Podporujeme psychiatrov a psychologov, EU, NATO, Ukrajinu

Podporujeme psychiatrov a psychologov, EU, NATO, Ukrajinu / Oznamy / RuSSi zacinaju zjavne budovat teroristicke bunky / Komentáre

Angličtinár 253

#1 Študent za úctu a slušnosť v spoločnosti.

2025-01-22 08:57

Nech si aktivizujú, len nech sa správajú slušne a mimochodom: Ak týmto Partizánom, ktorý Partizánčia, nevadia stovky vyhasnutých civilných životov v Rusku a na Ukrajine potom neschvaľujem žiadne polovojenské skupiny. Bezpečnosť majú zabezpečovať oficiálne štátne orgány, ktoré rešpektujem, nie však samozvancov.
Praví Partizáni tu už boli cez 2. svetovú vojnu, rešpektujem Odkaz osloboditeľov, tak ako sú historické fakty, Partizánov z druhej svetovej vojny si vážim aj ich potomkov.

Novodobým zoskupeniam ako Brat za Brata nerozumiem prepáčte:
1. História sa má učiť v rodinách a školách.
2. Hlavné slovo má mať autorita (Učiteľ učiteľka rodič prezident, generál nadriadení)
3. Namiesto formovania kadejakých buniek treba byť k sebe slušný a ľudský (Podzrav, Poďakuj Popros , Počúvaj)
4. Najprv treba postaviť hrádzu slušnosti a porozumenia v srdciach. To platí pre každého vrátane skupiny ktorú spomínam.
5. Netreba mať hneď reči o boji, hľadajme čo nás spája nie to čo nás rozdeľuje.
6. Nie som opozičný , Nie som koaličný ani, ale mám právo slušne povedať, že nepodporujem zoskupenie Brat za Brata.
7. Štátne orgány v plnej miere rešpektujem Brat za Brata však nie je oficiálny štátny orgán ani môj nadriadený. Preto sa o nich môžem vyjadriť aj slušne nesúhlasne.
Ďakujem za pochopenie a prajem pekný deň.

Na Slovensku ešte stále funguje demokracia a voľby. Nechystám sa majdanizovať do ulíc, lebo žiadny majdan Nebude . Nemám rád násilie rešpektujem iný názor, ale oficiálne odmietam zapájať sa do aktivít Brat za Brata. Budem sa doma Učiť.

Anonymous

2025-01-23 11:22

pan matusik zjavne si robi politicku karieru na chrbtoch peticiarov,

vybera peniaze aby mu sponzorovali jeho zamer peticiari na inych peticiach
jeho zamer je sa stat politikom , pritom doteraz sa prezentoval ako

BOJOVNIK proti LIBERAROM V BRATISLAVE PROTI VALLOVI a jeho ako on oznacuje CHUNTE...

skuste si vyguglit jeho vyjadrovania

Hosť

2025-01-25 14:52

Už len toto by nám chýbalo, aby sa začali organizovať samozvané skupiny s vlastnou definíciou správneho. Je potrebné tieto patroly a skupiny vytlačiť do úzadia.

Platená reklama

Túto petíciu budeme propagovať pred 3000 ľuďmi.

Dozvedieť sa viac...