PETÍCIA ZA MIER A ZASTAVENIE FINANCOVANIA VOJNY

My Slováci, ktorí chceme mier,

zriekame sa každého politika, ktorý akýmkoľvek spôsobom podporuje vojnu.

Financovanie vojny je zločin a ožobračovanie národa. Žiadame trestné stíhanie všetkých politikov, ktorí schvaľujú financovanie vojny.

Zriekame sa týchto zločinných politikov a vojnových štváčov, vrátane prezidenta Petra Pellegriniho a ministra zahraničných vecí Juraja Blanára,

zriekame sa EU a NATO - zločineckých organizácií, ktoré podporujú vojnu, dávame od nich ruky preč a odmietame mať s nimi čokoľvek spoločné!

Žiadame postaviť pred súd lídrov EU a NATO vrátane slovenských politikov a vojnových štváčov súčasnej i predchádzajúcej vlády a žiadame o nový spravodlivý Norimberský tribunál, ktorý bude vyšetrovať spoluúčasť na vojnových zločinoch vrátane zločinov neoliberalizmu a covidizmu, ktorými sa začalo ožobračovanie a vyvražďovanie národov cez nástroje satanskej propagandy a neskôr i cez priame infikovanie ľudí jedmi cez testy a vakcíny.

Prosíme zároveň o pomoc Vyššiu moc aby zasiahla v prospech mieru a zbavila nás zlého!

Ďakujeme.

Arkan Levov, www.biblik.sk    Kontaktujte autora petície

Svojím podpisom súhlasím, že Arkan Levov, www.biblik.sk bude môcť vidieť všetky informácie, ktoré poskytnem v tomto formulári.

Vašu e-mailovú adresu nebudeme verejne zobrazovať online.

Udeľujem súhlas so spracovaním informácií poskytnutých v tomto formulári na nasledujúce účely: