Chceme naspäť Kristínu Kormúthovú
Táto diskusná téma bola automaticky vytvorená k petícií Chceme naspäť Kristínu Kormúthovú.
Hosť |
#12014-05-20 21:32pokial viem nie je jedina ktora ma z romamy problemy... mala nervy a nedokazala sa udrzat.Neverim ze polovica slovakov nema podobne urazky nanich. |
Chappy |
#22014-05-20 23:25To že jej kradly odkvapovu rúru nikto nerieši ale to že ona im zato verejne vynadala riešia všetci a ona teraz kvoli tomu príde o prácu ? Chorý svet !! |
Hosť |
#32014-05-21 05:59Ak chcú byť "spravodliví" tak z rovnakého malicherného pseudodôvodu by mali povyhadzovať z roboty 95% Slovenských zamestnancov. |
Deana |
#52014-05-22 04:17Je úplne absurdné, čo sa v tomto štáte deje. Ako je možné, že človek kvôli jednej vete, ktorá nebola vôbec neopodstatnená, príde prácu, je terčom obviňovania a ešte mu hrozí aj súd ???!!! Čo také spravila ???!!! - bola nahnevaná, lebo ju práve okradli !!! - preboha, čo mu to mala ísť nebodaj ešte pomôcť aj zvesiť ??? - nazvala cigána cigánom ... veď to bol cigán !!! - špinavý a zdegenerovaný ??? ... videla ho a počula ho ... jej opis bol predsa z jej pohĺadu na neho v danej chvílke absolútne objektívny, tak ho vnímala. Čo je na tom rasistické ???!!! Mám pocit, že sa vraciame k obdobiu upaľovania. Nerieši sa skutočný problém, ale stačí, ak sa nájde jedna bosorka, na ktorú sa hodí všetko svinstvo sveta a upáli sa so všetkými ceremóniami pred aj po ... len aby sa nevidelo skutočné zlo. Ak tento prístup neskončí, vedie to iba k jednému ... Zánik ľudstva - spoločnosti bude viac ako nevyhnutný ... choré, smutné, zvrátené, absurdné ... |
Hosť |
#62014-05-22 04:26Všetko je pravda, čo v statuse napísala. Naše štátne orgány idú z toho robiť rasistický podtón. Toto nie je rasizmus, ale pravda, ktorú treba riešiť dôrazným spôsobom, pretože už nám to nečinnosťou prerástlo cez hlavu. |
Hosť |
#72014-05-22 04:27Tu uz zacina hrozit rasizmus voci "bielym" obcanom nasej republiky. Len dufam, ze aj ten rom co kradol neprisiel o pracu... |
ja |
#82014-05-22 04:31toto už fakt nie je normálny štát... tak ideme zatvárať bielych a romov budeme ochraňovať, zato, že kradnú náš majetok, zato, že žijú z našich daní.. akože spamatajme sa.. normálne štrajk pred vládu treba.. niekto by mal skoncovať s týmto.. v nemecku cigáni nerobia, tak ich odtiaľ vyhadzujú a tu ich budeme ochraňovať, živiť a ešte sa aj starať aby sme ich neurážali... kde to žijeme?!? |
Štefan Hosť |
#92014-05-22 04:35Ja viem kde spravila chybu.Podľa našich "orgánov" mala miesto šoku a strachu, rezko vyskočť z postele,spraviť návštevníkom kávu a chlebíčky a poslať manžela pomôcť im,aby sa náhodou nenarobili. |
Andromeda |
#102014-05-22 04:50Poviem pravdu ani sa jej nečudujem. Ja nie som rasista, dokonca mám priateľov medzi rómami, no aj tak s ňou súhlasím. Mne tiež pár neprispôsobivých mladistvých rómskej komunity vykradlo celú záhradku. Celý rok som sa starala o jahody, paradajky a mala som z nej prd. Sused má na záhrade broskyňu a v čase dozrievania sedí celý čas pod stromom pomaly s puškou. Je to normálne? Do okien autobusov v osadách hádžu vodičom kamene. Pri nehode, ktorú spôsobí dieťa z osady (podotýkam, že sa spúšťalo z kopca na bicykli bez reťazí) je nakoniec ešte poťahovaný políciou vodič auta, lebo v hneve povedal, že ak zistí čie dieťa to bolo tak ho zmláti jak žito? A podotýkam, že keď to povedal tak ho rómka prelátala nejakou latou po chrbte, no opletačky mal len on a keď zisťoval, že ktorá ho "drbla" po chrbte tak minimálne 20 ich odprisahalo, že nikto z nich. Ak niečo spravia rómovia, nájde sa v osade 100 svedkov, ktorí dosvedčia, že v tom čase bol inde. A nakoniec spravodlivosť slovenskej vlády! Celý život pracujeme, oni váľajú šunky pri "kolibách", z detí si spravili výhodný biznis ako prežiť a na dôchodku dostanú dôchodok z priemernej mzdy v národnom hospodárstve v priemere tak akolo 400 - 500,-- EUR a ľudia, čo celý život pracujú a odvádzajú dane musia vyžiť po 30 a viac rokoch práce z 270 - 300,-- EUR. Prečo im dávky nevypočítajú zo životného minima? To my sme diskriminovaný a nie oni! ! ! |
Hosť |
#112014-05-22 04:53Chcem sa opýtať koho by to nenaštvalo, ak Vám kradnú z domu. Moderátorka reagovala tak ako by to urobili mnohí z nás. Ja určite ešte horšie. Źe róm prepadne v noci dôchodcu ako to bolo nedávno v Kecerovciach a sekerou dobyje starčeka ktorý neskôr zomrel TO JE V PORIADKU? Ja vidím problém v tom, že každý končí sociálnu prácu, ale nikto nepracuje s neprispôsobivými občanmi v teréne. Bolo by to na veľkú diskusiu. Držím palce moderátorke |
Hosť |
#122014-05-22 04:58Nebudem komentovať, lebo čokoľvek by som napísala, nevyjadrilo by to dostatočne moje pobúrenie!!! |
anonymka |
#132014-05-22 05:04Slovník slovenského jazyka z r. 1959 – 19681. Viac informácií. cigán (kraj i cigáň1), -a (v antropologickom zmysle), Cigán, -a, najmä v mn. č. Cigáni, -nov (v etnografickom zmysle, národnosť) m. 1. príslušníci antropologickej (etnickej) skupiny indického pôvodu rozptýlení po svete a sčasti dodnes vedúci potulný život: kočovní, valaskí c-i; hovor. čierny, opálený, kučeravý ako c.; pren. hovor. človek niečím pripomínajúci cigánov, napr. tmavou pleťou, túlavosťou, líškavosťou ap.● hovor. ako u c-ov o neporiadku; Krátky slovník slovenského jazyka 4 z r. 2003. Viac informácií. cigáň -a m. hovor. klamár, luhár: c. cigánsky nadávka; cigáň mn. N a A -e m. zviera tmavej al. čiernej farby (napr. kôň, pes); cigánka2 -y -nok ž.; cigánsky2 príd.; cigánstvo -a -tiev s. lož; klamstvo, luhárstvo cigán -a m. (v etnickom zmysle Cigán) 1. príslušník spoloč. skupiny ind. pôvodu žijúci miestami ešte potulným životom, novšie Róm: valaskí c-i; pren. hovor. expr. kto niečím pripomína cigána (tmavou pleťou, prítulnosťou): čierny, opálený ako c. http://slovnik.juls.savba.sk/?w=cigan&s=exact&c=Maeb&d=kssj4&d=psp&d=scs&d=sss&d=peciar&d=ma&d=hssjV&d=bernolak&d=obce&d=priezviska&d=un&d=locutio&d=pskcs&d=psken&d=noundb&ie=utf-8&oe=utf-8 |
miro |
#142014-05-22 05:11do kedy budeme na Slovensku trpieť týchto parazitov čo kradnú,bijú starých ľudí čo celý život pracovali a odvadzali tomuto štátu dane na našich rómskych spoluobčanov Im sa nič nestane len berú socialne dávky rozkradaju Co slusny obcania tohoto statu?Niekto povie pravdu co ostatny aj v parlamente a vlade vedia no nic s tym nerobia a ona chudinka pride o pracu a este pojde do basy zaco? Tento stat je chory |
Hosť |
#152014-05-22 05:17Stalo sa mi že ma vykradli na chalupe pri šetrení prisahali/tí diskriminovaní/že 5kg medi majú zo svojho starého vysávača. |
rogi |
#16 rasizmus2014-05-22 05:22Prečo len Slovensko je rasistické? Taký Francúzi vyhodili rómov z krajiny bolo bububu a už je ticho. Angličania aby sa ich zbavili im adoptujú deti do anglických rodín. V Libanone pre veľkú kriminalitu je pre cigánov resp. palestínčanov jedno sídlisko oplotené 3-metrovým betónovým múrom strážia ho ozbrojený vojaci na transportéroch. /mesto Saida/ Von sa dostanú len tí ktorí majú prácu a po 22 hodine musia byť všetci v gete. Tam nie je rasizmus len na Slovensku. Lebo Slovensko je "Lídrami EU" určené ako raj pre všetkých cigánov z Európy?? |
Hosť |
#17 Re:2014-05-22 05:34dokonca ani nie verejne ! bol to len status prístupní jej priateľom na fb !!! |
Miloš Adámek Hosť |
#182014-05-22 05:39Kika neospravedlňuj sa, nemáš sa začo. Nech sa hanbí a ospravedlní Slovenská republika svojim občanom, kde až dokázala ustúpiť kakaovej menšine. Drzosť a nepostihnuteľnosť niektorých "smradľavých údenáčov" už presahuje všetky medze. Cigáň sa do TV vyjadrí, že účastníka autonehody, mimochodom policajta, ktorý nehodu nezavinil, treba "podrezať ako šviňu" a to nikto nerieši. Malé cigánčatá hádžu skaly do áut - to je OK, sústavné krádeže všetkého cigáňmi sú tolerované s poznámkou , že to je ich mentalita. Dokedy????? |
Hosť |
#20 ...2014-05-22 05:44...tento svet je už naozaj chorý, za nejaký čas bude trestné aj to keď si niekto prdne na záhrade a tým hrubo urazí suseda. Dostane za to 2 roky na tvrdo. |
Borco |
#21 Absurdne2014-05-22 05:44Je to smutne a absurdne, ked sa zasa raz musi lud zastat toho, na kom sa pacha nasilie - co take zle vlastne urobila? Pomenovala nieco spravnym vyrazom? Kompetentni (co asi nemaju co ine na praci z nasich dani), chodte do haja... alebo robte nieco pre ludi, nie proti nim. Dokedy sa tu este v statnom sektore budu robit kvacky za (blbu) aktivitu namiesto poriadnej a profesionalnej prace v prospech ich zivitelov - platicov dani? |
Hosť |
#22 Re:2014-05-22 05:46dokonca ani nie verejne ! bol to len status prístupný jej priateľom na fb !!! |
cernoch |
#232014-05-22 05:50.. by ma este zaujimalo, kto to z toho jej statusu vynuchal a bol taky laskavy dobrak, ze to vytiahol na svetlo sveta. dotycna osoba musi byt fakt kamarat, asi by mala zvazit, koho na tom "skvelom" FB ma v particke... a zazalovat FB, to je take americke, ked sa im uz aj v tom rasizme chceme podobat... |
Hosť |
#242014-05-22 05:53je to absurdné, a že vraj demokracia, toto je tvrdý kapitalizmus, však komunisti boli oproti tomuto anjeli |
Hosť |
#252014-05-22 05:53Napísala to čo si myslí 99% ľudí. Ona pyká za zlodeja a on sa smeje. Je to neskutočné čo sa tu deje. Mária |
|
Verejná výzva na podporu Žiadosti OZ Mier Ukrajine podanú na Generálnu prokuratúru, aby preverila konanie Roberta Fica v Moskve
Otvorený list akademickej obce vláde SR
Otvorený list vláde Slovenskej republiky od zamestnancov rezortu školstva
Slovensko je Made in Europe! Otvorený list podnikateľov, investorov a zamestnancov vláde SR
ŽIADOSŤ O ODVOLANIE JÁNA MIKASA Z POZÍCIE RIADITEĽA "ÚVZ"
Osobnosti protestujú proti vystúpeniu predsedu vlády SR Róberta Fica v ruskej televízii
Petícia za zníženie platov a paušálnych náhrad poslancov NR SR
Je tu niečo, čo chcete zmeniť?
Zmena sa nestane tým, že zostaneme ticho. Autor tejto petície sa postavil a podnikol kroky. Spravíte to isté? Vytvorte petíciu a začnite so spoločenským hnutím.
Začnite svoju vlastnú petíciuIné petície, ktoré by vás mohli zaujímať
Otvorený list vláde Slovenskej republiky od zamestnancov rezortu školstva
6252 Vytvorené: 2025-01-24
Otvorený list akademickej obce vláde SR
2496 Vytvorené: 2025-01-23
OTVORENÝ LIST ZDRAVOTNÍCKYCH PRACOVNÍKOV OBČANOM SLOVENSKEJ REPUBLIKY
2161 Vytvorené: 2025-01-26
Podporujeme psychiatrov a psychologov, EU, NATO, Ukrajinu
1146 Vytvorené: 2025-01-20
Podpora ostatných zdravotníckych pracovníkov psychiatrom a psychológom
946 Vytvorené: 2025-01-23
PETÍCIA za zachovanie samostatnosti školy - PETÍCIÓ az iskola önállóságának megtartásáért
909 Vytvorené: 2025-01-24
PETÍCIA OBČANOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY ZA PRIJATIE OKAMŽITÝCH OPATRENÍ NA ZABRÁNENIE ZAHRANIČNÉHO OVPLYVŇOVANIA CEZ INICIATÍVU 'MIER UKRAJINE' A NA POZASTAVENIE ORGANIZOVANIA PROTESTOV, DO VYŠETRENIA
685 Vytvorené: 2025-01-27
Petícia za zrušenie sankcií proti Ruskej federácii
5567 Vytvorené: 2024-11-09
Sme proti novému cenníku MHD V PREŠOVE
1742 Vytvorené: 2024-12-05
PETÍCIA ZA ZACHOVANIE STREDNEJ ODBORNEJ ŠKOLY OBCHODU A SLUŽIEB V NOVEJ BANI
420 Vytvorené: 2025-01-09
Spravodlivé platy a uznanie pre učiteľov
401 Vytvorené: 2025-01-08
Petícia za zákaz psov v osadách na celom území Slovenskej republiky.
22896 Vytvorené: 2021-01-17
Slovensko je Made in Europe! Otvorený list podnikateľov, investorov a zamestnancov vláde SR
310 Vytvorené: 2025-01-25
Za nepretržitú prevádzku bazéna v Dunajskej Strede pre verejnosť a talenty
301 Vytvorené: 2025-01-27
Vráťte nám 10 minútový lístok na MHD v Prešove
698 Vytvorené: 2024-05-03
Verejná výzva na podporu Žiadosti OZ Mier Ukrajine podanú na Generálnu prokuratúru, aby preverila konanie Roberta Fica v Moskve
1400 Vytvorené: 2024-12-23
Peticia za zachovanie/obnovenie ceny listka MHD v Trnave
201 Vytvorené: 2024-10-30
Petícia za rozšírenie modernej liečby pre pacientov s cystickou fibrózou - aby lieky KAFTRIO/KALYDECO® boli hradené z verejného zdravotníctva.
7229 Vytvorené: 2024-10-07
Podpora pani vychovávateľky Lenky Michelčíkovej zo ZŠ s MŠ Dolný Smokovec
122 Vytvorené: 2025-01-14
Rozpustenie organizácie Brat za brata
98 Vytvorené: 2025-01-28