Odvolanie prezidenta SR Andreja Kisku

Quoted post

Hosť

2016-03-09 20:56

Volil som Kotlebu,,,uráža ma arogancia hlavy štátu voči môjmu zástupcovy v zákonodárnom zhromaždení,,a teda aj voči mne ako občanovy ktorí volil slobodne a verím aj v slobodných volbách
,,,neklamná to známka ,,pevného charakteru
,,,,,,,,,,,,,,DA

Replies

Hosť

#2595 Re:

2016-03-09 21:10:22

#2585: -  

reagujem na reči o Kotlebovy- coby fašistovy ,,,nad mojím príspevkom

,,,nie Kotleba nieje svetec,,, ani ja nie som,,inak by ma a aj jeho pápež už kanonizoval

,,,ale

,,,prezident slovenska sa chodí boskávat do Kijeva z fašistami,,,a o nich tiež nik nepochybuje že nie sú svetý,,

Kotleba na rozdiel od Kijevských nikoho nezabil,,aspon to nieje známe,,neviem o tom

,,,USA kijevským fašistom,,o ktorích všetci vedia že fašisti sú,,,posiela zbrane,,,

,,,EU,,kijevským fašistom,,o ktorích všetci vedia že fašisti sú,,posiela peniaze

,,,Fico posiela kijevským fašistom plyn,,,a tiež vie že sú to fašisti,,,

,,,nemám pocit že Kotleba je fašista,,, je nacionalista a chce aby slovensko zostalo slovenské,,aj z jeho slovenskými zvykmi a ludom

,,,,,,,toto chcem aj ja,,,som fašista??? som nacista?,,,, pokial tu budú ludia čo budu nacionalizmus a vlastenectvo pomenovávat fašizmom,,,,tak slovensko nebude slovenské ale slovakistan plný lokajov sluhov a migrantov,,,poprípade zlodejov ,,pokial sa tu bude bestrestne dat kradnút