Nebuďme psími rasistami
Quoted post
Gus |
#416 Re:2012-09-26 21:28Pri... su ti, ktori si potrebuju svoje KOMPLEXY riesit chovom hlavne bojovych psov a nezvladaju ich, je im to jednoducho fuk, co sa moze prihodit. Som turista a zacinam mat obavy, tak ako mnozstvo mojich kolegov, nielen z tulavych psov, ale aj zo psov, ktorych majitelia nerespektuju zakony a vodia do lesov svojich milacikov. Doprial by som kazdemu z nich, aby sa im stalo to co mne, bez vystrahy, zakerne skocil mi po krku vlciak, ktoreho majitel bol nedaleko. Keby som intuitivne a rychlo nezareagoval , nenastavil mu laket a kamarat mi nepomohol, tak ...je mozno po mne. Odniesol to "iba" laket, kde mam doteraz "vyznaceny" cely chrup dotycneho vlciaka, nehovoriac o peripetiach ohladne zraneni. Takze "velacteni" , mne sa zda, ze Vase vlastne "uspokojenie" a "laska " k Vasim "milacikom", je viac ako zivot a zdravie nevinnych LUDI. Zaujimave , poranenia, smrt ludi Vas vobec nezaujima, "empaticki" ste iba voci svojim "milacikom". Nezda sa Vam to zvratene ... ak pravda viete, co to pojem "empatia" znamena ? Nie som vobec nepriatel psov, vyrastal som na dedine, mali sme stale psika, dokonca som jednemu zachranil zivot, ked ho zrazilo auto, chceli ho utratit , ja som ho vyliecil. Takze nie som "rasista", chcem aby sa nielen psy citili bezpecne , ale aj nase "malickosti", L U D I A. Viem vsak, ze tento moj "apel" je vo vztahu k niektorym "psickarom" zbytocny, pretoze dost ludi sa uci iba na vlastnych chybach, zlyhaniach a niektorym uroven ich IQ jednoducho nedovoli aby pochopili o co vlastne ide, vidia iba to SVOJE. |
Replies
Hosť |
#474 Re: Re:2012-09-27 15:08:13Dúfam, že tieto slová mali byť adresované iba tým nezodpovedným "psíčkarom", lebo tých zodpovedných určite zaujímajú poranenia ľudí, ktoré spôsobili agresívni psi a dovolím si tvrdiť, že súhlasia aj s úpravou zákona, len nie takýmto spôsobom. Sama mám psa a priznám sa, že som dlho rozmýšľala, akého si zaobstarať, pretože na niektoré plemená som si jednoducho netrúfla. Ale nie preto, že by som daného psíka považovala za nebezpečného, ale preto, že som sa obávala, či práve ja mám dostatok znalostí, aby som ho dokázala správne viesť. A presne o tom to celé je - treba vedieť psa vychovať a plemená, ktoré sú v tomto trošku náročnejšie a vyžadujú viac skúseností by mal mať človek, ktorý si je svojimi znalosťami vo výchove psa istý. Ale v podstate každý jeden pes by mal absolvovať aspoň základný výcvik poslušnosti a na tomto by mal byť daný zákon postavený a nie na vyhľadení určitých plemien. |
Zastavme výstavbu spaľovne odpadu v Hontianskych Tesároch, okr. Krupina
Slovensko je Made in Europe! Otvorený list podnikateľov, investorov a zamestnancov vláde SR
Otvorený list akademickej obce vláde SR
Ani cent navyše na zbrojenie!
Verejná výzva na podporu Žiadosti OZ Mier Ukrajine podanú na Generálnu prokuratúru, aby preverila konanie Roberta Fica v Moskve
PETÍCIA ZA ODVOLANIE MINISTRA ŠKOLSTVA SR TOMÁŠA DRUCKERA
ŽIADOSŤ O ODVOLANIE JÁNA MIKASA Z POZÍCIE RIADITEĽA "ÚVZ"
Osobnosti protestujú proti vystúpeniu predsedu vlády SR Róberta Fica v ruskej televízii
Otvorený list vláde Slovenskej republiky od zamestnancov rezortu školstva
PETÍCIA ZA VYHLÁSENIE REFERENDA O PREDČASNÝCH PARLAMENTNÝCH VOĽBÁCH
Je tu niečo, čo chcete zmeniť?
Zmena sa nestane tým, že zostaneme ticho. Autor tejto petície sa postavil a podnikol kroky. Spravíte to isté? Vytvorte petíciu a začnite so spoločenským hnutím.
Začnite svoju vlastnú petíciuIné petície, ktoré by vás mohli zaujímať
Petícia proti neetickej likvidácie zdravých zvierat
19904 Vytvorené: 2025-03-26
Ani cent navyše na zbrojenie!
9855 Vytvorené: 2025-03-06
Petícia za udelenie milosti Jánovi Káľavskému
5287 Vytvorené: 2025-03-06
Za zachovanie samostatnosti Obchodnej akadémie D.M. Janotu v Čadci
2199 Vytvorené: 2025-03-17
PETÍCIA ZA ZABEZPEČENIE KONTINUITY REKONŠTRUKČNÝCH PRÁC HRADU KRÁSNA HÔRKA
1952 Vytvorené: 2025-03-10
Petícia proti zdražovaniu cestovného vo vlakoch
1960 Vytvorené: 2025-03-05
Neobetujme malých farmárov – žiadame ministerstvo, aby uprednostnilo karantenizáciu pred zabíjaním zdravého dobytka v domácich chovoch a na malých farmách!
1636 Vytvorené: 2025-03-26
Podpora - Hromadná pripomienka verejnosti k návrhu zákona č. 461/2003 Z.z. , ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 461/2003 Z. z. o sociálnom poistení
1047 Vytvorené: 2025-03-06
PETÍCIA ZA ZACHOVANIE ZASTAVOVANIA VLAKOV V ŽELEZNIČNEJ STANICI SEKULE
924 Vytvorené: 2025-03-07
Fólie na predných oknách
4794 Vytvorené: 2025-02-25
Petícia za ochranu akademických hodnôt
655 Vytvorené: 2025-03-23
Petícia za povolenie prejazdu motorovými vozidlami cez obecné pozemky OFF ROAD LÚKY 2025
641 Vytvorené: 2025-03-29
Hromadná pripomienka - Legislatívny proces LP/2025/96
585 Vytvorené: 2025-03-18
PETÍCIA ZA ZACHOVANIE OBSLUHY PRI POKLADNIACH V PREDAJNIACH TESCO, KAUFLAND, LIDL
820 Vytvorené: 2025-03-03
PETÍCIA ZA ODVOLANIE MINISTRA ŠKOLSTVA SR TOMÁŠA DRUCKERA
8159 Vytvorené: 2025-02-24
Petícia za zrušenie strany Progresívne Slovensko.
20066 Vytvorené: 2024-01-25
Petícia za zmenu zákona o zbraniach a strelive v oblasti vzduchových zbraní
279 Vytvorené: 2025-03-25
Petícia za zrušenie sankcií proti Ruskej federácii
6072 Vytvorené: 2024-11-09
Zastavme týranie poľnohospodárskych zvierat.
193 Vytvorené: 2025-03-08
STOP 22 ! PETÍCIA ZA RACIONALIZÁCIU POČTU MESTSKÝCH ČASTÍ V KOŠICIACH
160 Vytvorené: 2025-03-30