Otvorený list na ODVOLANIE Oľgy Pietruchovej

Quoted post

Hosť

#517 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: milá MT

2013-10-30 08:32

#515: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: milá MT

1. Kto delí ľudí na dobrých a zlých. - Napísala som, ak mne Boh odpustil, aj ja mám silu odpustiť.

2.Otvoriť očičká potrebuješ aj ty sám.

3.Ja mám vo vlastnom názore jasno. Verím v trojjediného živého Boha, ktorý zomrel na kríži za moje hriechy, vstal z mŕtvych, dal mi vzácny dar Ducha svätého, cez ktorého sa už nemusím zamýšľať, či Boh existuje alebo nie, ale môžem s Ním žiť a nikto mi to nevyvráti, lebo ja ho poznám.

A je to tak, ako by mi chcel niekto tvrdiť, že môj manžel neexistuje. Len preto, že on ho nepozná, ešte neznamená, že neexistuje. A mne môže celý svet hustiť, že nemám manžela, keď raz viem, že mám, milujem ho a on miluje mňa, tak môžu tvrdiť čo chcú.

4. Vôbec nerešpektuješ. Ja rešpektujem postoj každého jednotlivca, vieru každého jednotlivca atď. Preto si vyžadujem rovnaký postoj z druhej strany. Deti  pani Pietruchovej na náboženstvo neťahám a neplánujem jej ich prevychovávať. A ak už teraz toto nepochopíš, tak ja už prestávam s tebou komunikovať.

5. Odsťahovať sa neplánujem.

6. Za tento štát sa modlím, ostatné nechávam na Pána Boha.

7. Nikto ti nebráni odsťahovať sa.

Replies

Hosť

#519 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: milá MT

2013-10-30 10:10:47

#517: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: milá MT

tu si si odpovedala sama: (vlastne ani nie, len sústavne memoruješ čo si sa (vlastne ČO ŤA) naučila (i)... aj ked to ani žiadne učenie nebolo, len dookola sa "opakujuci dril"

Ja mám vo vlastnom názore jasno. Verím v trojjediného živého Boha, ktorý zomrel na kríži za moje hriechy, vstal z mŕtvych, dal mi vzácny dar Ducha svätého, cez ktorého sa už nemusím zamýšľať, ...

a porovnávat existenciu Boha a manžela .... no neviem ako to nazvať...skusím čo najslušnejšie ... PRÍLIŠ ODVÁŽNE