Neberte nám tatarák!
Táto diskusná téma bola automaticky vytvorená k petícií Neberte nám tatarák!.
Hosť |
#12016-09-26 12:14Super super. Drzime palce ze sa takto zacnu menit veci. Co tak zrusit vyhlasku ohladne domacich zvierat v restauraciach?:)Sucasne by bolo super ak by sa v buducnosti nestavalo ze jednotlive pobodky hygieny vydavali rovnake stanoviska pre rovnake prevadzky:))... |
Hosť |
#22016-09-26 12:48Pretože tatarák mám rád a prečo by som si ho nemohol dať vo vybranej reštaurácii hocikde kde chcem. |
Hosť |
#32016-09-26 13:04Lebo ziadna pica (resp. ziadni chuj) z uradu nebude riesit moje jedlo. |
Hosť |
#42016-09-26 13:13Lebo debilni byrokrati zo Smeru uz nevedia,co so sebou a volnym casom v praci,tak vymyslaju dementne nariadenia pre vykaz svojej pracovnej cinnosti..tatarak tu bol odjakziva,pamatam si ho zo 70.-tych,80.-tych aj z 90.-tych rokov a nikto mi ho nebude zakazovat konzumovat,toboz nie bolsevici zo Smeru,ktori sa nim denne napchavaju,cize preto doteraz nzboli ziadne restauracie pokutovane,lebo papalasi smeracki si ho vsade ziadali a - dostali,kurvy spinave!!! Ked maju plnu hubu demokracie v mediach,tak nech aj tatarak je demokraticky - pre vsetkych, nie len pre vyvolenych buzerantov!!! Ja sa ho nevzdam nikdy a ked sa vratim na SVK,sam ho budem pripravovat a distribuovat vsetkym znamym a kamosom a ak nejaky hajzel pride z hygieny,poslem ho na obeznu drahu s hot-dogom,aby nezdochol od hladu buzerant jeden smeracky!!! Tatarak je sam o sebe drahe jedlo,vyrabane z najdrahsieho masa,takze vsetky pochybnosti o tepelne neupravenom mase si mozu smeraci napchat do svojich zadkov,lebo nikto neskazi a nebude vyrabat tatarak z pokazeneho,najdrahsieho masa,lenze toto tym debilom nikdy nedojde,takze ich treba nakopat do hlavy,aby sa konecne spamatali...ONI su tu pre nas,pre LUDI a nie MY sme tu pre ich velkopanske zabavky!!!Ak vlada nepocuva hlas svojho ludu a berie im to,co ma rad,je nacase skoncovat s vladnutim dementov,parazitov a kriminalnikov!!! |
Hosť |
#52016-09-26 15:35Myslím si, že sloboda je veľmi vzácna. Čím ďalej je jej vo svete menej. Pomaly sa vytráca všade.. Všade za nás niekto rozhoduje a všade niečo iba "musíme". Nie je normálne, aby sme si túto rokmi ťažko nadobúdanú nádheru nechali vziať. My sami sa musíme rozhodovať čo chceme jesť, piť, pozerať v telke, aké chceme mať auto a podobne. Všetko čo nikomu inému neničí jeho život a neberie mu to peniaze by malo byť na nás. Tatarák milujem a neprajem si, aby nám ho chorí úradníci zobrali ... Nechajte nám slobodu, nechajte na nás čo chceme jesť. Ak to jesť nechcete, tak vy to nejedzte.. ale nám slobodu neberte.. |
Hosť |
#62016-09-26 16:36Podpisujem, lebo hygienici už nevedia čo od doroty, ako by ešte viac mohli strpčovať už aj tak neúnosne ťažké podnikanie na Slovensku, zvlášť v reštauráciách. Také nezmysly, aké vymšľajú u nás, nájdete v iných krajinách len veľmi ťažko. Navyše je toto opatrenie úplná hlúposť! Aj trvanlivé potraviny, ktoré zle uskladníte, môžu spôsobiť zdravotné problémy, je to len o zodpovednosti prevádzky. |
Hosť |
#72016-09-26 16:39Pre to, aby sa konečne začal malým krokom desocializovať zastaralý gastronomický bordel, ktorý aj po rokoch stále obmedzuje slobodu jednotlivca, kvôli byrokratickej sprostosti. |
Hosť |
#82016-09-26 17:09Pretože toto jedlo milujem a od detstva som ho jedla spolu s mojím už nebohým otcom. Vždy sme sa tešili na náš malý tatarákový rituál !!!! |
Hosť |
#92016-09-26 19:36Nikto - ani boľševici - nám nesmie diktovať čo môžme a nemôžme jesť |
Ďuri Farkaš |
#152016-09-26 23:21ZÁKAZ TATARÁAKU :-D hahaha uradnícke kokotiny treba ignorovať a búriť sa proti ním lebo nam z našej krajiny naši úradníci spravili pomali basu plnú poplatkov a nariadení so zákazmi... a potom sa odjebú dopiče na dovolenky avšetko to čo nám doma zakázali si tam užívajú , velký krestania jebú kurvy v bordeloch slušný slušácikovia sa šmýkanú na všetkých fetoch a tý čo vedia najlepšie ako majú mladý vyrastať a ako majú žiť na dovolenkách v thajsku trtkajú malé deti ale na slovensku platia ich zákazy a nariadenia a všetci ich musia dodržiavať ... psycho slovensko....najlepšie mať všetko ťažko v piči a robiť si pravidlá vlastné a vlastné cesty systémom. idem to podpísať .... kurvu uradnícku by som priviazal o stoličku a krmil tatarákom až do cšemerenia a žlčníkového záchvatu až by odpadla na prežranie ...tatarsky biftej je frajerské kultové jedlo. no dnes je v móde úradnícka emancipovanosť , úradník ktorý nevymyslel tlačivo a zákaz sa cíti byť neužitočný a menejcenný a tak každý kokot a piča pasúci pasúca po fleku uradníka ked sa tam konečne dohrabe tak sa vyzúri naplno a vysere zoseba niaku pičovinu v podobe nového tlačiva aby sa ludia nenudili a nového zákazu tak aby prešťal svojeho predchodcu no tatarák si nedáme stým nanás nechodte a pálte dopiče!!! |
Hosť |
#192016-09-27 07:20Mám rád tatarák a som proti nezmyselným zákazom, príkazom a nariadeniam. Kto nechce konzumovať surové mäso nemusí, nikto ho nenúti. |
Hosť |
#252016-09-27 09:05Problem je presne v tom, co pise autor peticie: "zodpovednosť Reštaurácia - Zákazník” - toto bohuzial na Slovensku nefunguje. Resp. funguje to len velmi obmedzene. Pokial na Slovensku budu fungovat stravne listky a menu za 3.80, tak nikdy nedospejeme k normalnym podmienkam v gastre a dovtedy budu platit podobne nariadenia ...
|
|
Povedzme nie urážkam a ponižovaniu žien
ŽIADOSŤ O ODVOLANIE JÁNA MIKASA Z POZÍCIE RIADITEĽA "ÚVZ"
Osobnosti protestujú proti vystúpeniu predsedu vlády SR Róberta Fica v ruskej televízii
Petícia za zníženie platov a paušálnych náhrad poslancov NR SR
Je tu niečo, čo chcete zmeniť?
Zmena sa nestane tým, že zostaneme ticho. Autor tejto petície sa postavil a podnikol kroky. Spravíte to isté? Vytvorte petíciu a začnite so spoločenským hnutím.
Začnite svoju vlastnú petíciuIné petície, ktoré by vás mohli zaujímať
Petícia za zrušenie sankcií proti Ruskej federácii
2951 Vytvorené: 2024-11-09
Petícia za zákaz psov v osadách na celom území Slovenskej republiky.
21863 Vytvorené: 2021-01-17
ZABRÁŇME STRIEĽANIU VLKOV - HROMADNÁ PRIPOMIENKA PROTI ZRUŠENIU CELOROČNEJ OCHRANY VLKA DRAVÉHO (Michal Kiča a Jaromír Šíbl)
1050 Vytvorené: 2024-11-12
Petícia za rozšírenie modernej liečby pre pacientov s cystickou fibrózou - aby lieky KAFTRIO/KALYDECO® boli hradené z verejného zdravotníctva.
6787 Vytvorené: 2024-10-07
Návrat k pôvodnemu grafikonu MHD Trenčín
248 Vytvorené: 2024-11-17
Petícia za zachovanie samostatnosti Gymnázia Boženy Slančíkovej-Timravy v Lučenci
1990 Vytvorené: 2024-11-11
Úprava návrhu Zákona o integrovanej posudkovej činnosti a o zmene a doplnení niektorých zákonov
5767 Vytvorené: 2024-11-05
Hromadná pripomienka k návrhu novely nariadenia vlády Slovenskej republiky č. 668/2004 Z. z. o rozdeľovaní výnosu dane z príjmov územnej samospráve
409 Vytvorené: 2024-11-12
Nesúhlasím s výstavbou veternej elektrárne v Stupave.
485 Vytvorené: 2024-10-18
ZACHRÁŇME PRÍRODNÝ AREÁL JAZERA KUCHAJDA PRED DLHOROČNÝM PRENÁJMOM A VÝSTAVBOU.
381 Vytvorené: 2024-11-12
Stop the death penalty
370 Vytvorené: 2024-11-08
Osobnosti protestujú proti vystúpeniu predsedu vlády SR Róberta Fica v ruskej televízii
6318 Vytvorené: 2024-11-01
Petícia proti zmene územného plánu, ktorá mení funkčné využitie Lokality č.18 s rozlohou 0,1929ha v štvrti Majírky, Holíč.
101 Vytvorené: 2024-11-11
Zastavenie rozhodnutia prezidenta USA J. Bidena o použití rakiet dlhého doletu
47 Vytvorené: 2024-11-18
PETÍCIA ZA VYHLÁSENIE REFERENDA O PREDČASNÝCH PARLAMENTNÝCH VOĽBÁCH
1042 Vytvorené: 2024-09-25
PETÍCIA proti dobudovaniu zariadenia na nakladanie s nebezpečnými odpadmi v obci Košúty
189 Vytvorené: 2024-11-07
Peticia za obnovenie studne na vrabelskych viniciach
19 Vytvorené: 2024-11-19
Petícia za zachovanie novinového stánku na ul. 1. Mája v Pezinku
598 Vytvorené: 2024-10-07
Požadujeme, aby bolo šikanovanie v trestnom zákone.
1833 Vytvorené: 2023-06-19
Najväčšia petícia za reguláciu poľovníctva - 50 tisíc podpisov
12227 Vytvorené: 2017-02-14