Petícia proti zavedeniu plateného parkovania na sídlisku Solinky

#PreZilinu

/ #246 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-12-26 12:10

#245: mr - Re: Re: Re: Re: Re:

mne sa zda ze by sme sa vo vsetko zhodli. Je to o pristupe. ak nebude vybudovana zelena infrastruktura tak sa tam len tazko dostaneme.

s danami je to tak ze nikdy nieje dost, mozno by aj bolo len by sa museli dobre rozdelovat, a bohuzial treba kricat aby sa dostali tam kam maju. TREBA kricat aby sa peniaze zo soliniek dostali tam kam maju a nie niekde do spolocneho a do inych vreciek.

taktiez s jednim autom na byt pre toho kto tam byva (a nech je to hocikto) a ci uz je auto v osobnom vlastnictve alebo ma firemne auto na osobny ucel, stale je to len jedno parkovacie miesto na byt.

to ze niekto plati viac a niekto menej alebo ziadnu dan, no tak to s danami funguje, vyzbiera sa a rozdeli. akosi si nemozes narokovat viac. To je dan.

Takze ako som pisal, je to o PRISTUPE, ano treba kricat za SPRAVNE VECI  a treba sa hybat dopredu, ale netreba mysliet len na seba ale aj okolie.

Vsetko je to O LUDOCH a PRE LUDI. treba sa zodpovedne rozhodovat.

P.S. ak som este nikde nespomenul tak som proti PPP projektu v tomto pripade, pretoze si myslim ze mesto by to zvladlo samostatne a malo by z toho viac osohu.

nie som proti rieseniu a brzdenie procesu  som ZA skutocne riesenie.