Odmietame kvóty pre migrantov
Táto diskusná téma bola automaticky vytvorená k petícií Odmietame kvóty pre migrantov.
Hosť |
#13512015-06-19 09:44Každý nech si žije kde sa narodil !! Aj opica čo sa narodí v pralese ostáva tam, inak mimo domova žije len v klietke uzavretá aby neškodila druhým !!! Nevpustime si sem vrahov a hrdlorezov, ktorý neuznávajú našu kultúru a vieru ! Za 15 20 rokov nás a naše deti budú vraždiť !! Naše vnučka budú už od 8 rokov znásilňovať a zneužívať !! Toto chcete ? Ten kto ich chce nech si ich nasťahuje do svojej domácnosti !!! Ale na verejnosti nemajú čo robiť ! Tak ako v Austrálii, každý emigrant je braný ako zločinec a tak sním aj zaobchádzajú !!! Amerika im zavraždila diktátorov a teraz ich nevedia udržať na uzde ! Treba ich vysťahovať všetkých do demokratickej Ameriky !!! |
Hosť |
#13522015-06-19 10:01Mám strach o svoje deti. Keby som bol sám, bez manželky a rodiny, bolo by mi jedno, kto sem príde. Ale takto sa bojím. |
Hosť |
#13532015-06-19 10:02SR nerieši vlastnych "neprispôsobivich" občanov... prijat sem cudzich, s uplne odlišnou kulturov a hodnotamy neznie bezpečne. |
Hosť |
#1355 Re: Ludia. Nik z nas na tomto uzemi nie je odjakziva.2015-06-19 10:32#1350: adamAk by sa - Ludia. Nik z nas na tomto uzemi nie je odjakziva. Hyeny su oni, neuznávaju kresťanstvo, ženy chodia jak strašidla, zvyšujú kriminalitu, znasilnuju, pozaduju ustupky, z ich strany nie je voci nam ziaden respekt....a cakaju ze dostanu vsetko zadarmo, to chces naozaj za par rokov vyznavat islam ja nie.....ak sa ti paci ich kultura je tu kopu moslimskych krajin, kde sa mozes nastahovat ( len pre vlastne dobro nehovor ze si krestan, alebo este horse ateista, nebudu k tebe takí zhovievaví, ako chceš byt ty k nim )... prik. jeden migrant ma u nas dostavat 1000 - 1500 eur mesacne, tu na vychode dries jak otrok cely mesiac a dostanes 350 eur... CO TO MA AKOZE ZNAMENAT..... takze tak......
vratit spat do Afriky.... EUROPA NIE JE DOJNA KRAVA..... MOSLIMSKE KRAJINY MAJU MILIONY A NESTARAJU SA PRECO ASI? |
Hosť |
#13562015-06-19 10:41Nie sme žiadna charita a keď už tak nech sa im pomáha na ich území. A ty ktorý hovoria ze mame byt humanitarny tak nech si uvedomia aké spôsobí oni preferujú znasilnuju ženy zabíjajú len preto ze ste kresťan a ďalšie hrozne veci.... Choroby... . Človek aby sa bal na ulicu vyjsť a s deťmi. Chcete nás a naše deti ohroziť (doslova ZABIŤ) .... Si neuvedomujete aké hrozne následky by nás čakali? A nič, nič dobré.... |
Hosť |
#13572015-06-19 10:42NECH SI V PRVOM RADE ZOBERÚ EMIGRANTOV TÍ , KTORÍ SÚ ZA ICH BIEDU ZODPOVEDNÍ |
Hosť |
#13582015-06-19 10:48Slovensko sa zmieta vo svojich problémoch od začiatku vzniku tohto Sveta a ešte mu nikdy nik nepomohol, okrem Rusov v 2.sv.vojne. Imigrantom musia pomôcť Tí, ktorí ich vyciciavali z ich domáceho bohatstva = rozumej kolónie, čo si z nich urobili tzv. "vyvolení!" = rozumej Angličania, Francúzi, Taliani, Španieli atď. |
Hosť |
#13592015-06-19 10:49Nepaci sa mi pristup Vladi Mikde emigrantov nechcu Uz znasilnili zenu to vam nestaci Tam nech idu |
Hosť |
#13612015-06-19 11:20Pretože mám rád život v európe. Keby chcem vraždy znásilňovania a podobné veci tak sa odsťahujem do krajín moslimov. |
Hosť |
#13622015-06-19 11:20OSN potrebuje na odvrátenie katastrofy v Jemene 1,4 miliardy eur
ten moslim co vedie OSN mi pekne pije krv... vyhlasil totiz ze Europsky politici maju tvrdo zasiahnut proti agresii Európanov voci migrantom.... je to proste kreten..... asi si nevsimol ze je to presne naopak.... moslim=agresor=nenavist k zenam= ziadna Europa smer Afrika, Azia.....
konanie politikov v Bruseli mi pripadaju ako zly vtip....a vlastizrada k tomu....
|
Hosť |
#13632015-06-19 11:31Pretoze sem nastahuju s migrantmi aj nasilie, vandalizmus, kulturne rozdiely, choroby... |
Hosť |
#13652015-06-19 11:45Koľko podpisov sa musí podpísať aby vôbec mala petícia zmysel? |
Hosť |
#13662015-06-19 12:04Pretoče sa bojím o svoju rodinu a najmä o vnúšence. Tiež nesúhlasím, aby náš sociálny systém, ktorý je už aj tak našponovaný, vyciciavali tí, ktorí doň nijako neprispeli a zrejme ani neprispejú. Vypíšte zbierku pomoci, pridám sa. Nanucujte mi utečenca ku mne domov s tým, že sa oň musím do smrti starať a ak mu bude smutno, tak o jeho rodinu, budem sa brániť. |
Hosť |
#13672015-06-19 12:27Na SK máme dosť svojich spoluobčanov o ktorých sa treba starať a robiť na nich,, nepotrebujeme prílev inej , štátu na obtiaž masy ľudí, ktorá tu na SK vo veľkej miere nenájde uplatnenie, čím bude zo štátneho rozpočtu odčerpávať ďalšie prostriedky, bude sa snažiť šíriť svoje zvyky, kultúru, náboženstvo, rodiť deti, pre ktoré v budúcnosti bude žiadať školy, zakladať vlastné komunity s inými pravidlami ako sú naše. Pošlime im odborníkov do ich krajiny, naučme ich pracovať, pomôžme im vzdelať sa, ale u nich doma, aby aj ich krajina pocítila trochu rozvoja, inak naša krajina pocíti väčší úpadok. |
Hosť |
#13682015-06-19 12:39Nechcem aby sme ich tu prijali pretože si myslím že tu idu so zlym zamerom. Ved každý jeden človek musí vidieť čo sa deje v druhých krajinach a začne sa to diať zaraz aj u nás. Neviem či mam vobec pušťať niekde moju dcéru ktorá ma 12r. pretože sa bojím či ju niekde nezbiju alebo neznasilnia. Nemali by sme hlasovať za nejake blbé kvoty ale za to aby sme ich tu vôbec nemuseli mať!!! |
Hosť |
#13692015-06-19 13:40Pokial nechceme casom dopadnut tak ze u nas budu islamiste stavat mesity a za odmietnuti nabozenstva islam a sarija tnam odrezu hlavy tak by mali nasi ludia byt zasadne proti.Mame inu kulturu a oni take.neuznavaju evropske zvyky..takze kazdy by sa mal nad tim zamysliet.Myslim ze by to sposobilo zanet Slovenske republiky |
Hosť |
#13712015-06-19 15:10Zdá sa mi, že európski politici už úplne stratili zdravý rozum alebo im niekto veľmi dobre platí za rozvrat Európy. Ak sa teraz nezjednotíme a neukážeme našim mocipánom, že máme na vec iný názor, tak to bude znak, že ten zdravý rozum sme potratili už aj my. Stavím sa, že celé leto bude v našich vraj verejnoprávnych médiách štvavá kampaň proti všetkým, ktorí majú názor totožný s preambulou tejto petície. Vážení spolusignatári, vedzte, že budete označení za rasistov, nacistov, fóbov, chuligánov, neznášanlivým, nenávistných ľudí, ale nenechajte sa tým znechutiť. |
Hosť |
#13722015-06-19 15:39Pretože nieje ani len priemerne postarané o občanov Slovenskej republiky. Naša životná úroveň je podpriemerná..preto treba riešiť tieto problémy prioritne |
Hosť |
#13742015-06-19 16:37Pretoze nasa ekonomika nie je stavana na to, aby sme mali este dalsie hladne krky. Nevieme si vyriesit domasediacich romov, ktorych mame naozaj dost a este sa nudeme hrnut do dalsich.. Som dochodca - a ak chcem vyzit, tak musim stale pracovat - ale nie preto, aby som z tej almuzny financovala nasich sukmenovcov a prijat dalsich. EU nam s romskou problematikou a lenivostou nepomaha - tak nech ani nediktuje v otazke kvot migrantov. Radsej pomoct detom z Ukrajiny. Kucharova |
Hosť |
#13752015-06-19 16:50Nechcem žiť ako handra a báť sa o svoj holý život len tým, že vyjdem na ulicu alebo zbehnem 50 metrov do potravín, kvôli tomu že nie som zahalená! Nepotrebujem tu vraždy a znásilnenia a báť sa čo i len splodiť vytúžené dieťa, aby nemalo skazeny a ustrachany život! |
|
Povedzme nie urážkam a ponižovaniu žien
ŽIADOSŤ O ODVOLANIE JÁNA MIKASA Z POZÍCIE RIADITEĽA "ÚVZ"
Osobnosti protestujú proti vystúpeniu predsedu vlády SR Róberta Fica v ruskej televízii
Petícia za zníženie platov a paušálnych náhrad poslancov NR SR
Je tu niečo, čo chcete zmeniť?
Zmena sa nestane tým, že zostaneme ticho. Autor tejto petície sa postavil a podnikol kroky. Spravíte to isté? Vytvorte petíciu a začnite so spoločenským hnutím.
Začnite svoju vlastnú petíciuIné petície, ktoré by vás mohli zaujímať
Úprava návrhu Zákona o integrovanej posudkovej činnosti a o zmene a doplnení niektorých zákonov
5571 Vytvorené: 2024-11-05
Petícia za zrušenie sankcií proti Ruskej federácii
1994 Vytvorené: 2024-11-09
Petícia za zachovanie samostatnosti Gymnázia Boženy Slančíkovej-Timravy v Lučenci
1716 Vytvorené: 2024-11-11
ZACHRÁŇME MAJETOK OBYVATEĽOV PRIEVIDZE!
644 Vytvorené: 2024-11-08
ZABRÁŇME STRIEĽANIU VLKOV - HROMADNÁ PRIPOMIENKA PROTI ZRUŠENIU CELOROČNEJ OCHRANY VLKA DRAVÉHO (Michal Kiča a Jaromír Šíbl)
625 Vytvorené: 2024-11-12
Petícia za rozšírenie modernej liečby pre pacientov s cystickou fibrózou - aby lieky KAFTRIO/KALYDECO® boli hradené z verejného zdravotníctva.
6451 Vytvorené: 2024-10-07
Stop the death penalty
263 Vytvorené: 2024-11-08
Osobnosti protestujú proti vystúpeniu predsedu vlády SR Róberta Fica v ruskej televízii
6232 Vytvorené: 2024-11-01
ZACHRÁŇME PRÍRODNÝ AREÁL JAZERA KUCHAJDA PRED DLHOROČNÝM PRENÁJMOM A VÝSTAVBOU.
193 Vytvorené: 2024-11-12
Nesúhlasím s výstavbou veternej elektrárne v Stupave.
298 Vytvorené: 2024-10-18
Hromadná pripomienka k návrhu novely nariadenia vlády Slovenskej republiky č. 668/2004 Z. z. o rozdeľovaní výnosu dane z príjmov územnej samospráve
186 Vytvorené: 2024-11-12
PETÍCIA proti dobudovaniu zariadenia na nakladanie s nebezpečnými odpadmi v obci Košúty
165 Vytvorené: 2024-11-07
Nesúhlas so zahraničnou politikou premiéra Slovenskej republiky Roberta Fica
514 Vytvorené: 2024-11-02
Povolenie vstupu so psom do areálu jazera, mimo letnej sezóny
101 Vytvorené: 2024-11-11
ZA OKAMŽITÚ NÁPRAVU DISKREDITÁCIE MENA pána Miloša Zverinu, o.z. SLAVICA a spol.
69 Vytvorené: 2024-11-05
Na obranu kultúry
187422 Vytvorené: 2024-08-06
Za transparentné a komplexné vyšetrenie opatrení proti Covid-19 – Podpora pre MUDr. Petra Kotlára
1710 Vytvorené: 2024-10-10
Petícia proti zmene územného plánu, ktorá mení funkčné využitie Lokality č.18 s rozlohou 0,1929ha v štvrti Majírky, Holíč.
32 Vytvorené: 2024-11-11
PETÍCIA ZA VYHLÁSENIE REFERENDA O PREDČASNÝCH PARLAMENTNÝCH VOĽBÁCH
1018 Vytvorené: 2024-09-25
Špehovanie nie je ochrana!
122 Vytvorené: 2024-11-05