Otvorený list na ODVOLANIE Oľgy Pietruchovej
odvoveď pre 454 |
/ #4562013-10-29 14:51Vážený hosť, v mojom živote nevládne ,,cirkev", ale Kristus. Cirkev sa skladá z rôznych denominácií, rôznych rodín a jednotlivcov. Niekto sa papierovo zapisuje do cirkvi, kladie dôraz na tradíciu, ale jeho srdce nebolo Bohom nikdy dotknuté. Niekto sa pokoril pred Bohom a dostal Ducha svätého. Takýto človek je kresťan, iný sa len schováva pod to meno s cieľom zabezpečiť si večný život v nebi - pre istotu, ak by ten Boh naozaj existoval. Celý život sa o niečo snaží, ale v jeho srdci vládne pýcha, pohŕdanie inými a povýšenosť. Mrzí ma, že ťa tieto tvoje životné skúsenosti tak ovplyvnili. Lenže ak chceš spoznať naozaj pravdu, prestaň sa hrabať v cirkvi, ktorú tvoria nedokonalí ľudia a začni sa pýtať Boha, ktorý je dokonalý. Ako som porozumela, aj ty si kresťan. To znamená, že by si mal mať Ducha svätého a Jeho lásku v srdci. A ak si kresťan, si aj cirkev, pretože cirkev je Kristova nevesta a nie organizácia. Čo sa týka výchovy mojich detí, vediem ich predovšetkým k osobnému vzťahu s Pánom Ježišom Kristom. So svojim manželom s nimi otvorene rozprávame o všetkom, čo cítime, že je vhodné a potrebné vzhľadom k ich veku. Vedieme ich k tomu, že ak budú s Bohom, budú chránení pred diablom a budú aj vo svojom vzťahu s partnerom požehnaní. Moje deti sa samé rozhodli žiť s Bohom, poznajú Ho a chcú žiť len s Ním. Najstarší syn vie o sexualite takmer všetko. No my ho vedieme k tomu, aby sa za svoju budúcu manželku už teraz modlil. Modlíme sa spolu, aby ani on neranil city iných a ani on nebol inými ranený. A ako kresťanka, ktorá pozná Boha viem, že sa nemusím obávať o svoje deti, lebo keď žijem s Ním a dôverujem Mu, požehnanie, ktoré prežívam ja so svojím manželom, prejde aj na moje deti. Môj život je pokojný a radostný v Ňom. A keby prišla akákoľvek ťažká doba, nám pokoj nikto neukradne, lebo ten ktorý sme dostali od Neho sa ukradnúť nedá. Ja viem, že to čo tu píšem znie pre mnohých nenormálne. Je to pochopiteľné, lebo isté veci sa nedajú vnímať, kým človek nemá Ducha svätého v sebe. |
|
PETÍCIA ZA ODVOLANIE MINISTRA ŠKOLSTVA SR TOMÁŠA DRUCKERA
Verejná výzva na podporu Žiadosti OZ Mier Ukrajine podanú na Generálnu prokuratúru, aby preverila konanie Roberta Fica v Moskve
Slovensko je Made in Europe! Otvorený list podnikateľov, investorov a zamestnancov vláde SR
ŽIADOSŤ O ODVOLANIE JÁNA MIKASA Z POZÍCIE RIADITEĽA "ÚVZ"
Otvorený list akademickej obce vláde SR
Osobnosti protestujú proti vystúpeniu predsedu vlády SR Róberta Fica v ruskej televízii
Otvorený list vláde Slovenskej republiky od zamestnancov rezortu školstva
PETÍCIA ZA VYHLÁSENIE REFERENDA O PREDČASNÝCH PARLAMENTNÝCH VOĽBÁCH
Zastavme výstavbu spaľovne odpadu v Hontianskych Tesároch, okr. Krupina
Je tu niečo, čo chcete zmeniť?
Zmena sa nestane tým, že zostaneme ticho. Autor tejto petície sa postavil a podnikol kroky. Spravíte to isté? Vytvorte petíciu a začnite so spoločenským hnutím.
Začnite svoju vlastnú petíciuIné petície, ktoré by vás mohli zaujímať
PETÍCIA ZA ODVOLANIE MINISTRA ŠKOLSTVA SR TOMÁŠA DRUCKERA
7427 Vytvorené: 2025-02-24
Fólie na predných oknách
3959 Vytvorené: 2025-02-25
Petícia za odmietnutie zámeru na výstavbu “Veterného parku Telek”
990 Vytvorené: 2025-02-23
Petícia za zrušenie strany Progresívne Slovensko.
19691 Vytvorené: 2024-01-25
Ruky preč od 2. piliera!
26997 Vytvorené: 2024-04-29
PETÍCIA ZA ZACHOVANIE OBSLUHY PRI POKLADNIACH V TESCU
87 Vytvorené: 2025-03-03
Petícia za zrušenie sankcií proti Ruskej federácii
5806 Vytvorené: 2024-11-09
ABY ZAJTRA NEVYVLASTNILI VÁS!
6708 Vytvorené: 2025-02-10
PETÍCIA ZA VRÁTENIE 10-MINÚTOVÉHO CESTOVNÉHO LÍSTKA DO MHD V PREŠOVE A ZNÍŽENIE CIEN CESTOVNÝCH LÍSTKOV NA ROK 2025.
1206 Vytvorené: 2025-02-06
PETÍCIA ZA ZÁKAZ KONZUMÁCIE ALKOHOLU A ZDRŽIAVANIA SA PODNAPITÝCH OSÔB PRED OBCHODMI POTRAVINY HOGH A POTRAVINY JEDNOTA V OBCI HORNÁ ŠTUBŇA
71 Vytvorené: 2025-03-02
Riešenie situácie zo samoobslužnym výpravným systémom na trati Moldava nad Bodvou mesto - Košice
221 Vytvorené: 2025-02-23
Petícia proti prevádzkovaniu zariadenia na zhodnocovanie plastových odpadov na území obce Prakovce
306 Vytvorené: 2025-02-15
PETÍCIA za zachovanie samostatnosti školy - PETÍCIÓ az iskola önállóságának megtartásáért
998 Vytvorené: 2025-01-24
Školské centrum s VJM v Nových Zámkoch - Magyar iskolaközpontot Érsekújvárott
1132 Vytvorené: 2025-02-05
Petícia proti schváleniu strategickej investície a následnej výstavbe a realizácii novej vodnej nádrže a prečerpávacej elektrárne v lokalite Látky - Čechánky
19143 Vytvorené: 2025-02-06
Zastavme výstavbu spaľovne odpadu v Hontianskych Tesároch, okr. Krupina
1776 Vytvorené: 2020-07-31
Petícia za zachovanie intervalu vývozu odpadu v meste Vysoké Tatry.
28 Vytvorené: 2025-03-03
Nesúhlasím s výstavbou veternej elektrárne v Stupave.
591 Vytvorené: 2024-10-18
Žiadame o podporu petície za zachovanie tenisového centra p. Ba., ktoré je dôležité pre komunitu, tréningy detí, dospelých a amatérske turnaje.
358 Vytvorené: 2025-02-18
Nesúhlas s premiestnením - Tiltakozás az áthelyezés ellen
645 Vytvorené: 2025-02-14