zachráňme bezplatné cestovanie pre držiteľov ZŤP preukazov
Táto diskusná téma bola automaticky vytvorená k petícií zachráňme bezplatné cestovanie pre držiteľov ZŤP preukazov.
Al Capone |
#151 Zdenko2013-02-19 12:59Celý život som hrdlčil na straníckych zločincov. Mám 58 rokov a zažil som všetkých totalitných aj kapitalistických de-mokratov. Radšej budem chodiť na invalidnom vozíku po Bratislavských luxsusných cestách, ako by som mal platiť za tie smradľavé MHD prostriedky, ktoré viac poškodzujú občanov ( nie len invalidných ) a výpalné z cestovných lístkov si rozdeľuju ako odmeny za nič nerobenie. Vtáčnik by mal dostať mimoriadne Krištálové krídlo, tak ako Kresánek za pridelenie bytu vlastnej osobe, aby vraj do práce chodil peši. Dúfam že aj Golonka teraz umožní cestovanie po ceste, ktorú nechal uzavrieť pred jeho domom aspoň nám invalidom na invalidných vozíkoch. Česť všetkým poslalnocom za ich statočnú ornitologickú prácu a Pán Boh im nezaplať, lebo im to platíme my všatci. |
Hosť |
#152 moja dcera diagnoza DMO ťažko chodí tak si vobec neviem predsaviť ako by si cvikla lístok a to neje2013-02-19 13:01 |
Maja |
#1532013-02-19 13:02a čo s takými ktorý sa ledva udržia na nohách ako si majú cviknúť lístok a takých je veľa |
Hosť |
#1542013-02-19 13:03NIKTO SA NECHCE VEREJNE VYJADRIT NA TUTO TEMU?...PRIPADNE NIEKTO AJ Z INEHO MESTA AKO Z BRATISLAVY? hurajtova.lucia@markiza.sk |
Zoran |
#1552013-02-19 13:14Kde to preboha žijeme, v Kocúrkove? V krajine kde ZŤP platia cestovné, a poslanci a sudcovia neplatia, nemá to byť náhodou opačne? Kompetentní, zamyslite sa, či máte ešte nejaké svedomie. |
Pracujúci blbec |
#156 Už mám toho dosť!2013-02-19 13:41Primátor, predseda BSK, sudcovia, členovia vlády, poslanci - PLATIŤ!!!! |
dorotka |
#157 Re: podakovanie....2013-02-19 14:05 |
dorotka |
#158 plne podporujem2013-02-19 14:06ano, podporujem tuto peticiu, len skoda, ze uz nie oficialne, lebo ste ju ukoncili. bude este pokracovat? |
hosť |
#1602013-02-19 16:18Súhlasím s petíciou a podporujem ju. Dúfam, že sa ešte toto rozhodnutie magistrátu bude dať prehodnotiť a nedôjde k spoplatneniu. Veď to je strašná hanba, aby sa takto správal štát k tým najslabším... |
Miroslav Bednár |
#161 Petícia už bola uzavretá2013-02-19 16:21Píšem sem za môjho otca, držiteľa ZŤP. Otec je prakticky nevidiaci a odobratie práva cestovať v prostriedkoch MHD zadarmo považuje za hyenizmus. Vníma to najmä v kontexte príspevkoch mesta na novoročný ohňostroj prípadne hokejový štadión a následný odpredaj hotela pod cenu. Mesto hrdo sponzoruje rôzne zábavné podujatia a podnikateľské aktivity niekoľkých jednotlivcov a potom neostane pre tých - ktorí sú na služby mesta odkázaní. |
Hosť |
#1622013-02-19 16:42Takyto postup mesta je hanebny. Magistrat ma iste ine moznosti a ak nie je schopny vyrokovat s dopravnymi spolocnostami ponechanie vyhod tejto socialne odkazanej mensinovej skupine obcanov, potom je otazne, ci je schopny zabezpecit prosperitu mesta pre vsetkych. Budeme to mat ako argument pri rozhodovani o hlase onedlho - pri komunalnych volbach. Je to smutne, necitlive a teda nepochopitelne, ze mestske zastupitelsvo prave takto preukazuje nedostatocnu schopnost pomoct postihnutym obcanom. JUDr.Marcela Morsztýnová, ZŤPobčianka BA od r.1945 |
Jaro |
#1632013-02-19 17:19áno, aj ja by som este otvoril tuto peticiu, aby ju podporilo čo najviac ľudí, ďakujem |
Alfík |
#164 občania ZŤP a ZŤP/S2013-02-19 18:22Ozaj a všimli ste si, že niektorí tiež občania vlastniaci preukaz ZŤP alebo ZŤP/S vystupujú z vozidla o ktorom sa väčšine len zdá a videli ho len tak na fotografii? Po zaparkovaní ihneď hodia preukaz na palubovku pred čelné sklo a s úsmevom odkráčaju svižným krokom do obchodu alebo na kávičku. A to má iba 18 rokov aj s cestou. Áno, potrebujú takéto preukazy. Však aj šedá mozgová kôra môže byť chorá. A takto postihnutú šedú mozgovú kôru majú aj vyššie postavení úradníci, ktorí už nevedia od dobroty komu a začo vydajú preukaz. A naší páni poslanci, to isté. Však im prináležia paušálne náhrady a tak sa nemusia báť, že by prišli o nejaké to euro. Je mi smutno, že musím žiť v takto prehnitej spoločnosti, ktorá nemá hanby zodrať dôchodcu a obyčajného robotníka. |
Janka Grznarova |
#165 pozitivna sprava2013-02-19 18:49http://imhd.zoznam.sk/ba/doc/sk/11821/Tazko-zdravotne-postihnuti-budu-nadalej-v-MHD-cestovat-bezplatne.html Este raz dakujem vsetkym ktori sa pridali |
Leaw |
#166 ANKETA- ZTP2013-02-19 18:55http://imhd.zoznam.sk/ba/ankety.html Hlasujte.... |
Hosť |
#1672013-02-19 20:27co tak pani poslanci zacat od seba???mate zadarmo dopravu v meste aj ic vlaky a pritom nezijete z 200eur mesacne,ak si poslankyne mozu dovolit navstevovat najdrahsie kadernicke,kozmeticke salony,fitnesscentra,cim nas krmi denno denne bulvar ,asi si mozu dovolit zaplatit aj vlak a mhd, je zaujimave,ako stat vidi zachranu vo financovani stale pri zdravotne postihnutych...stat ma fungovat ako rodina,takze ak mame v rodine financny problem,tak v prvom rade zoberiem choremu???kazda dobra mama a otec najprv ukratia seba a daju aj to posledne choremu dietatu,iba sebecky rodic zoberie choremu dietatu,to co mu aspon trosku zlepsi jeho tazky zivot... |
Emil |
#168 ŤZP2013-02-19 20:51Napriek dôchodkom ktoré nestačia ani na lieky pre ŤZP a cesty k lekárom tých nenažrancov ktorý chcú ošklbať ešte aj tých chorých s najnižšími príjmami sa pýtam kde sa nachádza naša nová vláda ktorá garantuje istoty na čele so Smerom. |
Hosť |
#171 Mafia 22013-02-19 23:03BLBOST KOMENTAR!!!!!!!!!!!!!! VSETCI HLUPE!!!!!!!!!!!!!! STACI AUTO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
dzurmikl... |
#172 Názor !!!2013-02-19 23:55Kde sa nachádza naša vláda sociálnych istôt ? Veď pred voľbami jej predstaviteľ sľuboval istoty ía zachovanie sociálnych istôt pre tých najchudobnejších.Odkiaľ majú brať financie tí najchudobnejší? Naši politici systematicky rozkrádajú tento štát.Majú až miliardové kontá z úplatkov ktoré získali pri tzv. privatizácii. Nič nikdy nevyšetrili.Kapry si rybník nevypustia. Teraz sedia v parlamente a naďalej bohatnú. Už by bolo na čase zmeniť tento režim, lenže ako? Treba i ch nemilosrdne vyhádzať a poslať kam patria. |
Hosť |
#174 Re: #122013-02-20 13:45Som držiteľkou ZŤP-S a chodím do Bratislavy na lekarske vyšetrenia. Pre mňa a môjho sprievodcu , ktorý ma musí z nášho mesta do BA sprevádzať nie je len otázkou cena dopravy v MHD, ale aj to ze máme problémy pri nastupovaní, vystupovaní a udržaní sa v MHD v BA a ešte sa aj orientovať, aby sme správne vystúpili, je dosť stresujúce. A nie ešte nakupovať a používať v dopravných prostriedkoch jednorazovy listok, pre mimobratislavskych to je nie prave najjednoduchsie sa rychlo orientovat v zonach BA. Raz za 2 -3 mesiace, kedy tuto prepravu využivame sa nam neoplati kupovať predplatne listky na MHD v BA. |
|
Verejná výzva na podporu Žiadosti OZ Mier Ukrajine podanú na Generálnu prokuratúru, aby preverila konanie Roberta Fica v Moskve
Povedzme nie urážkam a ponižovaniu žien
ŽIADOSŤ O ODVOLANIE JÁNA MIKASA Z POZÍCIE RIADITEĽA "ÚVZ"
Osobnosti protestujú proti vystúpeniu predsedu vlády SR Róberta Fica v ruskej televízii
Petícia za zníženie platov a paušálnych náhrad poslancov NR SR
Je tu niečo, čo chcete zmeniť?
Zmena sa nestane tým, že zostaneme ticho. Autor tejto petície sa postavil a podnikol kroky. Spravíte to isté? Vytvorte petíciu a začnite so spoločenským hnutím.
Začnite svoju vlastnú petíciuIné petície, ktoré by vás mohli zaujímať
Petícia za zrušenie sankcií proti Ruskej federácii
5293 Vytvorené: 2024-11-09
Petícia na podporu Lekárskeho odborového združenia (LOZ), MUDr. Petra Visolajského a proti zákonu o výpovediach lekárov
1434 Vytvorené: 2024-12-14
Verejná výzva na podporu Žiadosti OZ Mier Ukrajine podanú na Generálnu prokuratúru, aby preverila konanie Roberta Fica v Moskve
1242 Vytvorené: 2024-12-23
Zákaz pyrotechniky na Slovensku
1129 Vytvorené: 2025-01-01
Sme proti novému cenníku MHD V PREŠOVE
1643 Vytvorené: 2024-12-05
Petícia za zákaz psov v osadách na celom území Slovenskej republiky.
22803 Vytvorené: 2021-01-17
PETÍCIA ZA ZACHOVANIE STREDNEJ ODBORNEJ ŠKOLY OBCHODU A SLUŽIEB V NOVEJ BANI
382 Vytvorené: 2025-01-09
Petícia proti umiestneniu a realizácii „Prevádzky na spracovanie batérií LI-ION v priemyselnom areáli mesta Šurany“
342 Vytvorené: 2024-12-21
Vyhostenie Fun Frky zo Slovenskej republiky
255 Vytvorené: 2024-12-18
Vyhlásenie spisovateľov Asociácie spisovateľov Slovenska
231 Vytvorené: 2024-12-30
Spravodlivé platy a uznanie pre učiteľov
158 Vytvorené: 2025-01-08
Stojím za lekármi
2673 Vytvorené: 2024-12-09
Nesúhlas so zahraničnou politikou premiéra Slovenskej republiky Roberta Fica
988 Vytvorené: 2024-11-02
Petícia za dostupnosť sociálnej služby - verejné špecializované zariadenia pre autistov.
4838 Vytvorené: 2020-11-21
PETÍCIA za neodkladnú realizáciu hĺbkovej obnovy budovy ZŠ na Majerníkovej 60 v Bratislave
1134 Vytvorené: 2024-12-05
Peticia za zakaz predaja Energetickych napojov pre deti a mladez
939 Vytvorené: 2023-02-19
Petícia za celoročný zákaz zábavnej pyrotechniky v meste Svätý Jur
98 Vytvorené: 2025-01-01
Petícia za úpravu Rozpisu M SR veteránov 2025
90 Vytvorené: 2024-12-22
Otvorený list predstaviteľom EK na podporu krokov vlády R. Fica
6567 Vytvorené: 2023-12-12
Petícia za rozšírenie modernej liečby pre pacientov s cystickou fibrózou - aby lieky KAFTRIO/KALYDECO® boli hradené z verejného zdravotníctva.
7091 Vytvorené: 2024-10-07