Petícia za zrušenie vlakov zadarmo

Hosť

/ #834

2014-11-20 13:35

Známá včera dostala pokutu pretože si nestihla kupiť listok napriek tomu že naň čakala takmer pol hodinu..

.Moja story dnešné ráno :

Čakáme na lístok pri jednom okienku 4 ľudia pri druhom tiež,na tabuli svieti už 7:52 čas odchodu vlaku sa kráti 7:56 ...Prosím Vás môžte nám dať lístky čakáme tu už poniektorí aj 15minut o 3min odchádza vlak...S poza okienka krik...Choďte vedľa ja tu vybavujem preukazy!!!...Vyškerená dôchodkyňa sa len otočí s úsmevom na xichte.. ... Hm lenže pani pri okienku nevníma že jej kolegyňa taktiež vybavuje dôchodcom preukazy? Prečo nevybavuje jedna dôchodcov a druhá nepredáva lístky?? A ľudia ktorí si za lístok platia nemajú právo si ho zakúpiť ? Či máju prísť o pol hodinu skôr a dúfať že sa nedostaví skupina zaneprazdených dôchodcov čo nemajú inokedy čas zdržiavať len ráno keď sa ľudia ponáhľajú do práce?Presúvame sa teda všetci do vlaku na poslednú chvíĺu... a bez lístkov ....Vystupim v Trnave...idem si kupiť lístok aby sa večer situácia nezopakovala...pri každom okienku aspoň 10 ľudí...pozerám na pani čo stojí predo mnou nervózne hladí na hodinky ....Prosím Vás dlho tu čakáte?....Už od kedy tu čakám a ledva vybavila dvoch ludí,ja nemám čas celý deň tu stáť aby som si vybavila preukaz.......v tom z vedľajšieho radu vystúpi chlapík poriadne naštartovaný :V Trnave aby si človek za pol hodinu nemohol kúpiť lístok vy...a železnica...

super ...takže kašlem nato, dufám že večer sa mi podarí kúpiť lístok...