Petícia proti zavedeniu plateného parkovania na sídlisku Solinky

Lubino
Hosť

/ #6 Re: Re:

2013-09-08 17:46

#2: mikiza - Re:

Ale platenie za parkovanie je nieco ine ako zle parkovanie cez dve miesta, stacilo by poriadne oznacit parkovacie miesta a potom nech si to uz riesi mestska policia a pokutuje tych co nevedia parkovat, ked niekto stoji tak ze ciaru ma medzi kolesami a zabera tak 2 parkovacie miesta. Platenie a rezidentne karty neznamenaju ze vyriesia nedostatok parkovacich miest na Solinkach, to je uplny nezmysel, ani z rezidentnou kartou nebude kam zaparkovat, je to len tahanie penazi od ludi. Rezidentnych kariet sa totiz nevyda presne kolko je parkovacich miest na Solinkach ale ovela viac. ( Priklad: pred vchodom je 8 parkovacich miest ale vo vhode je 14 bytov a kazdy z nich ma len jedno auto....takze 8 dostanu rezidentnu kartu a dalsich 6 ma smolu? - nie, kartu si kupi kazdy a zasa to bude len o stasti ci bude volne alebo nie ked pridem z prace - takze si laskavo nemylte platenie na Solinkach s platenim za miesto, na ktorom budete moct parkovat iba Vy, to by ste museli mat osadenu tabulu s oznacenim evidencneho cisla vozidla za uplne ine peniaze ) A co navstevy a napriklad auta co parkuju rano na Solinkach ked davaju deti do materskych skolok a skol, kde maju zaparkovat?