Petícia proti vstupu cudzích vojsk na územie SR

Kontaktujte autora petície

Táto diskusná téma bola automaticky vytvorená k petícií Petícia proti vstupu cudzích vojsk na územie SR.

Hosť

#226 Re: Re:Hovadina

2014-06-08 21:51

#157: Lukáš - Re:Hovadina

Ak nás napadne cuzdzí štát NATO sa na nás vyserie... Ak tu NATO potrebujú vkročiť tak z dôvodu okupovať nás nie chrániť nás.

Hosť

#227 Re: Re:Hovadina

2014-06-08 21:54

#157: Lukáš - Re:Hovadina

A povedz mi prečo sme na požiadavku NATO likvidovali našú bojaschopnosť? Vysvetlí mi akú logiku podla teba malo znížovanie počtou výzbroje a techniky pre NATO keď nás podla teba chcú chrániť ale podmienkov pre NATO bolo aby sme nemali obranyschopnosť.

Hosť

#228 Re:

2014-06-08 22:27

#184: s4 -

Američania sa chovajú podobne ako nacistické nemecko už viac ako 50 rokov a to si si vtedy hubu prečo neotváral?

Hosť

#229 Re: PETÍCIA :D

2014-06-08 22:32

#193: Sufurky - PETÍCIA :D

Boli sme aj čelnmi Waršavskej zmluvy a 68. rok bol považovaný za okúpaciu rovnako sme členmi NATO a nemusíme sa už k niečomu viazať dosť sme sa zaviazali keď sme zlikvidovali našú ramádu na požiadávku západu. Apropo ak členské vojska Waršavskej zmluvy na našom území boli považované za okupantov to isté platí aj pre NATO.

Hosť

#230 Re: Re:

2014-06-08 22:36

#199: - Re:

Ďaľší dement čo má pomýlené kde vlastne velia fašisti.. Pravý Sektor sú podľa teba zase nejakí ľudomilovia?

Hosť

#231 Re: Re:

2014-06-08 22:38

#201: - Re:

Tak sa postavím pred kanón M1A2 MBT tanku americkej armády a možno to niekomu pripomenie fotografiu zo 68. roku ktorá preletela celý svet.

Hosť

#232 Re: Re:

2014-06-08 22:39

#203: - Re:

Ale indiánov mlátili anglosasi a nie slovania...

Hosť

#233 Re:

2014-06-08 22:43

#206: -

Keby nebolo NATO EU a USA tak na ukrajine nieje žiaden konflikt bol to práve západ ktorý porušoval mandaty OSN a zasahoval do vnútorných záležitosti na Ukrajine a je to práve NATO ktoré sa v ich réžii pripravuje na ďalšiu dobývačnú vojnu. Podporovať NATO je ako podporiť Tretiu ríšu za Slovenského štátu. Takže by sme mali podporiť Rusko..

Hosť

#234 Re: Re: Re:

2014-06-08 22:48

#208: - Re: Re:

No ja som si zatiaqľ všimol že pod praporom NATO pobehujú po celóm svete hrdlorezi. A pokiaľ si si nevšimol ty si opísal práve že americký scenár.. To USA potrebuje vyvolať konflikt pretože suroviny si narozdiel od Ruska vyčerpali Rusko ktoré je stále bohaté na suroviny sa udrží aj bez konfliktu ale to americkým zbrojovkám treba vyvolať ďalší konflikt aby sa hrnuli zákazky.. Podobne američania zarábali aj na prvej aj na druhej svetovej vojne. Jediny kto tu očierňuje sú Američania EU NATO a ich presstitutky. A ten kto podporuje NATO a silou mocou sa pre západ bude byť do hrude ten už pre mňa nieje človek ale kolaborant.

Hosť

#235 Re:

2014-06-08 22:51

#209: -

Vmenuj mi tie plusy. Na tom že sme na požiadavku NATO znížili svoj vojenský potencial na smiešných 6 tankov a 2 stíhačky nijakú výhodu nevidím. Tak mi menuj tie výhody ty génius.

Hosť

#236 Re:

2014-06-08 22:52

#210: -

A ako sa u nás ľudovo hovorí: "Poturčenec horší ako turek." Viď to príslovie sedí rovno na teba.

Hosť

#237 Re:

2014-06-08 22:55

#213: -

A ty si uvedoémuješ že NATO a USA podprujú fašistických banderovcov na Ukrajine? Tak kde tu v Rusku vydíš fašizmus? Ja ho vidím z podpori tvojho milovaného západu preštuduj si čo robili Banderovci za druhej sv. vojny a ak máš problémi z rozlíšovaním tak láskavo ruky preč od internetu.. Týmto si sa dopustil porúšenia §424 šírenia a podpori fašizmu ktorý prevláda práve v Kyjeve.

Hosť

#238 Re:

2014-06-08 22:58

#213: -

Osobne mi prídeš napľuť do tváre a ja ti osobne rozbijem nos a polámem kosti.

Hosť

#239 Re:

2014-06-08 23:01

#214: -

Čo nebodaj si zase ty hlúpy američan alebo slovenský troll.. Lebo pochybujem že hlúpy američan vie tak pekne po slovensky písať. Menuj mi jednu kapitolu z dejin kedy nás západ tak veľmi chránil lebo pokiaľ viem boli to práve Rusi čo nás oslobodili od Nacistického Nemecka. Čo spravil západ? Bol to práve západ čo nás vydal pri Mníchovskej dohode do rúk Hitlerovi. Tak kedy nás západ ochranil vysvetlí to nám hlúpym slovákom.

Hosť

#240 Re:

2014-06-08 23:06

#216: -

Ak sa budú zabíjať o posledné zbytky jedla čo myslíš že to budú americký humanisti čo ich nakrmia? Potom sa ukáže pravá podstata západu. Tí by ich nechali radšej vyhladovať. A tie pomyje čo žerieme z Lidlu ty to nazívaš potravinami? V Rusku sa podporujú rodinné záhradkárstva ktoré dokážu nasítiť dostatok ľudí čo sa deje v EU? Rušia sa domáce záhradky spľundrovali nám družstva.. Áno budeš jazdiť na bycilki ale budeš to ty kto skape od hladu a nie Rusi. Tak hýbaj do Tesca kúp si šrot s ktorého by sa zgrcalo aj prasa alebo skap..

Hosť

#241 Re:

2014-06-08 23:07

#217: -

Kolega žije v USA a hovorí že cesty sú tam v horšom stave ako u nás na Slovensku. Tak kde je tá americka superekonomika teraz?

Hosť

#242 Re:

2014-06-08 23:15

#218: -

Ty si ďalšia tupá jebnutá sprostá zdegenerovaná ovca. Tie hovna o chudobe v Rusku nízkej životnej úrovni a podobné kokotiny ktoré vyťahuje nejaký žurnalistický honibrko boli aktuálne pred 15 rokmi za doby ožrana Jelcina. A prečo si vtedy držal hubu a nevyjadroval si sa na to ako je v Rusku zle až teraz ak prepukla Ukrajinská kríza tu múdruješ o veciach starých 15 rokov. Putin pozdvihol Ruského ducha a zveľadil Rusko aspoň do takého stavu aby bolo obrannnýschopné a aby sa také paka ako ty ďalej nevyplácali miesto rubľov v gombičkách. Obmedzil práve tú Gruzinskú mafiu ktorú máš v Hube a hovoríš že sme vojenskí slabí? ńo sme na žiadosť koho sme poslali naše tanky a lietadla do šrotu?!! No vysvetlí mi prečo sme slabí na koho žiadosť sme odstráňovali našu vojenskú techniku.. Predsa na Žiadosť NATO a teraz tu budeš hulákať keci akí sme slabí a Ochranu agresívného okupanta NATO že ako nám treba? Poďakuj sa potom svojím miláčikom zo západu že našá armáda je v sračkách...

Hosť

#243 Re:

2014-06-08 23:20

#221: -

Naší čierní spoluobčania sa najskôr tešia na to ako ich NATO pekne vyzbrojí a strelia ťa do papule. Ak sa tebe nepáči že táto petícia vznikla tak narukuj do US NAVY užitočných idiotov ako ty tam teraz potrebujú. Tvoja čierná opica z bieleho domu sa ešte poteší že sa taký hlupák našiel. pred niekoľkými mesiacmi sa uvoľnilo 27 miest v 6. Americkej flotile po tom čo sa tvoji hrdinovia posrali od strachu nech sa páči ak si tak proti rusom nastúp kním a daj sa zastreliť. Aspoň dostaneš guľku od brata ako od nejakého degeša.

Hosť

#244 Re: Re:

2014-06-09 10:16

#242: - Re:

Skús  vyjsť za prah svojich dverí a choď sa pozrieť do USA a Ruska aká je tam životná úroveň.  Povedz mi jednu svetoznámu Rusku univerzitu, inštitúciu (vzdelávaciu, zdravotnícku....) povedz mi jednu automobilku, techniku, technológiu ktorá by bola z Ruska a používala sa nejaký druh elektroniky ruskej, nejaké ruské potraviny alebo textil nejaký obchod alebo predajňu ktorá by bola z Ruska.....

Hosť

#245 Re: Re:

2014-06-09 10:19

#238: - Re:

Možeme sa osobne stretnúť a vysvetliť si tie polamané kosti. :) Odkiaľ si ty fašistický hrdina?

Hosť

2014-06-09 10:26

Slovensko je krajina plná nespokojných ľudí ktorý si nevedia vážiť pomoc od druhého. Nieje to tam dávno čo zo SR odišli vojská Varšavekej zmluvy a teraz ich sem priviesť znovu? Vaši predkovia sa musia obracať v hrobe keď oni zomierali aby sa tých parazitov zbavili a vy ich voláte späť nevďační národ!

Hosť

#247 Re:

2014-06-09 11:59

#246: -

Musím nesúhlasiť Slováci si vedia vážiť pomoc druhých veď sa pozri podpísalo to nejakých 3 000 ľudí a z toho každý hlasoval minimálne dvakrát ak nie viacej.  Z toho je asi tak tisícka anonymná lebo sa boja svojho názoru alebo to podpísali zrecesie či z nudy.  Tejto fraške verí max 500 ľudí +-. Čiže netreba sa nad nimi pozastavovať v každej krajne musia byť aj odporcovia.... a pozri sa na vyjadrovanie ľudí ktorý sú za a ktorý proti.  Ak si to pozorne prečítaš tak ľudia ktorý to podpísali nemôžu mať podľa vyjadrovania cez 50 IQ. A navyše aspoň máme verejný zoznam fašitov na Slovensku.  :) Čiže si netreba robiť vrásky z takýchto ľudí lebo nezmôžu nič iné ako vytvárať petície a zakladať na FB skupiny.  NATO  v SR je bolo aj bude bezohľadu nato či sa to tejto skupinke páči.  A ako tu bolo spomínané komu sa nepáči môže odísť veď je to logické kde sa mi nepáči tak odtiaľ odídem nie?  A keď zmizne zo Slovenska pár stoviek čiernych spoluobčanov aj s rodinami ktorý poberajú peniaze z našich daní nikomu nebudú chýbať.  A tiež ako tu bolo spomenuté pošlite pohľadnicu. Ale aby sa nepovedalo ja túto petíciu podpíšem z recesie aspoň sa budú hlupáci môcť radovať že ich je viacej aj keď s touto petíciou nesúhlasím.  :)

A ešte taká malá poznámka vyššie uvedené komentáre ktoré podporujú Rusko písal jedna a ta istá osoba stačí si pozrieť čas zverejnenia čiže aj na tom vidíš koľko ľudí podporuje Rusov.

Hosť

2014-06-11 06:50

Súhlas, k tomu komentár nie je potrebný.

Hosť

2014-06-11 19:37

Keď si u nás NATO postaví raketové/ vojenské základne, tak to nám dá istotu, že nás nevydajú nepriateľovi, ako sa to už raz stalo. Tým, že im dovolíme sa u nás rozložiť, nám zaručí ich 100% ochranu, a ja sa cítim oveľa lepšie keď viem, že mňa, moju rodinu a národ bráni NATO, ako sa spoliehať nato, že žiadna cudzia krajina si na nás nebrúsi zuby, či už je to Rusko, alebo ktokoľvek iný. Netvrdím, že NATO či EÚ sú nejaký milosrdní ľudia ktorý šíria po svete dobro a lásku, to určite nie. Ale majú na tomto svete moc a silu než ktokoľvek iný, preto bude lepšie keď sa Slováci schovajú pod ochranné krídla NATO, než by sme sa mali stať samostatný a zraniteľní. Lebo ak budeme samostatný po čom tak mnohý túžia budeme veľmi ľahko zraniteľní a ktokoľvek si na nás ukáže ten si nás z dna na deň obsadí a nechcem aby sme dopadli ako Ukrajinci.

Tiež ste tu rozprávali o tom, že NATO zničila našu perfektnú armádu, a kde bola tá "dokonalá" armáda keď prišli Nemci, kde bola tá naša perfektná armáda keď prišli vojská "Varšavskej zmluvy"? Račej sa vzdali bez boja, lebo naša "dokonalá" armáda vedela, že nemá význam bojovať. NATO nezničilo slovenskú armádu, lebo žiadna bojaschopná slovenská armáda ani nikdy neexistovala.

Hosť

2014-06-12 04:48

Ja by som sa chcela spýtať organizátorov prečo začali s touto petíciou až teraz, veď vojská NATO sa na území SR pohybujú už cca 10 rokov, tak sa pýtam prečo až teraz? Je to niekoho osobná pomsta alebo sa snažíte akýmkoľvek spôsobom zviditeľniť? Toto celé je bezvýznamná fraška a som rázne proti tejto petícií!

Platená reklama

Túto petíciu budeme propagovať pred 3000 ľuďmi.

Dozvedieť sa viac...