Petícia na zvysenie rodicovského prispevku pre rodicov

Hosť

/ #373 Re: Re:

2015-06-19 20:13

#62: Kvetinka - Re:  

No v prvom rade sa treba zamysliet nad novym trendom, ze 60% manzelstiev za rozvadza, z tych 40% polovica zije spolu len tak a to je este kopa matiek, ktore sa ani nevydali. Zena sa ma starat o dieta, vychovavt ho kym je male a ma mat chlapa, ktory sa ma postarat aby mali co jest a kde byvat. Nemaju rozhadzovat peniaze, kupovat veci, ktore v skutocnosti nepotrebuju, zavidiet ked si niekto moze dovolit nieco viac a hadat sa. Zo vsetkych stran pocuvam len o peniazoch a nejakych nepotrebnych veciach, zavisti  a vecnej nespokojnosti. Ludia v sebe pestuju iba nespokojnost a zavist, stale sa za niecim hrnu, stale chcu viac robit aby si mohli dovolit nieco kupit a stale si chcu kupit nieco dalsie a stale viac casu travia v praci, zadlzuju sa a dostavaju do zacarovaneho kruhu. Potom su nespokojny, unaveny, unudeny, lahostajny  a povrchny. Kazdy chce byt slobodny, nezavysli, byt pripraveny na to ze co ak sa rozidem ....a neuvedomuju si ze to nemoze inak dopadnut iba rozvodom/ rozchodom. A potom sa vyplakava ze sa ma o mna niekto postarat...... v prvom rade sa nerozvadzajte a vazte si to co uz mate a potom nemusite riesit taketo nezmysli typu ze stat sa o mna nepostara. Mam pre vas novinku: stat sa nepostara o nikoho, kazdy sa musi postarat o seba a preto maju byt  rodicia dvaja. Kazde dieta potrebuje mat ako matku tak aj otca, abo aj otec je v rodine a vo vychove dolezity, velmi dolezity