Odvolanie prezidenta SR Andreja Kisku

mibel

/ #2907

2016-03-10 17:22

Kotlebu prezident neprijal. Nielenže tým dokázal, že na Slovensku síce máme demokraciu, len nám chýbajú demokrati, ale urazil tým 209 779 občanov Slovenskej republiky a čo je horšie, začal Kotlebovi predvolebnú kampaň. Pretože z toho, čo je k dispozícii, sa normálna a najmä stabilná vláda fungujúca na základe vzájomnej hodnotovej dôvery postaviť nedá. Teda, aby som bol presný – ak by sme mali v tejto krajine štátnikov, a Sulík by sa dokázal dohodnúť s Ficom v záujme Slovenska a nielen v záujme svojej strany, mohla by vzniknúť skvelá veľká koalícia tak, ako nám to dlhé roky ukazujú Nemci alebo Rakúšania. Ukázali by sme svetu, že sme ozaj vyspelá krajina. Boris Kollár o úžerníckom šmejdovi: "Pán Kiska, pre mňa ste jedným veľkým sklamaním a dúfam, že v úrade nezostanete dlhšie ako päť rokov, lebo čo vy predvádzate, za to sa budeme hanbiť ešte roky. Vy ako najvyšší ústavný činiteľ nerešpektujete referendum ako vôľu občana a to je to najposvätnejšie právo v demokracii. Rozum sa mi zastavuje nad tým, kde beriete tu aroganciu, spupnosť a egocentrickú namyslenosť." Toto povedal B.Kollár vtedy, keď úžerník-vlastizradca odmietol uznať výsledky referenda. Situácia teraz je veľmi podobná, lebo tupý americký hemoroid teraz neuznáva výsledky volieb. Z toho mi vychádza, že arogantný užernícky truľo nemá ani potuchy, čo je to demokracia