Petícia za zachovanie vysielania Rádia VIVA

Quoted post

leckomil

#2379 Čo očakávate od ľudí ktorí tu vládnu?

2013-12-08 16:12

Nevídané rozkrádanie, korupcia, klientelizmus a šokujúca trestná činnosť s minimálnou vymožiteľnosťou práva sa stávajú životným štandardom. Stráca sa morálka, úcta človeka k človeku a sociálne a právne istoty, ktoré tvoria základ rodiny a štátu. Polícia si prakticky prestala plniť svoju základnú povinnosť - ochranu práv a majetku občana. Rozkradnutý štát bez jasnej koncepcie a systému riadenia, traumatizovaný ľudia bez sociálnych a právnych istôt v bezvýchodiskovej situácii na hranici biedy. Okradnutý a ponížený národ bojujúci o prežitie dostáva tvrdo pocítiť ako chutná moc a čo je to diktatúra v štáte, ktorý je len ťažko možné nazvať právnym. Sudcovská nezávislosť /bohorovnosť/ sa nahradzuje korupciou, klamstvom a prekrúcaním faktov, ktoré bez hanby podpíšu s dodatkom , „ Proti tomuto rozhodnutiu sa nedá odvolať “. Číslom 1. je obnoviť v štáte právo, spravodlivosť a poriadok. Bez toho sa naďalej bude rozkrádať beztrestne v súlade so zákonom! Aké máme šance, keď štát chcú viesť strany a ľudia, ktorí nedokážu nájsť konsenzus ani v najdôležitejších otázkach, podriaďujúc záujmy požiadavkám lobistických skupín, pričom zásadné veci týkajúce sa koncepcie a rozvoja Slovenska sa menia skoro každým volebným obdobím?
Ťažká odpoveď, ale asi rovnaké, ako keby som išiel robiť mozgovú operáciu.
Ak tu niečo funguje , tak je to náhoda. Štát je riadený samovoľným chaosom pričom jeho dôsledky koriguje vláda. Následky často horšie než tornádo sú na úkor národa, v prospech politikov, finančných skupín a podsvetia za výdatnej pomoci súdov a polície. /Gorila, Predaj emisií/ . Ako inak, vždy je všetko v súlade so zákonom a nikto nie je potrestaný. V zmysle týchto zákonov potom logicky vyplýva že najväčší výpalník je štát a najväčší zlodeji politický nominanti. Treba si uvedomiť že situácia je vážna. Sedíme v lietadle a ideme na výpary. Slovensko nemá na chod štátu, nemáme na energie, dôchodky, školstvo a zdravotníctvo.
Moc v rukách hlupákov je strašná vec, ale ešte horšia ak takéto niečo spravia promovaný vagabundi. Chladnokrvne, uvážene, v súlade so zákonmi, ktoré si na to pripravia. Štátne dlhopisy sa môžu pohybovať niekde nad hodnotou 60% HDP. Blížime sa k hranici kedy neustálym zvyšovaním výšky dlhopisov/ deficitné rozpočty vlády/ prestaneme splácať dlh a budeme splácať len výšku úrokovej sadzby /Grecko/, ktorá bude stále rásť, lebo nebude z čoho navýšiť splátku. Pôžička 200 miliard na dostavbu jadrovej elektrárne môže byť pre Slovensko zdrvujúca.Zaspali sme dobu a sú tu nové, bez rizikové,lacnejšie technológie.Veterný mega park rovnakého výkonu na oboch brehoch ramien Slovenského územia Dunaja.S nákladom len 20% z uvedenej pôžičky. Nebudeme mať na jej splátku a a začne sa rozpredaj štátu. Rozpredávajú sa už lesy, potom prídu jazerá, pohoria, zámky,... Ľudia prídu o strechu nad hlavou a majetky im budú brať poisťovne. Chcem požiadať všetkých 26 tisíc ľudí ktorí majú radi toto rádio,tak ako ja, aby sa zamysleli nad tým čo sa tu deje.Pozrite si stránky www.slobodnyvysielac.sk alebo zollino lifestream
Keď sa postavíme proti tomuto zlu a pôjdeme všetci do ulíc ešte máme šancu, aby sme mohli žiť zase ako ľudia v štáte v ktorom bude opäť poriadok a spravodlivosť,sociálne a právne istoty, úcta človeka k človeku k hodnotám a vykonanej práci.Používajme viac zdravý rozum a nedajme sa manipulovať. Zlo robia ľudia, nie izmi. (socializmus, kapitalizmus), na to by sme nemali zabúdať. Je preto na nás všetkých, aby sme toto zlo zlikvidovali, nastolili trestnoprávnu zodpovednosť pre všetkých rovnakú a povedali celou silou národa „ Tak a dosť“ ! Nebude to ľahké a nebude to zamätové.
„ Svet nebude zničený tými, ktorí konajú zlo, ale tými, ktorí sa na nich pozerajú bez toho, aby niečo urobili.“ / Albert Eistein /
Tak pekné Vianoce a ďalej dobrú muziku s rádia VIVA
Milan Lečko

Replies

ivanfero

#2403 Re: Čo očakávate od ľudí ktorí tu vládnu?

2013-12-08 17:11:49

#2379: leckomil - Čo očakávate od ľudí ktorí tu vládnu?

ˇUplne s Vami súhlasím,ale nevidím z toho východisko. Aj všetky revolúcie skončili napokon iba tým že revolucionári vystriedali

zvrhnutú vládu a po čase robili to isté,ba ešte horšie. Všetkým ide iba o moc.A tieto naše posledné vlády to robia systematicky.

Školstvo riadia tak, aby zo škôl vychádzali deti  čo najmenej inteligentné,lebo veľmi dobre vedia že najľahšie sa vládne hlupákom,pritom svoje deti dávajú do zahraničných škôl.

peter179

#2419 Re: Čo očakávate od ľudí ktorí tu vládnu?

2013-12-08 17:41:55

#2379: leckomil - Čo očakávate od ľudí ktorí tu vládnu?  

Pekné, brilantné, od srdca, skoro vyčerpávajúce popísanie súčasného stavu. Myslíte, že ešte má význam plytvať perlami pre národ, ktorý z veľkej väčšiny žije primitívnymi reality show a pod.? Kontrolná otázka: Čo myslíte, aké % obyvateľov Slovenska zaujal tento Váš príspevok, rozumie jeho obsahu a posolstvu, vníma súvislosti? Teda, ak dovolíte, možno by som názov trochu pozmenil: Čo očakávate od ľudí, ktorým je tu vládnuté?

Ja som sa snažil trochu realizovať vo Výzve slobodných občanov Slovenska. Je to zatiaľ len Výzva - vlastne zistenie stavu, lebo taktiež to v tejto podobe nespĺňa kritéria Petície. "Obrovský záujem" spoluobčanov ma zdá sa vyliečil. A v tomto mieste by som asi skončil, aby som si zachoval určitú úroveň a aby som aj navonok pôsobil aspoň trochu kultivovane.