Petícia proti zavedeniu plateného parkovania na sídlisku Solinky

Quoted post

E

2013-09-04 11:47

#3: Solinkar - Re: chyba link s podmienkami

a nie je vam to trapne? od nas na hlinach pytaju pomaly 500 eur za druhe auto, ak je na ičo. ked už spoplatnene parkovanie, tak vsade prosim pekne!

Replies

Solinkar

#83 Re:

2013-09-04 13:05:35

#82: E -

Vasa logika mi pripomina to Slovenske "Ak mne zdochla koza, nech zdochne aj susedovi". Vsak, ked boli plany na spoplatnenie parkovania na Hlinach, tak ste si mali urobit peticiu za zastavenie spoplatnenia. Tu na Solinkach chcu teraz prijat este vacsi nezmysel ako na Hlinach, tak preto je tu tato peticia.

P.S.

Urobte si aj vy na Hlinach peticiu (aj ked je to uz tazsie, kedze tam uz tento system mate) nech Vam tie poplatky znizia, pripadne nech cely ten system zrusia. Ja vam v tom budem drzat palce, kedza moja logika hovori, ze obcania Ziliny platia Ziline dane, tak mesto ma vsetko spravovat z tychto dani.

Hosť

#96 Re:

2013-09-05 09:10:45

Zabudli ste povedať že Hliny sú spoplatnene len po Bulvár, teda širšie centrum mesta, kde je XY obchodov a firiem. Koľko ich je na Solinkách, Vlčincach alebi hájiku? skoro nula nula nič. Prečo platiť súkromnej spoločnosti. Keď už budeme musieť platiť tak platiť mestu. A to nech z poplatkov "našetrí" na dobudovabnie parkovísk v meste. (je mi jasné že je to čistá utópia).

Z poplatkov nech sú vylúčené víkendy a sviatky kedy chodí gro návštev. Zároveň niektorí občania nech sa láskavo vrátia do autoškoly na precvičenie parkovania. Lebo ma ide rozhodiť keď vidím nejaké DAEWOO TICO alebo jemu podobné "obrauto" ktoré stojí cez dve miesta. Alebo potom nahradiť neexistujúce čiary klincami. To by možno pomohlo :-)

Pepo

#116 Re:

2013-09-06 10:56:03

tiež ste sa mohli proti tomu postaviť !!