proti_stavbe_premiere

Quoted post

autor

#20 Re: Re: Re: Investor

2015-11-25 18:58

#18: - Re: Re: Investor 

Neviem či hovoríte za investora, s najväčšou pravdepodobnosťou ste len provokatér/ka. A v tom prípade na vás netreba reagovať. Ak sa v tomto tvrdení mýlim, kontaktujte ma kľudne na: premiere@space.eu.sk

Prečo to tvrdenie? Lebo stavba začala 5.11.2015, hoci Skanska SK tvrdí že 11.11.2015, na tom nezáleží, ide o to, že máte mylné informácie.

A len doplním (hoci už mi to pripadá ako hrach na stenu a je zrejmé, že ide o zámerné nepochopenie a provokáciu, lebo toto pochopí aj retardovaný):

škôlka + stavba = nie....prečo? ---> bezpečnosť... no a škrtnite si čo chcete... jednoduchšie to už neviem, ufff...uvidíme koľko tried ste vychodil/a...(;-)

Replies

Investor

#21 Re: Re: Re: Re: Investor

2015-11-26 08:10:04

#20: autor - Re: Re: Re: Investor 

Samozrejme, že nie som investorom stavby, len som sa s trochou nadsázky pozrel na vec z druhej strany. Lebo vaše videnie je jednostranné. Já, ja, já, jenom já...

Pri každej stavbe (schválenej a povolenej) musí okolie, pre spoločné dobro, na určitý čas zniesť určité obmedzenie a nepohodu. Bez toho by sme žili ešte v jaskyniach.

O moje vzdelanie sa nebojte. Nie som "investorom", ale sám projektujem a následne dozorujem stavby. A s večne nespokojnými susedmi staveniska a petičiarmi mám svoje skúsenosti. Často sú horší ako Živorné prostredie a Požiarna ochrana.

A chcete mi tvrdiť, že od 11.11.2015 tam vyrástlo to, čo tam stojí? Nezamieňajte si začatie stavby s pokračovaním stavby.