Hromadná pripomienka k Návrhu na uzavretie Dohody o spolupráci v oblasti obrany medzi vládou Slovenskej republiky a vládou Spojených štátov amerických

Hromadná pripomienka k Návrhu na uzavretie Dohody o spolupráci v oblasti obrany medzi vládou Slovenskej republiky a vládou Spojených štátov amerických / Oznamy / Ukončenie podpisovej akcie na podporu hromadnej pripomienky / Komentáre

Hosť

2022-01-05 08:03

Ďakujeme aj Vám za Vašu iniciatívu! Pán Boh Vám mocne žehnaj a ochaňuj.

Hosť

2022-01-05 08:10

Dobrý deň, ja len dúfam,že vyzbierame čo najviac podpisov od Slovákov a pevne verím,že tento boj vyhráme. Nech sa darí. S pozdravom L.P.

Hosť

#28 Veľká vďaka Vám

2022-01-05 08:13

Ďakujeme, za každú snahu zastaviť toto šialenstvo. Ďakujeme, že bojujete za ľudí, za nás, naše deti. Dúfam, že títo blázni a zároveň hazardéri ľudských životov na Slovensku budú za túto vlastizradu odsúdení tak ako sa patrí. Vieme všetci dobre ako pracujú súdy, že je ťažko dovolať sa spravodlivosti ale verím, že raz to príde. Musíme byť súdržní. Len ma zaráža, že sa nevieme všetci spojiť za túto vec aspoň tak ako za vraždu Kuciaka. Veľká vďaka Vám. 

Hosť

2022-01-05 08:18

Samozrejme, môj moralný ktedit odporuje USA praktikám. Podravte Jožka Viktorina od Fera Murina, spolupracovali sme v Topoľčanoch na veliteľstve 1.az.

Hosť

2022-01-05 08:24

Ďakujem Vám v menej mojej rodiny za to, že takýmto spôsobom za nás bojujete. Ustupovaniu zradcom a fašistom čo sú dnes v úrade SR už bolo dosť!

Hosť

2022-01-05 08:51

SRDEČNÁ VĎAKA ZA VAŠU PRÁCU a verím, že sa tento zámer podarí naplniť.

Hosť

2022-01-05 09:12

Najrozumnejšie by bolo začať s petíciou Za neutrálne Slovensko ! Lebo neustále sme len rohožkou pre veľmoci a potenciálne bojisko v prípade konfliktu. Cyro Vaňo
Fero jankech

2022-01-05 09:14

Ďakujem za poďakovanie, ale skôr by sme my ostatní mali poďakovať vám za bohumilu iniciatívu. Ja osobne nechcem, aby na území mojej domoviny pôsobila banda sfetovanych lgbt a pritiahla pozornosť ruských zbraní.pre mňa sú amíci nepriatelia a takých si do kuchyne a teda aj Kuchyne nikdy nepustím!!

jana

2022-01-05 09:23

Super ze to aspon niekto rieši a snaží sa poukázať zasa na neporiadok zo strany nekompetentných 

Hosť

2022-01-05 09:31

Dekuji p. Machala, za vase potvrzeni a hlavne za vasi praci. Jsem Ceska, ale ke Slovensku mam samozrejme blizky vztah. Velmi podporuji snahy politickeho hnuti Repubika. A take, CR je v bezprostredni blizkosti ke Slovensku. Kazdy rozumny, a vlastenecky obcan, musi "bojovat" proti nadvlade a uzurpatorskym krokum druhych. Protoze vse je vzdy otazkou postupnych kroku, nejdriv jedno uzemi, pak druhe. Proto vas podporuji. Jana

Hosť

2022-01-05 09:54

Super 💪🏻

Tento príspevok bol odstránený jeho autorom (Show details)

2022-01-05 10:09

Zuzana

2022-01-05 10:13

Ďakujem za Vašu odvahu a nasadenie. Modlím sa, aby táto plánovaná podlá ZRADA slovenského národa nemohla byť dokonaná.

Hosť

2022-01-05 10:18

Ďakujem za informáciu ! Prosím, v mene celej mojej rodiny, zastavte tento nezmysel z dielne kolaborujúcich vlastizradcov v súčasnej slovenskej vláde. ŽIADNE cudzie vojská nemajú na našom území čo hľadať, nieto ešte byť umiestnené na mnoho rokov !!! Podporte a ochráňte Maroša Žilinku, ktorý je určite v ohrození ! Vlastizradcovia nech sú nekompromisne potrestaní ! Želám Vám veľa síl, odvahy a úspech v predmetnej veci !!! Lubos Chovanec

Hosť

2022-01-05 10:31

Držim palce dufam že bude aj časom referendum o Eu odchode a Nato nasej Slovenskej Republike a ziskame znovu tvar a hrdost a hlavne ty to čo vladnu aj s prezidentkou budu sudom za vlasti zradu trest ich neminie

Hosť

2022-01-05 10:32

My občania Slovenskej republiky ďakujeme vám že ste to spísali 👌👌
elena

2022-01-05 11:13

dakujem/e , ze ste aspon narychlo a aspon toto zorganizovali ... lepsie nieco ako nic, no... vsetci vieme ako to bolo zamerne nacasovane a vlastne ludia ukrateni o viac a lepsie moznosti zaprotestovat...
chcem verit, ze tato peticia bude mat aspon nejaku vahu,  bez ziadnych znevazujucich a zlahcujucich myslienok, no je to 'len' peticia a 'len' k pripomienke....
treba (aspon na zaciatok na papieri?) napisat riaden protest a raznu  ziadost vyjadrujuce nesuhlas a ziadost , aby taketo nieco sa vobec neprejednavalo - vsak je to absolutna absurdita, taketo nieco si vobec dovolit predlozit ...
a hlavne my - ludia, narod Slovenska  (aj tym ako su tieto peticie stanovene ci pisane, ci uz cokolvek...) prestat vystupovat a prezentovat sa ako posledni podriadeni prosiaci poddani a zacat vystupovat s poziadavkami atd  (sorry, neviem chytro najst spravne vyrazy - ale ma to byt nieco raznejsie a sebavedomejsie) ....  z pozicie ludu, ktory ma moc a schopnosti  (keby to chcel a vedel, a vedel sa spojit a nie sa kazdy spoliehat, ze to niekto druhy spravi atd) a s vedomim, ze treba konat,   a nielen vypisovat a nariekat a stenat a len DUFAT ze...     samo sa to ... asi spravi a napravi vsetko ....

Hosť

2022-01-05 11:47

Ďakujeme vám za zorganizovanie tejto petície! USA si robia po svete čo chcú. Vo veľkej Británii pred dvomi či tromi rokmi manželka jedného z vojakov zabila 17 ročného chlapca (akože autonehoda) . Namiesto pravej pomoci zmizla na základnú a ešte ten deň odletela do USA aby sa vyhla GB jurisdikcii! Toto je tá americká pomoc! Nepotrebujeme spoluprácu s vrahmi našich detí ,bratov čo otcov!

Hosť

#44 Re:

2022-01-05 12:18

#1: -  

Ďakujeme za to,že stojíte pri Slovensku. Nevzdáme sa suverenity!

Hosť

2022-01-05 13:01

Vážim si Vašu prácu, téma, pre ktorú je iniciovaná a podpisovaná predmetná petícia, je ďaleko vážnejšia, ako si možno, ktokoľvek z nás, v plnom rozsahu uvedomuje. V žiadnom prípade nesmieme dopustiť scenár, ktorý sa pripravuje. Petícia je jedným z nástrojov a pevne verím, že nie jediným a posledným.

Hosť

2022-01-05 13:19

Ďakujem za to že tu ste a stojíte za nami .

Hosť

2022-01-05 14:04

Dnes boj za dobru a spravnu vec je velky prepych.Preto Vam dakujem za odvahu a ochotu bojovat aj touto formou za Slovensky narod.Vela ludi si neuvedomuje vaznost doby a nevazi si otcinu v ktorej zije. Avsak ked Boh snami, kto proti nam?

Hosť

2022-01-05 14:14

....a prečo bola podpisová akcia ukončená ???? stačí takýto počet podpisov aby bol dosiahnutý stanovený cieľ???
Jan

#49 Ďakujem

2022-01-05 14:47

Za dobrú vec.

Hosť

2022-01-05 14:58

Som veriaci RK . a som poburený z hovorcu biskupov Slovenska ušateho Kramaru!!!propaguje americký pfaizer, potláča výhradu vo svedomí!