Martin Urminský, prosíme ťa, aby si ukončil hladovku

Kontaktujte autora petície

Táto diskusná téma bola automaticky vytvorená k petícií Martin Urminský, prosíme ťa, aby si ukončil hladovku.

Štefan Petrucha

#1 Výzva

2015-08-05 14:23

Nemám účet na ksichtovníku (facebooku), preto budem povďačný, ak tam niekto zverejní oznam o tejto petícii.

Štefan Petrucha

#2 Katka, Dušky,

2015-08-05 15:36

alebo ktokoľvek, kto má potrebné informácie, ozvite sa mi prosím, nech to stihneme Martinovi doručiť včas.

u.P.

2015-08-06 10:39

Sebastrední šašovia. Chcete slobodu? Tak ho nechajte slobodne sa vyhladovať.

Ak vám tento štát tak vadí, tak prečo ste ešte tu? Lebo nikde inde by ste nemohli žiť z prázdnych rečí?

Hosť

2015-08-06 12:04

„Budem odsúdený kvôli peniazom vytvoreným zo vzduchu bez akejkoľvek hodnoty, kvôli fiktívnym papierikom a virtuálnym číslam, ktorým vy veríte, ale ja nie. Budem teda odsúdený kvôli mojej viere,“ /Martin Urminský/

Nie, ty si odsúdený, lebo neplatíš výživne na svoje deti. Všetko okolo je len teátro...

„Preto som sa dobrovoľne rozhodol, že v deň nástupu do väzenia začnem protestnú hladovku, ako najvyššiu formu nenásilného občianskeho odporu. Budem piť len čistú vodu, nebudem prijímať žiadne antidepresíva, ani iné farmaceutické prípravky a odmietnem aj infúziu. Preto môj život bude v ohrození. Preto môj život bude vo vašich rukách,“

Nie si nič, len praprostý citový vydierač. Tvoj život je len a len v tvojich rukách Martin. Nedávaj zodpovednosť zaň nikomu inému.

Hosť

#5 Re:

2015-08-06 21:19

#4: -  

Suhlas je to obyčejný blb.

Hosť

#6 JaRe: Výzva

2015-08-06 21:36

#1: Štefan Petrucha - Výzva 

je to obyčejný blbec a citový vyděrač a vy pane ještě sepisujete nejakou petici nesmyselnou  co jste spad na hlavu ,dluhy se snat musej platit a děti chteji jíst tak to snat chápete, kto to podepíše tak má hlavě budu trochu sprostá ale iné slovo ma nenapadá--nasráno...    

Štefan Petrucha

#7 Re: JaRe: Výzva

2015-08-07 10:18

#6: - JaRe: Výzva 

Tým chcete povedať, že ak kvôli sebaklamom v tej base zgegne, tak sa tie dlhy zaplatia samy? Alebo potom ich vyrovnáte Vy? Prispejete na výživu polosirôt? :-o

Hosť

#8 Re: Re: JaRe: Výzva

2015-08-07 11:56

#7: Štefan Petrucha - Re: JaRe: Výzva 

Tým chcete povedať, že on si v base kľudne sedí a číta na nete www.Peticie.com a diskusie?

Bol váš kamarát? Tak ste sa mali snažiť, keď to ešte šlo. V base su aj návštevy, tak za nim aj s Mezenskou zájdite keď s ním zdieľate jeho osud a dohovorte mu.

Hladovka nie je nič, len vydieranie.

A aka výživa polosyrôt? Veď podľa pána Urminského ich ziviť netreba. Veď on tie papieriky bez reálnej hodnoty neuznáva.

Som presvedčený, že "nezgegne". Buď to vzdá sám, alebo psychiatria využije svoje práva obmedziť človeka na slobode. Takže nešírte paniku a falošný súcit.

Hosť

#9 Re:

2015-08-07 20:34

#4: -  

Suhlasim

Hosť

2015-08-08 05:54

nevšímaví všivaví zlodeji vo vedení štátu si zaslúžia inú formu odporu , než je deštrukcia základnej bunky - rodiny.

Hosť

2015-08-08 06:17

Pretože mám Martina rada a v žiadnom prípade nechcem aby zomrel. Myslím že zdravý je národu oveľa prospešnejší, mal by myslieť na svoje deti ako sa cítia, hlavne kvôli nim by mal okamžite prestať.
Ave

#12 Re: Re: Re: JaRe: Výzva

2015-08-08 07:07

#8: - Re: Re: JaRe: Výzva 

Navstevy maju povolene len rodina, pravnik, prip. druzka. Bola za nim aj jeho byvalka a deti.