Podpora pre pani učiteľku

Hosť

/ #37 gbelan49

2013-05-07 15:30

Tu sa stále píše o pani učiteľke, ktorá pochybila, to ano urobila chybu,ale nikomu neublížila a ak ano, tak určite sebe a jej blízkym. Minulý týždeň tu bol odkaz na blog Ako sa to vlastne stalo, mal som to šťastie a prečítal som si to (momentálne je odkaz nefunkčný,asi to musela zablokovat) a tam sa písalo o tom,že na jednej hodine bola žiačka,ktorá sa neodhlásila a potom prišla dalšia hodina a tam si iná žiačka na jej neodhlásenom profile zgustla, a tak sa pýtam, kto pochybil, či tá učiteľka,čo bola na hodine a neskontrolovala pri odchode,či je všetko odhlásené a potom dalšia učitelka pri vstupe tiež neskontrolovala počítače a ako je vôbec možné,že si deti na počítačoch robia,čo chcú a nikto ich neskontroluje. A potom nakoniec prišla učiteľka, ktorá si všetkého všimla a začala to riešiť a takto dopadla. Čo tie učiteľky, ktoré sa o žiakov nestarajú a nechajú ich robiť,čo chcú, tie podľa mňa urobili ďaleko väčšiu chybu a nie sú potrestané. Podľa mňa už vtedy riaditeľka urobila chybu,že to nechala len v návrhom na dvojku zo správania a tie učiteľky, ktorým sa to stalo na hodine,nechala bez povšimnutia.To sú zaujímavé praktiky na tejto škole. Pani učitelke držím palce a dúfam,že to nevzdá.