Odmietame kvóty pre migrantov

Quoted post

Katarina

#1494 Re: Re: Re:

2015-07-01 21:06

#1490: Package - Re: Re:  

Cigani byvaju aj rovno oproti cez ulicu tu u nas a, az na to, ze sa niekedy dost ohnivo hadaju, problemy nie su ziadne. Pravdaze poznam aj neprijemnych ciganov, tiez som si kadeco pozazivala, ale tvrdit, ze vsetci cigani kradnu, alebo ze nikto z nich nepracuje, to je klamstvo. Viac neprijemnosti som si uzila s vyholenymi hlavami ako s ciganmi.

"...len co ste poculi a co vam media podsunuli..." a hned nato mi odporucite citat clanky od tych podsuvajucich medii? Nerobte si zo mna srandu :P

"...ak by sa im to nepacilo a bolo by ich dost tak to dokazu zmenit a verte ze je ich dost..ale pretoze su pokrytci a boja sa vlastnych tak su ticho ako vos pod chrastou..." K tomu len toto - kolkym ludom tu u nas sa nepaci slovenska vlada, uplatky, kauzy, schranky, vahostavy a gorily? Ked je zmena tak jednoducha, preco sa stale nic nezmenilo? Asi to nebude tak jednoduche, ze?

Tak ako mozu byt krestania dobrymi ci zlymi ludmi, tak isto mozu byt aj moslimovia. Mate vo zvyku priserne generalizovat. Budem sa opakovat. Aj v Biblii su podobne veci ako v Korane, hlavne v starom zakone. A ako vidite, vacsina krestanov nikoho nekamenuje a nezabija. Kludne si chodte precitat Toru - prvych 5 knih Mojzisovych - ak mi neverite. Podla toho, co je v Biblii, Boh je najvacsi vrah univerza.

Ked uz som pri Bohu. Nezda sa vam cudne, ze Boh ma ludske crty? Pomstychtivost, hnev, pycha... pricom hnev a pycha su dokonca smrtelne hriechy. Aspon podla Biblie. Akoby bol ten Boh vytvorom cloveka, a nie naopak...

"...pozrite ako isli krestania...napriklad..volakedy ich popravovali ale nedali sa a casom sa z toho stalo celosvetove nabozenstvo..." Ano, popravovali ich. Aj krestania sami popravovali. Niekedy svojich, niekedy ostatnych. Co kriziaci, inkvizicia... A to, co som povedala trochu vyssie o Bohu, myslim vazne.

Pozerala som asi hodinu fotky tych syrskych a eritrejskych utecencov a nevidela som ani telefony, ani retaze, ani zlato, velakrat ani ciste oblecenie, nie este znackove.

Inak, Hospodin a Allah je ten isty Boh. Moslimovia tiez veria, ze Jeziz bol pocaty z panny. Tiez veria, ze bol prorokom, tak ako Mojzis, Abraham a tak dalej. Neveria vsak trojjedinosti, takze neuctievaju Jezisa, kedze bol podla nich obycajnym clovekom. A dalej sa mi pisat nechce. Aspon na dnes.

Replies

Package

#1497 Re: Re: Re: Re:

2015-07-02 04:34:17

#1494: Katarina - Re: Re: Re:  

katarina to co tam je pisane je holy fakt..18rokov som tam zil..takze vam z osobnej skusenosti a na vlastne oci videneho mozem potvrdit ze tak sa chovaju (niekedy aj horsie).alebo sa skuste spytat pana Dobrovodskeho...nech vam povie z vlastnej skusenosti..ci mam dalsich x pripadov kde ludia museli svoje pozemky a majetky obohnat niekolkymi ostatymi plotmi a inymi barierami aby sa chranili od takych.a ja som nepisal ze vsetci kradnu a nechce sa im robit..ale ze 99% alebo inak drviva vetsina...a to malo co su slusny to nevedia a ani nijako nezachrania aby si luidia o nich mysleli nieco ine ako si myslia.za dalsie porovnovat vladu (slobodno zvolenu v demokratickych volbach-je taka aka je podla mna katastrofa) s vladnucim nabozenstvom ktore sa dosadilo samo ci vyhlasilo za kalifat a nikto ich nevolil je trosku rozdiel.tak isto ako jednu a aj druhu knihu napisal clovek..napisal ju v nejakej dobe kde sa nejake veci brali ako samozrejme..ale nikde som v krestanstve nevidel napisane to co pise koran a priamo nabada na vrazdenie a podobne.presne koli takymto veciam som proti vsetkym nabozenstvam..ziadne nech je akokolvek dobre napisane tak sa da zneuzit..vzdy sa najdu extremisti..len je zaujimave ze ak sa taky najdu teraz v krestanstve tak sa len modlia,ziju podla 10toro a nikomu neskodia..kdezto ak to je moslim tak seka hlavy,bije a znasilnuje zeny a kadeco horsie.neviem ake foto a ake videa pozerate ale ja v drvivej vetsine vidim na tych obrazkoch to co som pisal..a niesu to videa a fotky vetsinou z originalnych agentur ale od ludi co tam ziju ci prechadzaju okolo..preto vidime ten rozdiel..vy oficialne fotky a ja fotky takzvane live z miesta.velmi dobry clanok -blog je tu http://xlorak.blog.pravda.sk/2015/06/30/zahynieme-na-slusnost-a-humanizmus/ skuste si precitat..to je presne to co mam na mysli..taky ako vy (neberte ma v zlom) co si myslite ze humanizmus a zachranovat vsetko co sem pride je chore..treba vediet kde su hranice..apropo ja som tiez holohlavy 190cm a 95kg vaziaci clovek..takze aj ja som podla vas vyholena hlava?posudzuje ludi len podla toho?zaujimave ze takych odsudzujete (ano su medzi nimi hoveda a vymetenci tak ako vsade) ale takych co dobili ceskeho sofera (a nielen jeho)a ponicili mu majetok tak to nie..inak apropo manzelka mala ist za 6 dni busom do anglicka..zajazd zruseny koli bezpecnostnemu riziku a koli tomu ze uz boli napadnute autobusy na prechode medi FR a EN..takze to len potvrdzuje to co hovorim..