Podporujeme psychiatrov a psychologov, EU, NATO, Ukrajinu

Podporujeme psychiatrov a psychologov, EU, NATO, Ukrajinu / Oznamy / GP ma "pochybnosti" o nestrannosti psychiatrov a psychologov / Komentáre

Hosť

2025-02-08 04:39

Tak ako horespominaní odborníci na duševné zdravie,i my radoví občania zdieľame pochybnosti o duševných a morálnych kompetenciách premiéra viesť túto krajinu.Sústavné znevažovanie,výsmech a opovrhovanie premierom študentov, novinárov,a opozičných politikov spôsobujú nenávisť svojich voličov nielen na sociálnych sieťach,ale aj vo verejnom živote.Preto žiadame premiéra o zváženie pôsobenia vo vo verejnej funkcii.

Hosť

2025-02-08 10:22

Myslim si ze GP by si mala uvedomit ze povinnostou lekara , podla Hippokratovej prisahy citujem cast “ Zdravie a život pacienta budú mojím prvoradým záujmom”. je povinnostou lekarov ,hlavne ked ide o cloveka ktoreho konanie ma znaky vlastizrady , na tento fakt poukazat v zaujme pacienta a nema nic spolocne s politikou.

Hosť

2025-02-08 17:10

myslím si, že generál by mal riešiť iné veci a nie byť hluchý, slepý k tomu, čo sa deje v tejto republike a nie byť poplatný tejto vláde. Niektoré veci nerieši a dokonca ich prejde mlčaním.Psychológovia a psychiatri sa vyjadrili ako občania, ktorí sa už nemôžu pozerať na toto všetko. Tak isto sa vyjadrili aj ekonómovia, učitelia, zdravotníci a iné organizácie, aj tie by mali byť podľa generála nestranní, alebo sa nevyjadrovať k ničomu a vlastne máme byť všetci ticho a spokojní. Tak to nie!!! Chodíme na mítingy, aj ja.
Daniela z Východu, kde nič nie je...

Anonymous

#4 Re:

2025-02-09 14:45

#3: -  

Danielka, neuviedli ste nič konkrétne. Ako keby som čítala článok v denníku N alebo SME. K čomu je GP slepý a hluchý? Ktoré konkrétne veci nerieši?

Milá Danielka, kde boli títo konkrétni psychiatri, keď nám tu vládol I.M.? Kde sa "ako občania" vyjadrovali keď Vás a vašu rodinu, rodičov a starých rodičov I.M. nezmyselne vyháňal do nekonečných radov na povinné testovanie v sychravom počasí, kde vedľa seba stáli zdraví aj nakazení a vírus sa veselo šíril?  Na to sa mohli pozerať? O akých ekonómoch, učiteľoch, zdravotníkoch a iných organizáciách píšete? Jasné, že to máte z uvedených denníkov a z aktualít. Ja zase poznám v mojom okolí veľa ekonómov, učiteľov, zdravotníkov a iných organizácií, ktorí nesúhlasia s cirkusom, ktorý sa snaží robiť opozícia. Čo s tým?

Vyjadrovať by sa mal každý človek a nikto by nemal byť spokojný s akoukoľvek vládou, lebo vždy sa dajú veci robiť lepšie. Iná vec ale je, keď ľudia "sadnú na lep" neoliberálnym klamárom a podvodníkom, ktorí ich denne klamú a snažia sa nimi manipulovať. Protesty, na ktoré chodíte sa volajú "Slovensko je Európa". Hlavným dôvodom spustenia týchto protestov bol hoax, že vláda chce vystúpiť z EU a NATO. Včera predsedníčka európskej komisie vyhlásila, že, (citujem): "Medzi Komisiou a slovenskou vládou v skutočnosti prebieha konštruktívna a produktívna spolupráca. Predsedníčka von der Leyenová a premiér Robert Fico sú v pravidelnom kontakte," "Slovenskí občania sú súčasťou identity Európskej únie,"

Milá Danielka, uvedomujete si, že Vás oklamali? Uvedomujete si, že opozícia nemá argumenty, ani žiadny plán ako viesť Slovensko (možno okrem Ódorovho návrhu na 25 % DPH na všetko) a tak sa snažia klamstvami a burcovaním ľudí docieliť chaos a následne zvrhnúť vládu? Prečítajte si knihy "Gene Sharp: How to Start a Revolution" (autor: Arrow Ruaridh, britský novinár); "From Dictatorship to Democracy" (autor: Gene Sharp, americký filozof a politológ) a ako "povinné" čítanie odporúčam aj knihu "Spoveď ekonomického zabijaka" od amerického spisovateľa Johna Perkinsa. Mnohé veci sa Vám vyjasnia a už sa na uvedené médiá (SME, N, Aktuality, Markíza, Joj-ka, atď.) nikdy nebudete pozerať rovnakou optikou ako doteraz.

Želám Vám všetko dobré.

Platená reklama

Túto petíciu budeme propagovať pred 3000 ľuďmi.

Dozvedieť sa viac...