PETÍCIA NA OCHRANU DETÍ PRED ZNEUŽITÍM SOCIÁLNYM SYSTÉMOM ŠTÁTU
Quoted post
Martin Hosť |
#32013-09-18 19:26Prepáčte ja vážne po týchto odkazoch začínam ľutovať že osm nejakú petíciu podpísal. Začalo sa to tým, aby sme sa vzorpeli proti nejakej juvilejnej justícií o ktorej vlastne nič nevieme. Táto požiadavka znela vlastne celkom rozumne. Ale končí sa to zase fanatizujúcimi rečami o tom ako sa nám homosexuáli snažia ukradnúť deti, o tom ako náše deti budú v škole preučovať na homosexuálov.. Nehnevajte sa na mňa ale toto sú rovnaký ľudia ako vy. Narodili sa v tradičnej rodine rovnako ako vy, a neviem prečo by sme ich mali takto hromadne očierňovať. |
Replies
Hosť |
#5 Re:2013-09-24 16:27:02#3: Martin - ja si myslím že ste sa dali zmanipulovat mediami ktoré tak ako vždy informuju o tom že sa nič nedeje.. ale deje sa po celom svete, napriek tomu, že je také informacne embargo na tom, sa k dôkazom dá dostať.. tak si viete predstaviť aká musí byť skutočnosť.. ja netrvdím že na Slovensku je to tak už aj ked niekolko prípadov tu už máme a to ešte nie je celá juvenilka u nás prijatá .. ale žial zahraničie takto funguje.. a ja proti homosexuálom nič nemám oni su obete ktoré zneužíva štát a eu aby si pretlačili svoje záujmi a záujmom je zníženie populácie.. je to vidieť v každom smere a len slepec to už nevidí..a poklada za konšpirácie. My máme práveže az vela informácii a venujeme sa tomu .. preto tvrdím to čo tvrdím...pozor na to.. méda si robia srandu z nás že košpirujeme že homosexuály beru deti a pedofily.. ale to nieje pravda ! tieto prípady sa stávajú a nie zriedka..a že prednostne tam kde majú adopciu povolenú homosexuály tomu tiez verím pretože juvenilka ide ruk v ruke zo sexualizáciou detí, spoločnosti a tzv. homofobiou.. a rovnosťou pohlavý..atd.. Média ale odvádzajú takto pozornosť od jadra problému pretože týmto nás nemôžu zosmiešniť..pretože dôkazy su jasné.. deti odoberaju rodičom.. bez dovodne..pre hlúposti a tý rodičia teda trpia a tý rodičia páchajú samovraždy.. tomu neveríte.. ? Ja by som tiež nedokázala žit bez dietata Vy áno ? ako dlho ?
|
Povedzme nie urážkam a ponižovaniu žien
ŽIADOSŤ O ODVOLANIE JÁNA MIKASA Z POZÍCIE RIADITEĽA "ÚVZ"
Osobnosti protestujú proti vystúpeniu predsedu vlády SR Róberta Fica v ruskej televízii
Petícia za zníženie platov a paušálnych náhrad poslancov NR SR
Je tu niečo, čo chcete zmeniť?
Zmena sa nestane tým, že zostaneme ticho. Autor tejto petície sa postavil a podnikol kroky. Spravíte to isté? Vytvorte petíciu a začnite so spoločenským hnutím.
Začnite svoju vlastnú petíciuIné petície, ktoré by vás mohli zaujímať
Osobnosti protestujú proti vystúpeniu predsedu vlády SR Róberta Fica v ruskej televízii
6326 Vytvorené: 2024-11-01
Úprava návrhu Zákona o integrovanej posudkovej činnosti a o zmene a doplnení niektorých zákonov
5777 Vytvorené: 2024-11-05
Petícia za zrušenie sankcií proti Ruskej federácii
3055 Vytvorené: 2024-11-09
Petícia za zachovanie samostatnosti Gymnázia Boženy Slančíkovej-Timravy v Lučenci
2013 Vytvorené: 2024-11-11
Petícia za rozšírenie modernej liečby pre pacientov s cystickou fibrózou - aby lieky KAFTRIO/KALYDECO® boli hradené z verejného zdravotníctva.
6823 Vytvorené: 2024-10-07
ZABRÁŇME STRIEĽANIU VLKOV - HROMADNÁ PRIPOMIENKA PROTI ZRUŠENIU CELOROČNEJ OCHRANY VLKA DRAVÉHO (Michal Kiča a Jaromír Šíbl)
1065 Vytvorené: 2024-11-12
Petícia za zákaz psov v osadách na celom území Slovenskej republiky.
21998 Vytvorené: 2021-01-17
ZACHRÁŇME MAJETOK OBYVATEĽOV PRIEVIDZE!
658 Vytvorené: 2024-11-08
Nesúhlas so zahraničnou politikou premiéra Slovenskej republiky Roberta Fica
533 Vytvorené: 2024-11-02
Nesúhlasím s výstavbou veternej elektrárne v Stupave.
497 Vytvorené: 2024-10-18
Hromadná pripomienka za dostupnejšie možnosti ako chrániť domácich miláčikov
515 Vytvorené: 2024-10-04
Hromadná pripomienka k návrhu novely nariadenia vlády Slovenskej republiky č. 668/2004 Z. z. o rozdeľovaní výnosu dane z príjmov územnej samospráve
409 Vytvorené: 2024-11-12
ZACHRÁŇME PRÍRODNÝ AREÁL JAZERA KUCHAJDA PRED DLHOROČNÝM PRENÁJMOM A VÝSTAVBOU.
391 Vytvorené: 2024-11-12
Stop the death penalty
379 Vytvorené: 2024-11-08
Petícia za vyriešenie dopravnej situácie na kruhovom objazde v Bardejove
841 Vytvorené: 2024-10-17
Za transparentné a komplexné vyšetrenie opatrení proti Covid-19 – Podpora pre MUDr. Petra Kotlára
1727 Vytvorené: 2024-10-10
Návrat k pôvodnemu grafikonu MHD Trenčín
268 Vytvorené: 2024-11-17
PETÍCIA ZA VYHLÁSENIE REFERENDA O PREDČASNÝCH PARLAMENTNÝCH VOĽBÁCH
1044 Vytvorené: 2024-09-25
PETÍCIA proti dobudovaniu zariadenia na nakladanie s nebezpečnými odpadmi v obci Košúty
189 Vytvorené: 2024-11-07
Špehovanie nie je ochrana!
128 Vytvorené: 2024-11-05