Nebuďme psími rasistami

Hosť

/ #525 kopírované

2012-09-28 17:32

Pitbul zachránil žene život. Bez jeho pomoci by vykrvácala

Titanov čin sa nezaobišiel bez odmeny. Dostal cenu "Sused roka".
GEORGIA, 04.09.2012 18:22 | TVNOVINY
24

Pitbulteriéri sa objavujú v médiách najmä po krvilačných útokoch na ľudí. Titan z Lawrenceville v Georgii sa ale prejavil ako hrdina. Keď sa jeho pán John Benton chystal do práce, bránil mu v odchode. Ako neskôr vysvitlo, chcel tým upozorniť na svoju paničku, ktorá doma ležala s rozbitou hlavou. Informuje portál Novinky.cz.

"Bežal po schodoch hore - dole a nenechal ma prejsť hlavnými dverami. Štekal, točil sa dookola a behal tam a späť po schodoch, aby ma presvedčil o tom, že sa niečo deje. Až keď som išiel za ním hore, zistil som, čo sa mi snaží naznačiť, "povedal regionálnej televízii WGCL Benton.

Keď Benton dorazil hore, našiel svoju ženu Gloriu na zemi. Ležala bezvládne a z hlavy jej tiekla krv. Odpadla a pri páde si poranila lebku a silno krvácala. Keby Titan Bentona neupozornil, že má Gloria problémy, vôbec nemusela prežiť.

Titanov čin sa nezaobišiel bez odmeny. Začiatkom tohto týždňa totiž dostal od asociácie susedov cenu "Sused roka". Stal sa tak prvým psom, ktorý toto ocenenie dostal, uviedla televízia WGCL.