Vyhlásenie Petra Porošenka za "personu non grata".

Quoted post

Hosť

2014-07-21 18:43

Autor peticie je podla mna velmi zrely a citlivy clovek. Podporil som ho v prvom kole a teraz si este viac uvedomujem jeho hlboke myslienkove pochody, znalost situacie a cit pre zodpovedne spravanie. Kvalifikovanou, analitickou reakciou na odporcov petice ma presvedcil, ze su mu aj ine nazory ludi vzacne a venuje sa im.
Aj ked uz mam svoj vek, nebol som este priamym ucastnikom SNP, vtedy som este nezil. Moj nebohy svokor vsak so svojou rodinou casto rozpraval o vojne. Bol vysokym dostojnikom slovenskej armady, ktory prebehol k Svobodovcom a s generalom Ludvikom Svobodom presiel od Buzuluku az na Slovensko. Na Dukle bol 2-krat raneny a potom, po vitazstve nad fasizmom este dlhe mesiace nahanal so svojou jednotkou po Vychdnom Slovensku zlocinnych banderovcov. Hovorieval, ze to bolo casto este tazsie, ako v tej vlasteneckej. Jeho stale zijuca manzelka a moja svokra nikdy nevedela, ci sa jej este z akcie vrati domov.
Nedovolme teda, aby sa k nam opat vratilo to peklo. Organizatori oslav 70. vyrocia SNP, zijuci priami ucastnici SNP a odbojari by si mali rozmysliet, ci na tieto oslavy vobec pozvu aj takto zmyslajuceho prezidenta.

Replies

Hosť

#82 Re:

2014-07-21 19:14:50

#81: -

...môžem iba s rozpakmi poďakovať za slová uznania.

Vďaka

MR