Zrušenie maturitnej skúšky 2021
- Petícia
- Oznamy 5
- Podpisy 22 629
- Komentáre
- Štatistiky
- Zásady ochrany osobných údajov
- Lepšia viditeľnosť
Quoted post
Nevzdavamsa |
#62020-09-14 23:16Nech sa pre mňa za mňa maturuje ale nejaká úľava by tam predsa len určite mala byť!!!Tu nejde o to,že chceme maturity zadarmo...určite si ich musíme aspoň za niečo zaslúžiť, bolo by to nefér voči tým čo maturovali a tým čo maturovať budú (okrem maturantov 2020 samozrejme...to som nepochopila ako môžu dať maturitu len tak ako keď sa dáva vysvedčenie na zakladnej škole). Ja osobne som si z online hodín za ten polrok poriadne nič neodniesla takisto ako väčšina žiakov. Nebolo to za mňa moc praktické ani pohodlné. V jednom hovore nás bolo tak veľa,že sme sa prekrikovali, nerozumeli, niektori učitelia nevedeli narábať so skype,zoom, vypadávalo nám to..no celé zle. Keď sme teraz v septembri prišli do školy tak nás učitelia skúšali a takmer nič sme nevedeli. Dokonca učiteľka čo nás považovala za celkom inteligentnú triedu povedala, že sme po korone úplne otupeli. Dokonca nás skúšala aj s takých vecí ktoré nám ako učebny materiál nepredložila!! Vraj sme sa to mali naučiť sami..ale ako keď ja ako normalny študent nepoznám jej učebný plán? Som za to,aby maturity boli ale chce to určite poľaviť z týchto dôvodov!!!: -Minuloročny štvrtaci už mali byť v marci dávno pripravení na maturity a napriek tomu nematurovali! -Zvyšuje sa počet nakazenych omnoho rekordnejšie ako v prvej vlne! -Byť celý deň v rúšku je vyčerpavajuce! Nedokážeme sa sústrediť na učivo 8 keď sa nemôžme ani normalne nadychnúť! -Krátke prestavky na prevetranie sa -Sú žiaci ktorým rúško spôsobuje vážne kožne ochorenia (nemyslime tym akne aj keď ...to sa tiež rata). -Online vyučovanie nám nedalo dostatočne vzdelanie. Musime dobiehať veľa zameškaneho a čim ďalej tým viac sa to kopí. -Niektori študenti nerešpektuju nosenie rušok (na jednej strane ich chápem-je to otravne,tak si ho daju popod nos popripade vobec). Tym padom takyto studenti ohrozuju tych s oslabenou imunitov a takym ludom hrozia horsie nasledky. -Nedostatok hygienickych pomocok na skolach -Učitelia vacsinou nedodrzuju nariadenia krizoveho stabu. Náš učitel napriklad normalne povie ze si ruska mame dať dole ale nech to riaditel nevidi. Tak aka ochrana tam je? -Už teraz su zavrete školy a internaty poniektore Ak niekoho este niečo napadne nech ma doplní. Podľa mňa by ste mali ešte skúsiť vyjednávať rozumnymi argumentami pretože sme na tom omnoho horšie ako naši maturanti roku 2020. |
Replies
Autor petície: jachinko.azet.sk |
#19 Re: Prosím o odpoveď2020-10-12 12:26:23Dobrý deň, Ak si nájdete túto správu a máte záujem, prosím vás ozvite sa mi do súkromného emailu, pretože ma zaujali vaše argumenty. |
Andrej |
#50 Re:2020-12-29 14:08:35Musim suhlasit. |
Povedzme nie urážkam a ponižovaniu žien
ŽIADOSŤ O ODVOLANIE JÁNA MIKASA Z POZÍCIE RIADITEĽA "ÚVZ"
Osobnosti protestujú proti vystúpeniu predsedu vlády SR Róberta Fica v ruskej televízii
Petícia za zníženie platov a paušálnych náhrad poslancov NR SR
Je tu niečo, čo chcete zmeniť?
Zmena sa nestane tým, že zostaneme ticho. Autor tejto petície sa postavil a podnikol kroky. Spravíte to isté? Vytvorte petíciu a začnite so spoločenským hnutím.
Začnite svoju vlastnú petíciuIné petície, ktoré by vás mohli zaujímať
Osobnosti protestujú proti vystúpeniu predsedu vlády SR Róberta Fica v ruskej televízii
6326 Vytvorené: 2024-11-01
Úprava návrhu Zákona o integrovanej posudkovej činnosti a o zmene a doplnení niektorých zákonov
5777 Vytvorené: 2024-11-05
Petícia za zrušenie sankcií proti Ruskej federácii
3055 Vytvorené: 2024-11-09
Petícia za zachovanie samostatnosti Gymnázia Boženy Slančíkovej-Timravy v Lučenci
2013 Vytvorené: 2024-11-11
Petícia za rozšírenie modernej liečby pre pacientov s cystickou fibrózou - aby lieky KAFTRIO/KALYDECO® boli hradené z verejného zdravotníctva.
6823 Vytvorené: 2024-10-07
ZABRÁŇME STRIEĽANIU VLKOV - HROMADNÁ PRIPOMIENKA PROTI ZRUŠENIU CELOROČNEJ OCHRANY VLKA DRAVÉHO (Michal Kiča a Jaromír Šíbl)
1064 Vytvorené: 2024-11-12
Petícia za zákaz psov v osadách na celom území Slovenskej republiky.
21997 Vytvorené: 2021-01-17
ZACHRÁŇME MAJETOK OBYVATEĽOV PRIEVIDZE!
658 Vytvorené: 2024-11-08
Nesúhlas so zahraničnou politikou premiéra Slovenskej republiky Roberta Fica
533 Vytvorené: 2024-11-02
Nesúhlasím s výstavbou veternej elektrárne v Stupave.
496 Vytvorené: 2024-10-18
Hromadná pripomienka za dostupnejšie možnosti ako chrániť domácich miláčikov
515 Vytvorené: 2024-10-04
Hromadná pripomienka k návrhu novely nariadenia vlády Slovenskej republiky č. 668/2004 Z. z. o rozdeľovaní výnosu dane z príjmov územnej samospráve
409 Vytvorené: 2024-11-12
ZACHRÁŇME PRÍRODNÝ AREÁL JAZERA KUCHAJDA PRED DLHOROČNÝM PRENÁJMOM A VÝSTAVBOU.
390 Vytvorené: 2024-11-12
Stop the death penalty
378 Vytvorené: 2024-11-08
Petícia za vyriešenie dopravnej situácie na kruhovom objazde v Bardejove
841 Vytvorené: 2024-10-17
Za transparentné a komplexné vyšetrenie opatrení proti Covid-19 – Podpora pre MUDr. Petra Kotlára
1727 Vytvorené: 2024-10-10
Návrat k pôvodnemu grafikonu MHD Trenčín
267 Vytvorené: 2024-11-17
PETÍCIA ZA VYHLÁSENIE REFERENDA O PREDČASNÝCH PARLAMENTNÝCH VOĽBÁCH
1044 Vytvorené: 2024-09-25
PETÍCIA proti dobudovaniu zariadenia na nakladanie s nebezpečnými odpadmi v obci Košúty
189 Vytvorené: 2024-11-07
Špehovanie nie je ochrana!
127 Vytvorené: 2024-11-05