Neberte nám tatarák!

Kontaktujte autora petície

Táto diskusná téma bola automaticky vytvorená k petícií Neberte nám tatarák!.


Hosť

#26

2016-09-27 09:08

Milujem tatarák. Patrím ku generácii,ktorá si tatarák užila

Hosť

#27

2016-09-27 09:15

Kvoli nezmyselnosti - to by potom museli zakazat aj SUSHI, nakolko sa v nom vyskytuje surove maso z tuniaka ci inych morskych zivocichov alebo STEAKY, kedze aj tie su podavane ako krvave (teda bez hlbokej tepelnej upravy).

Hosť

#28

2016-09-27 09:16

Lebo mam rad tatarak.

Hosť

#29

2016-09-27 09:20

Lebo toto je možné len na Slovensku. V Čechách sme si dávali tatarák v reštauráciach kde ho mali a bolo to super, o Poľsku ani nehovorím tam môžete všetko, žiadna hygiena, žiadna veterina a všetko funguje ako má.

Hosť

#30

2016-09-27 09:22

Milujem TATARÁK a tiež aj SUSHI - rovnaký problém v prípade dodržania tejto nezmyselnej vyhlášky.
Držím palce!

Hosť

#31

2016-09-27 09:28

Za prve mam rad tatarak. Za druhe uz je toho miesania sa do zivota nadbytok.

Hosť

#32

2016-09-27 09:33

Lebo milujem tatarak a hlavne v restike lebo doma sa nikdy nepodari taky skvely

Hosť

#33

2016-09-27 09:34

Preto, ze milujem tatarak

Hosť

#34

2016-09-27 09:52

Je to tradičné jedlo a výborné. Mnoho jedál je zo surového mäsa tepelne neupraveného. napr. rybacie pochúťky a sú odporúčané ako najzdravšie jedlá.Hygienici si robia svoju prácu no, ale nech rozmýšľajú,nech sú iniciatívny a nie len tupí vykonávatelia.
Timotej

#35

2016-09-27 10:08

Najlepšie by bolo ak by sa schválilo že môžme jesť iba granule a nebol by problém ........

Však spodina nemôže to len vyvolený a psí hlas do neba nejde 3:) Inak asi producenti mäsa na Slovensku majú slabý lobing lebo ako som počul rybacie mäso sa surové bez problému môže a že vraj to je náchylnejšie na skazenie. Takže je tu jasné za koho naši politici šlapú kedže asi Slovenské ryby sa na suši nepoužívajú.


Hosť

#36

2016-09-27 10:19

Lebo milujem tatarak. Ak už tatarak môže ľuďom ubližiť nech rovno zakažu alkohol a cigarety a hlavne Stranu SMER - ta mi celkom dosť ubližuje

Hosť

#37

2016-09-27 10:30

Milujem tatarak!

Hosť

#38

2016-09-27 10:57

Lebo milujem tatarak a nikto mi nebude kecat do toho že ho jem.
Nech sa štat stara o hygienu a kontroluje aby mäso na naše stoly a do restauracie prichádzalo čerstvé a hygienicky nezávadne, Amen
TO NAM TI DEBILNÍ BYROKRATI zakážu aj bryndzu

Hosť

#39

2016-09-27 10:59

Tataracik je brutalne jedlo.vsetko masomuz musi splnat normy eu,takze si ho mozeme v pohodicke dopriat....
Hygiena je len zbytocny zrac penazi,mjohokrat si chodia panie len dokazovat svoju nadradenost,nad svojou nedokonalstou,alebosvouim nedocenenim v zivote,

Hosť

#40

2016-09-27 11:31

Keď kompetentní zlyhávajú, konečne sa Slovač začína zaujímať o veci verejné.

Hosť

#41

2016-09-27 11:55

Milujem tatarak!

Hosť

#42

2016-09-27 12:25

Pretoze chore hlavy su lenive upravovat novely tak radsej zrusia tradicnu pochutku. Som znechutena.

Hosť

#43

2016-09-27 16:31

Nechajte ľudí jesť na čo majú chuť. Každý má rád niečo iné, a dobrý tatarák nemá chybu

Hosť

#44

2016-09-27 16:34

Lebo ho zboznujem

Hosť

#45

2016-09-27 16:58

Je to totálny nezmysel - to by museli zakázať aj jedlá z čerstvých rýb napríklad sushi, z vajíčok napr. majonéza a všetko z nej, niektoré zmrzliny, proste všetko, čo nie je tepelne pripravované vrátane rôznych bio a raw prípravkov. Tento zákaz vznikol v čase hystérie okolo šialených kráv - pritom pôvodca choroby šialených kráv prežije aj dosť dlhú tepelnú úpravu. Takže niekto, kto má dieru v zadku si vymyslel aktivitu - to že je nezmyselná nikoho zodpovedného nezaujíma.

Hosť

#46

2016-09-27 18:43

To ,ked poviem v robote ,tak ma vysmeju a tato krajina je zalozena na hov .mase moj nazor je aby mal kazdy podnik vakuovy system neni to vela penazi a je to hygienicke to je vsetko dakujem.

Hosť

#47 Re:

2016-09-27 18:45

#5: -  

 Pekne napisane .


Hosť

#48

2016-09-27 20:06

Lebo mam uz pokrk tohto jebolendu co sa tu deje!

Hosť

#49

2016-09-28 05:58

Treba štopnúť demenciu

Hosť

#50

2016-09-28 06:04

dbat sa ma na kvalitu vstupnych surovin a nie zakazat vysledny produkt!