Odvolanie prezidenta SR Andreja Kisku

Kontaktujte autora petície

Táto diskusná téma bola automaticky vytvorená k petícií Odvolanie prezidenta SR Andreja Kisku.

Hosť

2016-03-10 17:13

Lebo sa mi nepáči čo urobil pán prezident.
vierona

ja nechapem ked pri podlednom scitani ludu za sociku bolo u nas 350tis madarov rozmnozili sa za demokracie o ciganov a tato sovinisticka madarska verchuska aj s mad.gorilou je viac ako slovaci a LSNS?Zvysit kvôrum volitelnosti na 20%-volby prezidenta na 75% a volby do hujeroparlamentu na 45 % a vsetko sa vyjasni !!tak isto potrebujeme zakon o referende a tiewz aby boli peticie uznane -nas vzor nie corporacia USA ale my a nase potreby -

Hosť

Nechutne, ako sa pcha zapadu do ritneho otvora...velebi protiustavnu Ukrajinsku vladu oligarchov, zlodejov a vlastizradcov.

Hosť

2016-03-10 17:14

Tento člověk nekoná nic dobrého pro svou republiku ani pro své občany. Nemá co dělat v této funkci, ani v politice.

Hosť

2016-03-10 17:18

Pán Kiska týmto skutkom dal najavo, že mu začína chutiť moc. Som prekvapená, že dosť skoro po jeho zvolení za prezidenta. Je to veľmi smutné a toto jeho rozhodnutie je veľmi nesprávne. Veď stále hovorí o demokracii. Vážim si ho ako človeka, ale ako štátnik zlyhal už tým, že sa stretol a podal ruku tureckému prezidentovi a teraz ignorovaním slovenských voličov. Sú to vážne prešľapy v jeho úrade, a preto podpisujem túto petíciu.

Hosť

2016-03-10 17:19

Demokraticky zvolenu stranu pana Kotlebu mal pan prezident na hrade prijat ako ostatne strany.

mibel

2016-03-10 17:22

Kotlebu prezident neprijal. Nielenže tým dokázal, že na Slovensku síce máme demokraciu, len nám chýbajú demokrati, ale urazil tým 209 779 občanov Slovenskej republiky a čo je horšie, začal Kotlebovi predvolebnú kampaň. Pretože z toho, čo je k dispozícii, sa normálna a najmä stabilná vláda fungujúca na základe vzájomnej hodnotovej dôvery postaviť nedá. Teda, aby som bol presný – ak by sme mali v tejto krajine štátnikov, a Sulík by sa dokázal dohodnúť s Ficom v záujme Slovenska a nielen v záujme svojej strany, mohla by vzniknúť skvelá veľká koalícia tak, ako nám to dlhé roky ukazujú Nemci alebo Rakúšania. Ukázali by sme svetu, že sme ozaj vyspelá krajina. Boris Kollár o úžerníckom šmejdovi: "Pán Kiska, pre mňa ste jedným veľkým sklamaním a dúfam, že v úrade nezostanete dlhšie ako päť rokov, lebo čo vy predvádzate, za to sa budeme hanbiť ešte roky. Vy ako najvyšší ústavný činiteľ nerešpektujete referendum ako vôľu občana a to je to najposvätnejšie právo v demokracii. Rozum sa mi zastavuje nad tým, kde beriete tu aroganciu, spupnosť a egocentrickú namyslenosť." Toto povedal B.Kollár vtedy, keď úžerník-vlastizradca odmietol uznať výsledky referenda. Situácia teraz je veľmi podobná, lebo tupý americký hemoroid teraz neuznáva výsledky volieb. Z toho mi vychádza, že arogantný užernícky truľo nemá ani potuchy, čo je to demokracia

Hosť

2016-03-10 17:23

Lebo ten človek mi je nesympatický od prvého momentu!

Hosť

2016-03-10 17:32

Hambím sa ako občan SR  a matka dvoch  synov dnes už inžinierov ,za to že takíto človek vystupuje v  mojom mene s jeho počínaním nesúhlasí nielen  celá naša rodina ,priatelia ,známi ...proste hamba !!! Slováci zobudme sa !!!CHceme  odvolanie za každú cenu ,ktorá nám zostáva !!Je to zapredanec nehodný byť občan nášho štátu !

Hosť

2016-03-10 17:40

Sklamal na plnej ciare

Hosť

2016-03-10 17:41

Načo je nam ďalši oligarchami plateny politik.

Hosť

2016-03-10 17:43

nerešpektuje 200 000 občanov. resp. ignoruje

Hosť

2016-03-10 17:45

História a zdravá logika ukazujú, že čo je zhnité, nemá trvania.

Hosť

2016-03-10 17:46

prezident má byť nestranný,apolitický
zobudte.sa

2016-03-10 17:51

vam musi platit fico, alebo cisto kvapkat na karbit.....

Hosť

2016-03-10 17:53

Človek, ktorý zbedačil svojou podnikateľskou nebankovou činnosťou množstvo ľudí na pokraji existencie a neváži si voličov v demokratickej krajine si nezaslúži byť prezidentom SR.

Hosť

2016-03-10 18:00

Pán prezident má byť prezidentom všetkých občanov a kedže ignoruje hlasy 210 000 občanov,ktorí dali hlas LSNS v demokratických voľbách vlastne túto nemalú skupinu ľudí ponížil.

Hosť

2016-03-10 18:02

Mal by byt zastupcom VSETKYCH Slovakov ,nie rozputavat zbytocne vasne medzi obcanmi,mal by byt prikladom v komunikacii,ako teda moze chciet aby obcania prijimali inakost
v akjkolvek oblasti politickeho a spolocenskeho zivota?

Hosť

2016-03-10 18:04

chudaci ste... kotleba je fasista a klamar. zasluzi si vazenie a vy spolu s nim za propagaciu fasizmu a rozvracanie demokracie.

Hosť

2016-03-10 18:11

Pán prezident sa nespráva ako štátnik.

Hosť

2016-03-10 18:13

som nesmierne stastna, ze bola tato peticia vytvorena, vzhladom na nedemokraticke spravanie pana prezidenta A. Kisku. Ja ako volic pana Ing. Mrg. Mariana Kotlebu sa ako obcan tejto republiky citim menejcenna, ako volici inych stran, nakolko moje rozhodnutie pan prezident nerespektuje a IGNORUJE.

Hosť

2016-03-10 18:19

Preto že pán prezident Slovenskej republiky nehaji záujmy ľudu , nezastava sa ľudu , podporuje skupiny ľudi ktorý ustavične porušuju zákony . A nekona demokraticky keď odmietol demokraticky prijať demokraticky legalnu zvolenu stranu kďe nedemokratickým spuosobom odignoroval vyše 200 000 voličov . Ma hájiť zaujmy a nie jednať bez akej koľvek ucty , je na hanbu .
Prakticky pohlad

#2923 JASNE ZE MINUS

2016-03-10 18:25

LEBO ODIGNOROVAL LSNS, CO SLUSNE POVEDANE POKAZIL, ALE ZAROVEN IM TYM AJ NAHRAL NOVE UPRIMNE PREFERENCIE VOLICOV VRATANE MOJEJ, CO ZASE VYCHYTAL, ALE PREZIDENTOVI AJTAK DAVAM MINUS ZA JEHO HRUBO NESTANDARDNE POLITICKE SPRAVANIE, IGNORACIU HLASU LUDU HLASU BOZIEHO A ZA PLYTVANIE SPOLOCNYMI PENIAZMI PRI PREVADZKE PREZ. LETKY. VOLTE KOHO CHCETE, ALE PO TYCHTO VOLBACH JA MAM TEN POCIT, ZE Z CELEJ SCENY UZ ASI LEN KOTLEBA DOKAZE ZJEDNOTIT POSLEDNE ZVYSKY NASEHO AKOZE REPUBLIKOVEHO USPORIADANIA (POCNUC ROMSKOU OTAZKOU A KONCIAC FINANCNYMI TUNELARMI), V KTOROM VOBEC NEROZHODUJE ZDRAVY HLAS VACSINY.PRETOZE V TOMTO CHOROM VOLEBNOM SYSTEME STRANA, KTORA MA SKORO 3/4 MILIONA HLASOV, SA NAKONIEC NEBUDE PODIELAT NA VLADNUTI, ZATO ALE PRAVICIARI SA V DOTERAZ NAJHORSOM ROKU IMIGRANTSKEJ KRIZY A DALSEJ BLIZIACEJ SA VLNY EKONOMICKEJ RECESIE RADSEJ ROZHODNU PRE APRIORI NESTABILNY ZLEPENEC 6 MULTIMEDIALNYCH STRAN, Z KTORYCH SA SNAD OKREM STRAN BUGARA A LIPSICA JAKZIV NIKTO (OKREM KOPY POPULI ANTIFICOVSKYCH RECI) REALNE NEZUCASTNOVAL NA RIADENI TOHTO STATU !!! DO NAJTAZSICH NASICH ROKOV TAM SLOVACI ZVOLILI UPLNYCH AMATEROV A DOBRODRUHOV ! TO JE TO CO NEDOKAZEM NA VOLICOCH NEFLEXIBILNYCH PRAVICOVYCH ZLEPENCOV POCHOPIT LUDIA ! TAKI VOLICI VOBEC NEROZMYSLAJU SMEROM K SLOVENSKÉMU NÁRODU, NIE KONCEPTUALNE, NIE V AKYCHKOLVEK DLHODOBEJSICH PERSPEKTIVACH, UZ VOBEC NIE S OHLADOM NA KONTINUITU OPATRENI ZA UCELOM NEJAKEHO PROGRESU NA SLOVENSKU. NACO ODVOLILI TERAZ PAR ROKOV PRED PRICHODOM NAJSILNEJSICH DOCHODCOVSKYCH POVOJNOVYCH ROCNIKOV ZASE PRAVICU ??? VED JE MAXIMALNE LOGICKE, ZE ONEDLHO ICH NEPOCHYBNE OPAT PREHLASUJE ROZDIELOM 2 TRIED STREDOLAVA VLADA !

Hosť

2016-03-10 18:25

Od začiatku mi bol nesympatický a neznámy. Podla mňa je to obyčajný zlodej a podvodník. Nezaslúži si funkciu prezidenta, ale žumpára. Ptfuj

Hosť

2016-03-10 18:27

Sklamal a nesplnil slub,nestraného prez.