia profit zapadnych korporacii nad ludske prava. Uz je toho prilis od tohto podvodnicka, co v predvolebnej kampani zavadzal a zamlciaval.

Hosť

2016-03-10 08:40

Tuto peticiu som podpisala,lebo Kiska odignoroval pana Kotlebu,nakolko som pana Kotlebu volila odignoroval aj mna ako obcana Slovenskej republiky. Kiska nadava na pana Kotlebu,ze je fasista,no a on potom co je? Ved on verejne popravil vyse 200 tisic obcanou Slovenskej republiky a to sa povazuje za vlastizradu. Nechce sa mi verit,ze sa takto chova clovek,ktory si pred rokmi ziskaval nasu doveru v predvolebnych sluboch a prave tomuto cloveku som dala hlas. Skoda,ze sa neda vratit cas. Oooch je mi z Vas zle ano z Vas pan Kiska. Hamba Vam.
HOST

#2724 Re: ..

2016-03-10 08:42

#2723: -  

ON NEBOL ZVOLENI PREZIDENT LEBO SME CHCELI ALE PRETO LEBO SME NECHCELI ABI BOL FICO

Hosť

2016-03-10 08:47

Ako prezident má povinnosť vypočuť si a argumentovať a teda aj kriticky posudzovať názory predstaviteľov viac ako 6 percent obyvateľov krajiny aj keď sú tieto nezlučiteľné s názormi doplnku do 100 percent. Možno by to k niečomu viedlo, ale takto to môže dospieť do stavu, keď sa tých 6 percent a možno aj viac dostane do ilegality. A čo potom, bude to lepšie ?