Výzva slobodných občanov Slovenska

Kontaktujte autora petície

Táto diskusná téma bola automaticky vytvorená k petícií Výzva slobodných občanov Slovenska.

Peter Bulla
Autor petície

#301 Re:

2013-11-26 19:58

Hosť

2013-11-26 23:08

Novinári všetkých krajov, spojte sa!
A napíšte už konečne pravdu a neohlupujte národ.
Komu slúžite?
Klára Malinovská

#303 Prosba

2013-11-27 15:50

Už 10 x som sa pokúšala podpísať pod Memorandum slobodného občana, ale neúspešne.
Skúšala som to z viacerých PC.
Zakaždým mi PC vygeneruje, že som zaevidovaná, ale neaktívna. Môže mi niekto poradiť, že
v čom môže byť problém? Ďakujem za ochotu.
Benji178

#304 Sloboda slovenskému národu!

2013-11-27 17:32

Ahoj Slovensko!
Chcem len povedať, že vás všetkých podporujem. Najradšej by som tam bol tiež a stál za vami, ale som v Čechách. Chcel by som k tomu ale niečo dodat. Keď už ste začali robit tie protesty a bojovať, viete vobec k čomu to vedie? Viem, chcete sa čo najrýchlejšie zbavit vlády, politikou a všetkých čo našu krajinu okrádajú, ale ak vyhráme tento súboj čo bude dalej? Kdo sa posadí na najvyššiu moc? Nejde proste aby si ludia vládli sami sebe. To by Slovensko za chvílu zaniklo bez vládca. Boli by samé vraždy, samí zlodeji. Slovensko by nemalo šancu prežit bez vládca, bez silnej a hlavne múdrej ruky. Preto vás spoluobčania žiadam, použite rozum pred tým, než začnete konať. Dobre si tiež rozmyslite koho na najvyššiu moc posadíte. Bojujete teraz predsa pre lepšie Slovensko a nie pre občiansku vojnu a zánik krajiny. Týmto vás teda žiadam, Bojujte, bojujte ako len možete, ale vždy len rozumom! Chceme totiž aby bola naša krajina, náš štát krajší a lepší, aby sme mohli príst dozahraničia a povedat "My sme SLOVÁCI! Máme krásnu krajinu a sú tam skvelí ludia." A oni by nám odpovedali "Slovensko, tam som vždy túžil íst" Nedajme si náš štát, nedajme! Bojujme za našich predkov, naše matky, našich otcou a za naše budúce generácie. Aby sa tu aj oni aj my mali lepšie. Musíme postavit do čela našeho rodiska niekoho komu možeme doverovat, niekoho múdreho a na koho sa možeme spolahnúť. Prosím vás, ludia, použite to, čím nás slovákov obdaril sám Boh. Používajte v týchto najtažších chvílach našho štátu rozum. Ved už sme to dotiahli oproti Čechsku dost daleko v 89. a s zdravým a bystrým rozumom. Tak to dotiahnime aj teraz! Ved čo nás naučil Jánošík. O čom písal v Mor ho! Samo Chalúpka a o čom spievame v našej krásnej hymne? O slobode, proti zločinu a bratstve a to všetko s rozumom. Tak poďme bratia, zodvyhnime sa zo stolíc a vídime do ulíc a bojujme za našu slobodu, za naše milované Slovensko. Dochodcovia, podte, robíte to predsa pre svoje dalšie pokolenia, aby vaše pravnúčata o vás hovorili ako o hradinovi. Podte aj vy, pubertiaci, ved to robíte pre svoj život, lepší život. Nenechajme sa! My sme SLOVÁCI A SME NA TO HRDÝ!

S pozdravom Majdúch Benjamín.

Hosť

2013-11-28 12:14

konecne sa zacina nieco robit proti tejto cervenej komunistickej bande skorumpovanej zlodejskej..

Tento príspevok bol odstránený jeho autorom (Show details)

2013-11-28 21:41

Hosť

2013-11-29 08:27

Dobry den Slovaci dokedy sa chcete nechat okradat zobuttesa a pridte do Bratislavy vy vsetci od 18 do 80 rokov a lebo chcete byt i nadalej najhlupejsi narod s najmudrejsim vedenim pretoze to co sa robi na Slovensku to by nikde na svete nepreslo

Hosť

#308 Re:

2013-11-29 21:59

#307: -

Ano! Slovensko sa už musí zobudiť! Takto to už viac nejde.
A je jasné, že na Slovensku máš za peniaze všetko, ale poznám štáty, kde sa dejú veci ešte horšie.

Hosť

2013-11-30 16:25

SLOVACI SA MAJU BYT ZA SVOJE PRAVA!!! A PRE LEPSIU BUDUCNOST PRE NASE DETI!!!

Hosť

2013-11-30 23:00

...drzim palce!

Hosť

2013-12-01 08:45

Od roku 1989 je to tu ako v zlom sne. Už by sme sa mali prebudiť...!
peter179

#312 Prosba

2013-12-01 10:46

Čas beží a podpisy pribúdajú. Ale veľmi pomaly. Samozrejme, každý má možnosť vyjadriť sa. Niekomu stačí zopár slov, niekto cíti potrebu písať viac, (ako napr. ja). Ale všetko je to len konštatovanie neradostného stavu, ktorý všetci poznáme.
Po rozhovore s autorom tejto iniciatívy a ak tomu dobre rozumiem, toto je zatiaľ len Výzva. Jej cieľom je oboznámiť čo najviac ľudí s prebúdzaním Slovenska, nutnosťou vykonania zásadných zmien a zmobilizovať ich k následnému podpísaniu Petície. (teda Petíciu zatiaľ nehľadajte, to je až ďalší krok) Až na základe dostatočného počtu podpísaných ľudí pod túto Výzvu (dostatočný počet súhlasiacich a odhodlaných) je možné prejsť k podpisovaniu Petície. Inak to nemá význam a skončí to tak, ako všetky doterajšie iniciatívy. Inak celé toto úsilie je zbytočné a môžeme si naďalej "užívať opraty v cudzej-našej zemi".
Teda dôležitý je teraz čo najväčší počet podpísaných pod túto Výzvu, čo najväčšie rozšírenie tejto Výzvy medzi všetkých obyvateľov, čo dá signál autorovi tejto Výzvy k pristúpeniu k podpisovaniu Petície, s predpokladom jej úspešnosti. Záleží teda len od nás - čím skôr bude dostatok podpisov tu, tým skôr bude Petícia. Keďže mnoho ľudí o tejto iniciatíve ešte stále nevie, nemá internet, ... v našom meste sme sa rozhodli vykryť tento priestor tým, že na svoje náklady nechávame vytlačiť a roznesieme do schránok vyrozumenie aj pre takýchto ľudí, (z kapacitných dôvodov len niekoľko tisíc, ale aspoň niečo).
Prosíme každého, kto chce slušné Slovensko a kto má možnosť: ŠÍRTE TÚTO VÝZVU NEUSTÁLE ĎALEJ, AKÝMKOĽVEK SPOSOBOM. (čas sú peniaze).
Ešte niečo:
Onedlho sú voľby do úradu prezidenta SR. Všimnite si "čo všetko" sa o tento úrad uchádza. P. Čarnogurský, p. Kňažko, ... pravdepodobne vsádzajú na tuposť a bezpamätnosť tohto národa, niektorí záujemci sa doteraz hľadajú a nevedia, akí vlastne sú. No a nemožno zabúdať ani na bývalé nomenklatúrne kádre.
Myslím, že dosť bolo "voľby menšieho zla", dosť aj nomenklatúrnych kádrov - traja stačili. Pre veriacich, (aj ja som) - členovia KDH, SDKÚ nemajú nič spoločné s kresťanstvom, majú to len v názve strany. Nakoniec činnosť ich všetkých za mnoho posledných rokov je toho jasným dôkazom. Pravé kresťanstvo zaväzuje (sú zásady, ktoré sú neprekročiteľné) - ich ale zaväzuje len zbytočná strannícka príslušnosť, inak NIČ.
A nechceme ani prezidenta, ktorý hľadá v tomto úrade doživotný blahobyt, zabezpečenie celej svojej rodiny, beztrestnosť pre seba, rodinu a všetkých známych. Toho už bolo dosť.
Prezident slušného štátu, o aký nám všetkým ide, by mal byť slušný, čestný, inteligentný, (akademické tituly nie sú však toho jedinou zárukou). Skutočná a prirodzená OSOBNOSŤ. Už konečne by nemal byť menším zlom a nemal by byť nomenklatúrny káder. MAL BY BYŤ NÁŠ, NÁS VŠETKÝCH. Mal by byť taký, aby mohol svoj štát čestne a na úrovni reprezentovať ako 1. občan, aby požíval prirodzenú úctu vonku aj doma.
Teda aj pri nastávajúcich voľbách: ROZUM, CIT, ČESTNÁ MINULOSŤ, ŠŤASTNÁ RUKA A MNOHO A MNOHO ŠŤASTIA !!! (jedná sa o minimálne ďalších 5 našich rokov)

Hosť

2013-12-01 18:51

Touto peticí apeluji na občany České republiky. Inspirujte se toutou výzvou, probuďte se, přestaňte si nechat vymývat mozky hlupáky a zloději, kteří nám vládnou a začněte konečně jednat. V České republice již toho bylo také víc než dost. Je čas jednat.
Dorzo

2013-12-01 23:26

Moja plná podpora pre všetkých SLOVÁKOV , ktorí majú plné zuby klamstiev, podvodov a okrádania slušných občanov tejto republiky. Naši politici sú blchy cicajúce našu krv a treba ich raz a navždy rozpučiť.

Hosť

2013-12-03 07:21

A dalsie TRI nemocnice predane financnej skupine PENTA pomalicku a potichucku ani nevieme za kolko za 24 rokou nepostavili ani len jednu ale vela zlikvidovali a lebo predali nasi otcovia a dedovia sz musia v hrobe obracat a nikto ani len slova i tady nez sa nazbiera 50 000 tisic podpisou nevim ja sa toho asi nedozijem a moj 3rocny syn to opravdu taky uvazujem osobne si zacinam myslet pokial mam zdravy rozum a zdrave ruce utekat co najdalej a co jak najrychlejsie aby mi chlapec raz nepovedal v jakom marase si ma to nechal tu vam vezmu stolicku z pod zatku tak si povieme no to budeme sediet na zemi a tak to pojde dalej a dalej Slovaci nejsu dost silnina to aby sa tu nieco zmenilo korupcia je tu velmi silne zakorenena a moci pani sa od koryt nedaju odtrhnut
peter179

#316 Nepochopiteľné

2013-12-03 09:27

Drahí priatelia, všetko je to na dobrej ceste. Ale zdá sa, že svoje rozhorčenie tavíme v studenej peci. Ak budeme pokračovať týmto závratným tempom pri šírení a podpisovaní Výzvy, samotnú Petíciu budú naši potomkovia podpisovať až v 3. tisícročí, ak teda vôbec ešte Slovensko bude existovať. Keby bolo ľudstvo takto činorodé aj v minulosti, tak sa ešte dnes ohrievame pri prvotnopospolnom ohni. Teda ako, necháme to už dokradnúť? (veď už toho mnoho nezostalo).

Hosť

2013-12-03 09:34

Uz zostalo len vodne bohatstvo napol predane a paru nemocnic a hotovo takze dovidenia vo svete

Hosť

2013-12-03 14:37

Tato krajina bola vytvorena pre mafianov.
Potrebujeme krajinu pre obcana.
A po dobrom to nepojde to je iste.
Wilson

2013-12-03 18:33

MOR HO!
Z.

#320 Skúška

2013-12-04 16:13

Budúci rok sú voľby prezidenta. Čo si vyskúšať jednotu Slovákov a neísť k voľbám, skrátka nulová účasť. Prasatám by sme ukázali ,že už nemajú šancu. A prasatá v Bruseli by dostali jasný signál, že Slovák už nie je taký tupák ako si myslia. Nulová účasť sa týka bielych nie cigáňov, tí predajú aj vlastnú mater za guláš a 5 eur.
peter179

#321 Re: Skúška

2013-12-04 19:51

#320: Z. - Skúška 

Je to riešenie. Alebo ísť a zneplatniť lístok, to by bola ešte väčšia facka. Ale myslím, že naša "nepostrádateľná elita" si aj tak poradí - teplé korytá, prachy, nepostihnuteľnosť a moc, to je silná motivácia. A potom, čo by robili? Veď predsa nebudú pracovať ako obyčajní ľudia.

Hosť

2013-12-04 19:54

pevne nervy a vela zdaru.som 60 rocny dôchodca a mam cas - pomôct
peter179

#323 Trochu rozčarovanie

2013-12-05 07:24

Možno nemám dostatok informácii. Ale som trochu rozčarovaný z toho, že pod petíciou rádia VIVA pribúdajú podpisy raketovou rýchlosťou a pri tejto výzve to akosi stagnuje. Čím to je? Samozrejme, nie je to súťaž. Samozrejme, aj VIVA je dôležitá a určite sloboda mediálneho priestoru, ktorý je všade okolo zdeformovaný a neslušný. Sám som podpísal. Len nechápem, prečo je to tuto takmer mŕtve. To nás naozaj zaujíma viac futbal, hokej (nič proti športu) a iné radovánky, ako stabilný slušný život pre nás,, naše deti, našich rodičov?

Hosť

#324 Otazka

2013-12-05 15:19

Co všetko musí byť Slovákom vzaté aby sa konečne zobudili?
Klára Malinovská

2013-12-05 21:44

Každá výzva má spoločného menovateľa - nespokojnosť slušného občana so spravovaním tohoto štátu.
Nebolo by rozumné a taktické vytvoriť Spoločnú výzvu? Mňa tiež mrzí, že nás nepribúda viac.
A politici sa rehocú, že na nich nemáme.

Platená reklama

Túto petíciu budeme propagovať pred 3000 ľuďmi.

Dozvedieť sa viac...