Nebuďme psími rasistami

Cukrik :)

/ #502 Bandog

2012-09-28 01:18

Dobrý večer.
Chovám bandogov od 2001. S mojim psom som urobil skúšky SVV3 a SPO. (predsedovi SKJ vysvetlím rád osobne čo to je)
Veľmi rád sa nechám preskúšať komisii ktorú zvolia :)Bohužiaľ mi zdravotné problémy nedovolili
robiť ďalšie skúšky. A ak prejde tento zákon tak mi to ani neumožní. Vyzývam tých ktorí poznali môjho psa a mňa, nech sa ozvú ak k ním bol agresívný alebo ich napadol, prípadne ich psa!!! Nikdy som som nikomu nepovedal že ho nemôže hladkať prípadne inak prejaviť iné sympatie :)
Bandog je podľa mňa užasné plemeno ale sa mu treba venovať ako každému zvieraťu. Prešlo mi rukami dosť plemien aby som mohol z vlastnej skúsenosti napísať že sprostejší zákon o psoch som nečítal !!! Je hanba že predseda SKJ to podporuje a nepomáha !!! Myslím si, že ani nevie čo rozpráva a zas mu ide o peniaze. Rád sa s ním stretnem v diskusii osobne ale nato nemá gule :)))
V STV 3 v relácia Kometáre dostal otázku či tie zakázané plemena sa dajú vychovať tak aby poslúchali - asi dajú keď robia skúšky :))) No ale on ani len nevedel priamo odpovedať. Prečo asi .... Neviem ako sa dostal k postu predsedu ale odbornosťou určite nie.
Podporujem "bojové plemená" lebo je to obraz ich pána :) Súhlasím aby boli povinné skúšky lebo kopec majiteľov nevie o psoch nič. Dobrý cvičák tomu len pomôže. Proste pekný pes kúpme ... :)
Ak si myslia majitelia plemien, ktoré tu neboli spomenuté že sa ich to netýka strašne sa mýlia :)
Som za skúšky a postih majiteľov, ALE NIE ZA ZÁKAZ PLEMIEN !!!!!!
Uvidíme čo zvíťazí: rozum alebo politika
S pozdravom M. Valocký