Nebuďme psími rasistami

Jana

/ #417 ZAS RAZ NOVÁ KAUZA!!!

2012-09-26 21:39

Prosím Vás ľudia,nikoho nezaujíma v tomto sku.venom štáte zdražovanie,chudoba,hlad,nezamestnanosť.Slováci budú radšej potichu doma plakať.A naši bohovia(politici) dokážu bleskovo zmeniť zákony ak sa jedná o bezbranné psy.Není to náhodou len zásterka aby nám zavreli hubu?To som zvedavá aké rasy psov im budú teraz strážiť tie ich prepichové vily.Média vysielajú len to čo chcú a stále sú to dookola tie isté témy-kto koho zabil,kolko cigáni ukradli dreva a najnovšie aké plemeno je najhoršie.Celá táto kauza není objektívna.To,že polícia využíva aj takéto rasy,alebo to,že tieto plemená niekomu zachránia život,to ani len nespomenú.Môjho staforda mal každý rád,či už znalec,alebo neznalec psov.Všetci moji susedia ho hladkali a tešili sa mu.Odkedy vznikli tieto kauzy,nielen,že si ho nevšimnú,mňa dokonca prestali zdraviť.Môjho psa považuju za niaku hrozbu,netvora,alebo beštiu a to ma veľmi uráža.Žena,ktorá púšťala svoje deti k môjmu psovi,zmenila názor a povedala svojim deťom aby nechodili k môjmu psovi,lebo je smrteľne nebezpečný.ˇO rok,alebo o dva,budú zas ďalšie umelé kauzy?Budeme sa musieť obliekať rovnako?