STOP DISKRIMINÁCIE CHUDOBNÝCH! ...

u.P.

/ #73 Re: Re: Re: Re: Re: Odpoveď na č. 63 príspevok

2015-08-07 10:58

#72: lipp - Re: Re: Re: Re: Odpoveď na č. 63 príspevok 

Klamete.

"My akékoľvek delenie rázne odmietame." - V petícii delíte nudznych na "našich" a cudzincov. Operujete tam sumou 1.500€ na utečenca, ale už nepíšete, načo sa majú použiť a koľko z toho dostane utečenec, ktorý nemá nič, na ruku. 40 centov na deň. To je 12€ na mesiac. 

"My sme hlavne za to aby "samaritáni" už konečne prestali dobíjať ľudí v Afrike a na Blízkom východe. To je skutočné riešenie." - Kde v petícii o tom píšete? Toto je diskusia o petícii nie o vašich ideáloch či "plachtení vo vetre".

Použijete citát matky Terezy na potvrdenie svojich myšlienok, pritom vaša petícia šliape po tom, čo ona robila. Som v pravidelnom kontakte s ľuďmi, ktorý ju poznali osobne a spolupracovali s ňou. Ako rehoľníci a human. pracovníci. Nie ako politici a doprsbijci.

A k tej "falošnosti". Ja od vás, "dobrých" ľudí nič nechcem a nepotrebujem. Chodim normálne do práce a čo zarobím mi na živobytie stačí. A ostatok času venujem konkrétnym ľuďom v konkrétnej službe. Bez rozdielu národnosti, rás, vierovyznaní a bez nároku na honorár. Takže poprasím, trocha súdnosti vo vyjadreniach.

Platená reklama

Túto petíciu budeme propagovať pred 3000 ľuďmi.

Dozvedieť sa viac...