Petícia za návrat k pôvodnemu grafikonu MHD Trenčín

Hosť

/ #1

2024-12-18 17:01

Výsledky petície sú už aj dnes známe. Petícia nenabrala potrebný početný rámec. To je pravda.
Okrádanie cestujúcich- zatiaľ tu a ani nikde nebol zverejnený legálny prieskum potreby 60 minútového prestupového lístka. V podstatnej miere podľa mňa 15 minútový lístok plne postačuje. Treba to jednoducho prirovnať k inej službe. Alebo kúpe tovaru. Teda buď si kúpiš 2 kg salámy, alebo nič. A mesto Trenčín už verejne prostredníctvom svojej hlásnej trúby vyrieklo - občania, cestujúci podvádzajú a preto budú všetci podriadení 60 minútam. Ságová - hovorkyňa mesta. Žiadne čísla o prieskume, však načo skúmať. Diktovať treba. Nemúdry cestujúci to predsa zaplatí. Za toto ich ja platiť nebudem. A to neustále Rybníček verejne pýta ďalšie a ďalšie peniaze. Už sa aj hanbím, že som z Trenčína. A mnou navrhovaný návrat k pôvodným linkám. Opäť nikto nepredostrel žiaden odborný posudok vzťahujúci sa na zmenu trasovania liniek /psychológ, nie ekonóm/. Hlúpy / nie ešte vycvičený/ cestujúci pokiaľ prezistí čo kam ide má predsa možnosť vidieť novoty v tomto meste. Síce si zájde , napríklad linkou 11, či 1. ale to nevadí. Veď si musel zakúpiť 60 minútový lístok. Tak milí občania ďakujme vedeniu mesta. Aj mňa Forgáč vyhodil z jednania komisie verejného poriadku a to len preto, že som žiadal mesto, aby zabezpečilo nočný kľud! A ostatní - od poslancov v komisiách cez Rybníčka si podávajú svoje falošné nečisté ruky. Prokurátor konštatoval - smola, milý občan, samospráva je nedotknuteľná, pokiaľ nevydá listinu. Diktát je tu , vstávame. Mesto nekultúry 2026!

Platená reklama

Túto petíciu budeme propagovať pred 3000 ľuďmi.

Dozvedieť sa viac...