Vyhlásenie Petra Porošenka za "personu non grata".

Quoted post

Vladimir Vladimirovič
Hosť

#569 Re:

2014-07-27 18:26

#567: Rudolf -

Tvoje argumenty a styl svedcia o tvojej inteligencii. Ked dochadzaju argumenty, treba zautocit /hodne tvojho vzoru Putina/.  Ak by som ti aj dal zapravdu /co nerobim/ su tvoje argumenty absolutne nezmyselne - ked to robia iny, mozu to robit aj rusaci - tym je to ospravedlnene...

Rudolf, mozes sa teraz opat ukojit na osobnych utokov na moju osobu. Ako som povedal, ked nie su argumenty a inteligencia zaostava ... nebudem sa uz opakovat

Replies

Karate Sebej

#572 Re: Re:

2014-07-27 20:00:38

#569: Vladimir Vladimirovič - Re:

Á .uderka zo SME tu agituje ,su jednostranne zaujaté noviny,vôbec nie objektívne,kedysi som ich čítal ale po ukrajinskej kríze su jednostranne až odpudivo riťolezecko - proamericky zamerané,bez straty sudnosti a objektivity.   Kupuje ich ešte vôbec niekto? .  Tie riťolezecko americko - prozápadné články Schutza,Morvaya,Šebeja a pro amer. analytikov su na grcy !  So SME na večné časy s McCainom a nikdy inak,hurá vykríkol starček Šebej

Hosť

#573 Re: Re:

2014-07-27 21:34:12

#569: Vladimir Vladimirovič - Re:

ak ste to nepostrehli, argumenty uvedené sú... Kosovo, Lýbia, Irak, Sýria... K nim možno ďalej pripočítať Afganistan, pásmo Gazy v Palestíne (bez podpory USA by tam už bol dávno pokoj), Egypt, pár desaťročí dozadu Vietnam... žiaľ, nenapadá ma ani jeden príklad, kde by USA a NATO + EU pomohli obyčajným ľuďom k lepšiemu životu...