Vyhlásenie Petra Porošenka za "personu non grata".

Quoted post

Vladimír

#688 Re: Pozvanie Porošenka

2014-08-08 14:14

#687: Jano Ukrajinec - Pozvanie Porošenka 

Plne s tebou súhlasím, ja som rok 1968 prežil a viem, o čom píšeš.

Replies

Miro

#689 Re: Re: Pozvanie Porošenka

2014-08-08 14:30:09

#688: Vladimír - Re: Pozvanie Porošenka 

Chlapci, tiež som zažil rok 1968, nebol som a nie som komunista, vyskúšal som aj ako dokáže osladiť život ŠTB a tiež viem o čom píšem  - a nesúhlasím s vami - nič nemusíte podpisovať.  Táto petícia nie je o Kryme - kde mimochodom nikto nikoho nezabil, ani o prípadnom osamostatnení Maďarov na Slovensku, ale o prezidentovi, ktorý nechal a nacháva zabíjať vlastných občanov ťažkými zbraňami.

Hosť

#697 Re: Re: Pozvanie Porošenka

2014-08-09 08:17:10

Aj ja som ho prežila, ale neviem o čom píše. Keď už sa má prirovnávať, tak Donbas, ktorý si chcel ísť vlastnou cestou oproti k fašistickej totalite smerujúcemu kyjevskému režimu, kde držia moc oligarchovia, viníci celej situácie a a zlodeji "revolúcie" na Majdane, je to Československo v roku 68. Okupanti prišli zo západu Ukrajiny, aby ho prinútili  k poslušnosti. Na rozdiel od augusta 68 sa táto trestná operácia neštíti vyhladzovania nepohodlného obyvateľstva pomocou zakázaných zbraní a nacisti z Pravého sektora sa správajú ako gestapo. Tiež možno prirovnať udalosti na východe UK k protifašistickému SNP, vďaka ktorému sme po vojne neboli vojnovou korisťou stalinského Sov. zväzu. Povstalci a partizáni boli označovaní fašistickou vládou za zradcov a teroristov ako povstalci v Donbase a gardisti spolu s jednotkami SS, medzi ktorými boli práve Ukrajinci páchali zverstvá na domácom obyvateľstve z pomsty za pomoc partizánom. 

robo

#876 Re: Re: Pozvanie Porošenka

2014-10-23 22:01:01

ja som prezil tiez a neviem o com pises lebo silne reci mas len doma za pocitacom